Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Portik Tamásnak írt levelet a HÍRHÁTTÉR: Pintér Sándor nem csak tömeggyilkos, de fenyegetés legalább fél Európára nézve!

 

 

 

2013-07-09. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tisztelt Portik Tamás Úr!
 
 
 Mint arról nyilvánvalóan értesült, bőséges információkkal és ismeretekkel rendelkezünk arról, hogy Pintér Sándor személyesen szervezte és közvetlenül szerveztette az Ön elleni hamis tanúvallomásokat Radnai László és mások felhasználásával, továbbá hogy olyan emberölésekkel vádolta meg - ezek között szerepel a Boros Tamás, a Seress Zoltán elleni merényletek stb. -, amikre Pintér Sándor adott utasítást és amelyeket személyesen Pintér Sándor tussolt el, megmozgatva ennek érdekében egyébként a külföldi államokat is.
 
 Figyelmébe ajánljuk, hogy az a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság, amely Pintér Sándor szervezett maffiájaként működik, továbbá 2013-ra - gondos vizsgálódásunkat követően - annak emblematikus alakja, vizsgapéldánya, céges reklámja, Csóka János elnyerte tőlünk 2012 leghírhedtebb kilakoltató szociopata rendőrbűnözője címet, a bandán belül Csóka János rendőr alezredes - ahol a banda a hatalmát akként is fitogtatja, hogy nekik a XV. kerületi rendőrkapitány, Galambos Ferenc nem parancsolhat, mert senki az hozzájuk és bosszút állnak rajta is, ha törvényi kötelességének és józan eszének minimálisan megfelelő döntéseket hozni merészel - Csóka Jánoshoz és főnökéhez, osztályvezetőjéhez képest, egy ellenünk felsőbb utasításra indított peres eljárásukban önmaguk ellen indítottak rohamot saját maffiájuk és annak vezetői megbuktatása irányába: ahogyan ez a szuicid módszer Orbán Viktor és Pintér Sándor ikertéboly-országlása óta egyre vaskosabban és egyre nagyobb mennyiségben tetten érhető. Az eset további ékessége, hogy az egyébként jelentős emberjogi pusztítás érdekében indított BM-per, amire ellenünk minden magyarok leghírhedtebb és szem előtt lévő kilakoltató rendőrbűnözőjét, Csóka János rendőr-alezredest tették meg vezéralakként, ennek a Csóka Jánosnak az ellenünk folyó perben az a Latorczai Ráhel lett az ügyvédje, aki az Ön régi személyes ismerősét védte; azt, akit Pintérék 2012-ben - valaki hamis tanúzásáért cserébe - kiengedtek az előzetes letartóztatásból. A belügyminisztériumi vonal és a hamis tanúvallomások szervezésében Latorczai Ráhelnek is példás szerep jutott, s mivel Pintér Sándor volt itt is a szentatya - akit Ön is a magyarok istenének nevezett, amikor Laborc Sándor NBH-főigazgatóval találkozott -, ezért természetesen a törvényességgel köszönőviszonyban sem volt, hogy a kötelező ügyvédi tisztességet és példamutatást már ne is említsük.
 
 Egyébként annak ellenére, hogy nyilvánvalóan rengeteg ügyvédet ismerünk, nagyon sokat láttunk munkában az esztendők során, ki kell mondanunk, hogy egyikünk sem látott a szociopátiával, a rosszindulattal, az erkölcsi debilitással, felvállalhatatlansággal és szélsőséges becstelenséggel kérkedőbb ügyvédet a pályafutása során, mint Latorczai Ráhelt. Az a nő bárkit, bármikor eláruló alantas pszichopata bűnöző, akire a jobbfaltól balszélig vethető ringyó kifejezés valószínűleg szuperenyhe lehet. Pintér Sándornak logikus, hogy nem volt nehéz dolga Latorczai Ráhellel, aki nem csak nevében gonosztevő és nem csak nevében teremtetett a Pokolra. Az árulókat - talán tudja - azért is likvidálják gyakran manapság is, mivel az ilyeneknek sehol nincs becsülete; az ilyeneket az állam már nem tiszteli, mint ellenségeit, hanem használja, mint a vécépapírt, aztán lehúzza a WC-n, mint undorító, ocsmány ürüléket és ganéjt. Ami ennyire visszataszító és undorító, annak becsülete Európában maximum csak Pintér Sándornál és a világsajtó szerint hol náciként, hol elmebetegként emlegetett Orbán Viktornál lehet, már ameddig. Hiszen az ilyenre támaszkodni senki nem tud, megbízni benne nem lehet, s mint áruló, annyi, mint diktátor körme alatt a légypiszok,. Egy ilyen förtelem, mint Latorczai Ráhel senkinek nem hiányzik és senki nem kéri számon az ilyen jogait és életét, csak akinek komoly mentális zavarai vannak.
 
 Mivel Pintér Sándor - Latorczai Ráhel és Csóka János főnöke, keresztapja - mint azt Ön is és mindannyian tudjuk, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és eltussolója, a magyar demokráciára és szerényen is fél Európa demokráciájára és törvényi biztonságára nézve az egyik legfőbb nemzetbiztonsági veszélyforrás, az Európai Unióra és a nemzetek és azok közti stabilitásra az egyik legfőbb terrorfenyegetés, így mindannyiunkat összekovácsol az a felelősség és tisztesség, amellyel Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusát, a bolygó egyik legsötétebb terroristáját nevén nevezzük és nemzetközi, valamint interkontinentális szinten is ennek állambiztonsági helyén kezeljük.
 
 Mivel mindenki tud arról, hogy az Ön elleni hamis vádak és hamis tanúk, továbbá Pintér Sándor gyilkosságai és robbantásos merényletei vonatkozásában számos információval rendelkezünk, mozgunk is ezek beszerzésében, a jelenleginél sokkal, de sokkal, de sokkal nagyobb mennyiségben fogjuk a további adatokat, információkat és bizonyítékokat beszerezni - és ez nem volt titok, hiszen nyíltan meghirdettük éppen elég helyen és éppen elégszer, ahogy e levél formájában ismét és eztán is -, ezért nem lehet elsétálni ama tény mellett, hogy eközben az a rendőrtiszt, Csóka János, akit következetesen céloztunk meg azzal, hogy Pintér Sándor bűntettei és tömeges mészárlásai felderítésére (és semmi másra!), Pintér elleni adatgyűjtésekben az összekötő szerepébe kerüljön, feltűnik a bíróságon Pintér Sándor házi szociopata ügyvédbűnözőjével, a morális idiotizmusát minden tekintetben leplezni képtelen, így ügyvédi munkára is totálisan alkalmatlan Latorczai Ráhel oldalán, aki még főnöke, Csóka János erkölcsi debilitását és imbecilitását is nagy pofával, mint akit Pintér Sándor ürített a világra, kérkedve alulmúlta. Ahogyan nem csak egy ügyvéd, de egy kezdő idióta sem viselkedhet így, hacsak nem annyira elborult gondolatvilággal és mentálhigiéniai káosszal (azaz legalább súlyos személyiségzavarokkal) rendelkezik, mint főnökei, akik örülhetnek, ha lassan nem tiltják ki őket először is egész Európából!
 
  Latorczai Ráhel kapcsán is kérjük, figyeljen oda, miféle lezüllött, megbízhatatlan pintéri gazembereket és utolsó gonosztevőket enged a közelébe vagy bármelyikük közelébe, mert személyükben könnyen Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusának, Pintér Sándornak a gerinctelen júdásait és árulóit kaphatja meg!
 
 Üdvözlettel a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁTÓL.
 Tel.: +3630/919-6386.
 
 Utóirat helyett! : Ismételten felhívjuk az orosz FSB figyelmét és más titkosszolgálatok figyelmét arra, hogy a Pintér Sándorral kapcsolatos befejezett, továbbá elkövetés alatt és elkövetés előtt álló tengernyi bűntett vonatkozásában, valamint velünk kapcsolatban, akik abszolút fokban állunk szemben Pintér Sándorral, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusával, egyértelmű állásfoglalás titkos vagy egyéb deklarálása és operatív csoportok létrehozása mellett világosan aktivizálódjanak az egyik irányban való politikai gyilkosságok lehető legteljesebb expanziója kapcsán!

 [Kelt.: 2013.07.07.]

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu