Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Pista bácsi karja a vasárnapi levesben vagy darált húsként a fasírtban

 

 

 

 

 

2013-02-10.
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)


Talán joggal mondható hogy nem is áll messze az emberiségtől a kannibalizmus, hiszen amit az állatokkal művelnek, a brutális kínzások, leölések, puszta kedvtelésből való ölések, akkor miért gondolnánk, hogy velünk, emberekkel másképpen lenne a helyzet. Ki tudja, mit tartalmaz a sokak által kedvelt Big Mac nevezetű horror csoda? Lehet, hogy már rég emberhúsból készült a benne lévő fasírt? Ki tudná bizonyítani az ellenkezőjét? Bizony, senki! Ne gondoljuk, hogy amiért létrejöttek bizonyos szervezetek - például Fogyasztóvédelem, ÁNTSZ -, az azt jelentené, hogy biztonságban vagyunk. Ugyan már! Bárki, bármit is mond, nem létezik fogyasztóvédelem! Pénz létezik! És akinek több van, annak érvényesül az akarata! Mert a sátán és hódolói a pénzt tették a legnagyobb embert befolyásoló és programozó eszközzé.

Sok eset látott már napvilágot, amikor emberek egymást falatozták fel jóízűen. Nincs messze az idő, amikor természetes lesz a hentes pultban az előre csomagolt emberi maradványok vásárlása. Akár majd a szomszédot is megehetjük, ha nincs hozzátartozója, aki nem dönt róla másképpen, végezheti a fazekunkban, amiben leves készül belőle, de vigyázzunk, főzzük azért jó sokáig, nehogy rágós maradjon valamelyik testrésze. Akár le is fagyaszthatunk majd belőle, mert ugyebár egy embert csak nem eszik meg egy család egyszerre. Talán erre nem fut össze a nyál a szánkban túlzottan.

A hús soha nem volt és soha nem lesz a megfelelő táplálkozás része az ember számára. Mit gondoltok, miért van annyi beteg ember? Mind azért betegek, mert egész életükben olyan dolgot vittek be a szervezetükbe, ami egyáltalán nem oda való; például más élőlényeket! Sokan soha többé nem fogyasztanának húst, de még a boltokat is messze elkerülnék, ha látnának például egy állatot a vágóhídon még élve.

Ha most nem csak azt vizsgáljuk, megteheti-e ezt az ember az állatokkal, hanem azt, hogy mit tesznek meg a húsiparban a nagy nyereség mellett és a mindent felhasználni című elv mentén, akkor gyomorfelfordító és sokkoló eredmények születnek. Sokakkal, bármikor előfordulhat, hogy éppen egy rákos állat húsát eszik meg éppen otthon vagy egy étteremben, vagy bárhol. A beteg állatokat éppúgy viszik a vágóhídra és éppúgy bekerülnek a boltok pultjaiba is. Mielőtt ezek az állatok a vágóhídra kerülnek, sem fényt nem láttak soha életükben, sem tiszta levegő nem járta át a tüdejüket, és egész életükben mindenféle szennyezett szemetet ettek. A húsukban nyüzsögnek a paraziták. Gondoljunk csak bele ... a húsukban nyüzsögnek a paraziták. Vajon mennyire egészséges ez egy hároméves kislánynak???

Akik húst fogyasztanak, fogalmuk nincs, mit esznek meg!!! Fogalmuk nincs, csak eszik, mert születésüktől fogva ették, és beléjük lett nevelve!!! Annyira beléjük lett nevelve, hogy agresszívan függőek lettek tőle! Elképzelhetetlen az életük hús nélkül!!! Sok kisgyermek fotója jelenik meg az interneten, és már egy két-három éves kisgyermek kezében is ott van a hús, amint ezt eszi. A legtöbb szülőnek fogalma nincs, hogy mennyire sokat árt ezzel a gyermekének. Gyakorlatilag egy kisgyermek étkezési szokásait a szülők határozzák meg. Miért kell születésétől fogva hússal etetni? Mennyire tudatlanok is az emberek!!! Mennyire nem lehet rajtuk segíteni!!! Mennyire nem akarják hogy segítsenek rajtuk!!! De legyen csak mindenki teljesen nyugodt továbbra is, talán mindez nem igaz, nyugtassuk magunkat hogy mindez hülyeség, a húsokos pedig majd megmondja az Aldi reklámjában, honnan származik a hús!!! Húsokos??? Miért teljesen természetesek ezek a borzalmak az embereknek? Nem látják a nagymértékű pusztítást és gonoszságot?

A gyermekeket így mindenki a romlott élet útján indítja el, a tudatlanság miatt, amit mindenki bejárt és amiben mindenki beteggé tette magát és ezáltal az egész világot!!! Sajnálom, hogy az emberek nem képesek hinni, csak a tv-nek!!! Ha bemondanák a tv-ben, hogy a hús mérgező, táplálkozásra alkalmatlan, betegségek előidézője és senki ne fogyassza, kitörne a pánik. Az emberek felelősöket keresnének, lerombolnák a vágóhidakat, megszüntetnék a hentes üzleteket, de ez nem fog megtörténni, mert a tv-ben nem fogják megmondani az igazat, soha nem is fogják megmondani, mert nem kifizetődő, ha az emberek egészségesek lesznek, és a legnagyobb nyereségű világvállalkozást sem fogják tönkretenni. Ilyen a gyógyszeripar és a húsipar. Egyik következik a másikból. Az egyikkel megbetegítik az embereket, a másikkal elkendőzik a betegségeik tüneteit, hogy aztán egész életükben fizessenek, ha még élni akarnak, aztán végleg megölik őket.

És a folyamat vége a legdurvább, ma még itt, Magyarországon elképzelhetetlennek tartott dolog, az, ami már külföldön egyre gyakrabban előfordul, és írnak róla az újságok, bemondják a híradókban; az, hogy ember embert eszik. Értse már meg végre itt mindenki ezen a földön, hogy itt nem a beteges igények kiélése és beteges szükségesnek tartott dolgok megszerzése a legfontosabb. Lássunk már végre távolabb saját magunkon!!! Tudom, ez sem könnyű, mert ezt is jól elintézték az elménk programozásával. Nem érdemel itt meg senki, semmit! Ezt kéne reklámozni! Nem érdemel egyik ember sem semmilyen kényelmes luxus holmit, nem érdemel sampont, balzsamot, rúzst, nem érdemel Loreál termékeket, sem Garnier termékeket, nem érdemel senki, semmit, amíg részt vesz abban, hogy a rúzs miatt, amit magára ken, tucatnyi állat haljon meg kínok kínjai között, amíg egyet ért abban, hogy beteges, belenevelt, étkezési szokásoknak nevezett elmeháborodott programban vegyen részt, abban, hogy halomra ölik az állatokat, kínozva tartják őket, mielőtt megölik, hogy elszakítják az újszülött kisállatokat az anyjuktól, nehogy megigya a tejet az emberek elől; gondoljatok már bele, ha tőletek vették volna el újszülött gyermeketeket a kórházban, hogy soha többé nem láthatnátok, megéri ez a borzalom azért, hogy tejet igyatok, ami szintén nem egészséges, csak belenevelt rossz szokás, üzlet, pénz, a tejipar hatalmas nagy ötlete. Tudja itt valaki, mit jelent az a szó, hogy kínzás? Amikor annyira elviselhetetlen a fájdalom, a körülmények, hogy az illető már várja a saját megváltó halálát!!! Belegondol valaki, hogy minden nap ennek teszik ki az állatokat?

Az emberi faj beteg!!! Kórosan elmebeteg az ember!!! Brutális, önző és beteg!!! És hogy meggyógyul-e valaha? Talán csak akkor, ha az Isten elveszi mindenkitől az újszülött gyermekét a szülőszobán, vagy teremt egy minden tekintetben hatalmasabb fajt, akik majd uralkodnak az ember felett és megteszik ugyanezt, amit az ember tesz másokkal szemben!!! Mert a jelen állás szerint nincs messze a brutalitás megkoronázása, az emberevés természetessége.

Kovács Adrienn Nikoletta; 2013.02.04.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu