Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Programozott gyilkosok és gyermekek, gyilkosságra programozva

 

 

 

 

 

2013-03-31. www.echelon8.org
Cikk: Molnár F. Árpád (ELI) (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Manjurian Candidate és más programozott gyilkosok

A Manjurian Candidate (Mandzsúriai jelölt) a programozott gyilkosok egyik gyűjtőneve, de - sokan nem tudják - távolról sem az összesé!

Programozott gyilkosokat képezünk hipnózissal, publikus és nem publikus drogokkal, pszichofarmakonokkal, elektromágneses és/vagy kvantum-korrelációs eszközökkel, plántált álmokkal, gondolatokkal, plántált érzésekkel és ösztönökkel stb. Csak a tájékozatlanok kedvéért írom másik mondatban, hogy akik titkosszolgálatokkal és/vagy vezető politikai réteggel, emberprogramozást végző titkos szolgákkal vagy tudósokkal, állami prostituáltakkal etc. bármiféle hasznosabb kapcsolatban voltak, továbbá nagyon nyomatékos, hogy akik a 2000 esztendővel ezelőtti Jelenések Könyvében ismertetett beavatott keresztények, szinte mind tudják, hogy a titkosszolgálatokban és a vezető - főleg tősgyökeres nyugati és arab - politikai elitekben mindig általános ismeret volt, hogy a Háttérhatalom nem földi eredetű, hanem az Emberiséget földönkívüliek irányítják, a világ vezetőit (ártó szándékú) földönkívüliek gyártják, ihletik és programozzák, sokuk számára pedig evidens, hogy az Isten létezik, Aki mindezen rendszerek fölött áll. Most ki sem térünk sok egyéb mellett az olyan beszámolókra, amilyen a túlélő amerikai titkos szolgák közül az úgynevezett Presidential Modellektől, tehát az elnöki modellektől származnak mint Brice Taylor (aki Henry Kissinger titkosszolgálati könyvtára, fájlere és programozott szexrabszolgája volt), vagy Cathy O'Brien (aki egy sor amerikai elnökkel, szenátorral stb. volt szexuális kapcsolatban), akik ugyancsak feltárják, hogy a vezető politikusok jelentős része nem csak mindig hitt a földönkívüliek jelenlétében és abban, hogy ők irányítják az Emberiséget, de pl. George Bush arról is beszámolt, hogy meggyőződése szerint ő nem csak mentális hatalommal bír, de földönkívüli, aki át tud változni gyíkszerű lénnyé és ekképpen is képes az emberölésre. Az interaktivitás és ezen, valamint ehhez hasonló beszámolók és megbeszélések megfelelően pozícionált politikai és állami titkosszolgálati körökben hétköznapiak, és éppen úgy a napi munka része, mint az emberölés.

2001-ben helyeztek titkosszolgálati státuszba

Eme Tényfeltáró Cikk írója 2001-ben, az első Orbán-kormány idején került rendkívül szoros kapcsolatokba az akkoriban a Demeter Ervin által vezetett titkosszolgálatokkal. Ekkor, 2001-ben találkoztam és került számomra részletes bemutatásra számos olyan elektromágneses, kemikáliás és további eszközi alkalmazás, amelyek messze-messze zöméről még ma sem merek beszámolni, miközben a globális és totális elmeprogramozást már fél évtizede igen nyíltan teregetem. Azért hallgatok nagyon sok mindenről - így akkori, Cathy O'Brien-hez, Brice Taylor-hoz és a többiekhez hasonlóan szintén nem általam választott, hanem kényszerrel kapott titkosszolgálati státuszomról, mert miközben az elmeprogramozás létének ismerete mára már szinte közhellyé változott, addig ezen eszközök annyira bizarrak és ijesztőek, és annyira nagy még mindig a hallgatás és a titkolózás ezekről, hogy még én sem tartom elérkezettnek az időt, hogy mindezekről beszámoljak. A magyarok - ellenségeik nagy örömére - annyira rosszindulatúak és ostobák, annyira eszelősen kurucos és nemzeti hírhálós nácik voltak, hogy tengernyi olyan tudástól és ismerettől, valamint globális hatalmi előre töréstől fosztották meg magukat végleg, amikre mind szert tehettek volna, ha nem üldözik a tudást és az ismereteket, valamint a tényfeltárókat és a világ tanúit úgy, ahogyan a hozzájuk méltóan ugyancsak stratégiai analfabéta Adolf Hitler tette - aki szintén nem értelmi, hanem indulati és primitív ösztönprogramozottsága folytán kiüldözvén a tudást és a bölcsességet, valamint az értelmes stratégákat egész Európából -, meghatározó hatalommá tették az Amerikai Egyesült Államokat és Izraelt.

Egy alkalommal lett a magyaroknál a Meglátogatás ideje, nyilvánvalóan sosem lesz többé. Bízom benne, hogy amikor minden kiderül, megtaláljuk a módját, hogy törvényesen vadászhassuk le azokat, világ csúfjaivá téve, akik ösztönállati debil programozottságuk folytán megfosztották nem csak Magyarországot az első és utolsó esélyétől, de megtorpedózták az egész Emberiséget is. Mi vagyunk azok országhatárokon át, minden határon kívül és átívelő módon, mi, akiknek egységbe kell forrnunk, hogy példát tehessünk ezen megcsonkított szörnyszülötteken az egész Emberiség előtt és minden idők fajai és lényei számára.

Spéder Zoltán és index.hu helyett Spektrum, NatGeo és Discovery (Kitérő epizód)

A tv2-n, az RTL Klubon, a Spéder Zoltán extrém milliárdos által vezetett Index.hu oldalain nevelkedett elbutult, őskövületi lakosok számára a globális emberprogramozás és az elit életvitele, gondolat- és tapasztalásvilága újdonság, hiába teregetünk a kirekesztettek görcsösen önbutító és öncsonkító szándékaival és butaságával szemben már több, mint fél évtizede - ezzel is demonstrálva az Emberiség ellenségeinek örök szégyenét, akik sötétségét és gyalázatát napról napra többek tudják meg.

Spéder Zoltánnak sem ártana arra serkenteni szánalmas, szerencsétlen, buta, vak és ostoba suhanc újságíróit és primitív klónjait, hogy ha egy részük annyira gyáva, hogy nem mer írni ezekről semmit, nehogy kirúgják, a többi meg úgy ki van rekesztve mindenből, hogy iszonyú tájékozatlanságát és ostobaságát eltörölhetetlen és kimagyarázhatatlan világ csúfjaként kiáltja világgá, mint Herceg Márk, akkor ha már Spéder Zoltántól és barátaitól nem kap semmi segítséget, hogy ne alázza tovább magát és hallgatag mesterét, Spéder Zoltánt, legalább - Spéder - üljenek le szegények a Spektrum tv, a National Geographic, a Discovery Channel és a Discovery Science magyar nyelvre fordított dokumentumfilmjei elé, és nézzék csak a csodát, hogy miután 2001-ben elkezdtem, 2007-ben a HÍRHÁTTÉRREL újra elkezdtem és folytattam a tényfeltárásokat - mialatt az index.hu fényévekkel lemaradt ezen nemzetközi tévécsatornák rutindokumentumaihoz képest is - évekre rá elkezdték ontani ezen tévécsatornák az emberprogramozásokról szóló dokumentumfilmeket. Így pl. - csak a legutóbbit említve, amit pár napja éppen elkaptam és sikerült félig megnéznem - az eredeti filmfelvételekkel, amikor 1975-ben az USÁ-ban már nyilvános botránnyá lett, hogy tömegeket programoztak a tudtukon kívül a kémiai eszközöktől az elektromágneses hullámokig, s hogy ebből mekkora mennyiségű CIA-s titkosszolgálati dokumentum került napvilágra: már 38 évvel ezelőtt! 38 évvel ezelőtt! Aztán vizsgálják meg szánalmas butaságukat és sötétségüket, amikor tudatlan és rosszindulatú, nyamvadt, egzisztenciális nyomorékokként szánalmas extrémen elmaradott fosszilis helyzetüket, amilyen a Spéder Zoltán által a globális butaságért és globális elbutításért kitartott Herczeg Márk, aki annyira alkalmatlan újságírónak, hogy nem csak utánanézni képtelen a töménytelen mennyiségű, hamarosan a világot beborító tengernyi dokumentumnak, de annyira elmaradott módon emlegeti az Echelont, hogy boldog-boldogtalan a haját tépi, hiszen az USÁ-ban már 50 évvel ezelőtt napvilágot látott botrányok is úgy dózerolják el az ilyen indexes kelet-európai szánalmas emberi fosszíliák alacsonyrendű ismereteit, hogy tényleg csak egy ilyen lebutított és Spéderek által megszállottan a szakadékba tologatott keleti diktatúra képes ilyen ostobák továbbgyártására és forgalmazására.

Alig 1-2 hete is Munkatársaink közül arra lettek figyelmesek, ahogyan 80 év feletti idős nénikék beszélgettek a HAARP időjárás- és lakosságprogramozó hatásairól, holott nyilvánvalóan még Internetük sincs, és azt sem tudják, hol kell bekapcsolni egy számítógépet. De igazuk van abban, nehogy véletlenül index.hu-t olvassanak, hanem nézzenek inkább Spektrum tévét, NatGeo-t és Discovery-t, mert ha Spéder Zoltán és suhanc nyomoroncai tudatlanságán és szándékos barbárságán nevelkednének - ahol az elhallgatás és a primitív hülyéskedés mellett a rosszindulatú dezinformáció és szellemi, valamint morális leépítés a legfontosabb -, az idős nénik még azt is elfelejthetnék, amit - az Isten Kegyelméből - az Indexesek nélkül és kifejezetten velük és szándékaikkal szemben(!) megtanultak és megértettek!

Hipnózisban programozva

A legegyszerűbb és a kívül maradtak számára leginkább hozzáférhetőnek látszó emberölési módszer a hipnózis. Az egyén személyiségének figyelembe vételével választható a hipnózis számos, a titkosszolgálatok által kidolgozott valamely módszere.

A titkosszolgálatok és rendszerek által kidolgozott hipnózisfajták után komoly kémkedés volt és van a mai napig. Így e cikk írójának korábbi és jelenlegi, valamint ezt követő ismeretei után is, valamint annak kutatása után, honnan tud ennyi mindent, és honnan fog ennél sokkal többet megtudni. (Zárójelben jegyzem meg: én eddig - egy-két kivételtől eltekintve - sosem hajtottam végre másokon hipnózist, de akár kiterjeszthetem a szárnyaimat erre a területre is.)

Amely hipnózisfajtára az egyik alany nem alkalmas - mert például nem hajtja végre a kapott utasításokat -, az másik hipnózis-fajtával kódolható. A hipnózis a "nem fogok emlékezni", "parancsot teljesítek" stb. kódolásoktól és incepcionálásoktól kezdve a szeretet, a vágy, a düh, a harag, a gyűlölet stb. programozásáig bármire kiterjedhet. Mindenkinél egyénileg érdemes megválasztani, mely hipnózisra és kódolásra a legalkalmasabb.

Hipnotikus állapotot nem csak szavakkal, mozdulatokkal, zenével stb. érhetünk el, hanem mágneses és elektromágneses erőtérrel, drogokkal, elektrosokkal, kvantum-technológiákkal és számos katonai titkosszolgálati és e fölötti superior módokon.

Egy programozott gyilkos 1954-ből

Az Amerikai Egyesült Államokban honos - Magyarországon is erősen kívánatos - Információs Szabadságról szóló törvény miatt hozták napvilágra azt az 1954. február 10-én keltezett jelentést is, amely egy nő gyilkosságra programozásáról adott tudományos ténybeszámolót. Az asszonyba hipnózis útján - bizonyos feltételek teljesülése mellett aktivált - gyilkos haragot plántáltak. A cél a programozott gyilkosok változatos módszerekkel történő kifejlesztése tengernyi projectjeinek egyik kutatási eredménye volt.

Mivel nem könyvet írunk, ezért most csak az egyik példára térünk ki, melynek titkosítás alól feloldott dokumentumaiból láthatnak két mellékelt fotót.

A nő eredetileg nem volt képes fegyvert megfogni sem, annyira irtózott tőle. Hipnózis alatt viszont minden további nélkül megtette. A feladata az volt, hogy menjen egy megnevezett szobába és próbálja felébreszteni az ott alvó személyt. Ha ez nem sikerül, akkor viszont - a számára biztosított lőfegyverrel - ölje meg!

Hipnózis alatt a kísérleti alany minden további nélkül megfogta a fegyvert, bement a megnevezett szobába, majd miután nem sikerült felébresztenie az ott alvó személyt, olyan programozott haragra gerjedt, hogy meghúzta a ravaszt. Aztán - mivel ez volt a program - visszament és lefeküdt aludni.

Mikor felébredt, fegyvert érinteni sem volt hajlandó, hiszen irtózott tőle, és nem volt hajlandó elismerni azt sem, hogy egyáltalán a helyszínen járt.

Sokan emlékeznek ilyen gyilkosságokra? Hát persze! Nos, az ilyen dokumentált kísérletek voltak az előzményei! Ölünk hipnózissal, elektrosokkal, pszichiátriai - gyógyszereknek nevezett - fegyverekkel és más kábítószerekkel, és ölünk elektromágneses hullámok és kvantum-szuperpozíció stb. útján programozott személyekkel. És Öl az Isten és az Ő angyalai emberek és állatok által.

Az angyalokról mindig elmondjuk, hogy a mai ember földönkívülieknek szokta nevezni őket, de ők kezdettől angyaloknak hívták magukat.

Inception - identitásra, pártválasztásra, házasságra, gyilkolásra...

Sokan láthatták Leonardo DiCaprio főszereplésével, Christopher Nolan rendezésében az "Inception" című elmeprogramozó filmet. A film adatai is merő kultikus, globális háttérhatalmi interakciókról tanúskodnak: a film kibocsátásának dátuma július 8., 2010-ben, Londonban. Az USÁ-ban pedig kétszer 8, azaz július 16., 2010. A film hivatalos hossza 148 perc, költségvetése pedig kétszer 80, összesen 160 millió dollár. Két ország koprodukciójában készült - USA és Anglia -, és a nézőket is kétfelé választotta, mint Mengele Auscwitz-ban: a nézők egyik felét szó szerint beálmosíttatták vagy bealtatták, a másikat pedig megébresztették. Aki illuminátus vagy szintén interaktív, beavatott Bibliai Keresztény vagy Echelon-Tanú, a filmben bőven látja ömlesztve azon ismereteket, amiket embertől soha sem hallott, látott, olvasott, mégis tud és ismer, az egész bolygón közösen tudott, ismert és használt jelképektől és jelképrendszerektől az emberprogramozások szakmai ismereteiig.

Az "inception" kifejezés - vagyis "incepció" - sokak által, akik belülről tudnak dolgokat, már első hallásra jól ismert szó, akkor is, ha egyébként sosem hallották, és sokak számára mégis azonnal Tudott állapotban jelenik meg, mit jelent. A háttérhatalmi és emberprogramozási titkosszolgálati szótárban olyan beültetett, beprogramozott vagy még superiorabb erők által behelyezett, beplántált magot, burkot, tojást, gócforrást, serkenthető, burjánoztatható vagy felrobbantható gócpontot, fertőzést jelent, amit megfelelő programozások vagy jelnyelvek, jelkulcsok használata által, triggereléssel vagy egyéb módon történő aktiválással az egyén megfelelő irányba beindítását vagy determinálását, gondolatvilága, identitása, életcélja, eseti vagy életmotivációja meghatározását, jó és rossz irányba beindítását és felhasználását eredményezi. Az incepció olyan, mint a DNS egyes olyan génje, ami kizárólag megfelelő külső vagy belső behatások esetén kapcsol be. Incepciót ültethetünk emberölésre való előkészítésre - ahol a magot akár csupán 30 vagy 50-60 évvel később kapcsoljuk be -, pártválasztásra például Orbán Viktor és/vagy Adolf Hitler és a fasizmus irányába, aktiválhatjuk és aktiváljuk vakbuzgó Nagy Babilon-imádatra - hogy az egyén lelkét megszerezzük és elveszejtsük -, vagy aktiválhatjuk - ha az Isten szeret minket - az Élet és a Kozmosz Valódi Istenének irányába, megfelelően erkölcsös és igaz életre.

Kisgyermekek: A Sátán által ölésre programozva

Amikor a civil, máskor - ez is konkrét eset, pár éve a világsajtó is leközölte - tengerészgyalogos elmondja a bíróságon, hogy egy hang, aki a Sátán volt, vette rá, hogy gyilkoljon, az USÁ-ban gyakran még csak elmebeteggé sem nyilvánítják, hanem kivégzik, miközben sem szakértő, sem senki nem vonja kétségbe, hogy tényleg hangok és mélységi benyomások hatására gyilkolt. Talányos, mely esetekben végzik ki az ilyen különleges, ezért éppen hogy megölni tilos személyeket azért, hogy később ne tanúskodhassanak, és másképp se győzködje tovább más se a világot úgy, hogy a két lábon járó bizonyíték életben van, ezért vizsgálható vagy pedig egyéb titkosszolgálati kísérletek miatt végzik ki az ilyen - minden vizsgálat alapján - hiteles és egészséges tanúkat. Más alkalmakkor az Isten vagy más szól a tisztekhez, és úgy követik el precíz gyilkosságaikat, pontos útmutatások szerint. Sok eset azért is hiteles, mert az elkövetők olyan dolgokról szereznek tudomást már az emberölések végrehajtása előtt, amikről nem tudhattak, csak egy mindent látó szem közvetlen vagy más személyek vagy számítógépek stb. általi, tehát nem látható kommunikációs csatorna közlése által.

Külön érdekesek a kisgyermekek által elkövetett gyilkosságok ügyei. Aki megvizsgálta ezen amerikai és más országokban szervezett, gyermekek által elkövetett rituális gyilkosságokat, rendszeresen azt találta, hogy az alanyok szokványos kisgyermeknek indulnak, aztán hirtelen megváltoznak és titkolózóvá válnak. Mint utóbb kiderült: általában a Sátán - vagy valamelyik superior vagy titkosszolgálat - kezdett el beszélni hozzájuk, és annak gondolatai és betételei hatása alatt fordult meg egész életük és teljes gondolatviláguk, amely végül precízen tervezett emberölésbe, emberölésekbe torkollt.

Már a régi, '50-es években gyermekek által elkövetett rituális gyilkosságok jelentős része vagy zöme is falvakból és kicsiny, gyéren lakott településekből került ki. A főleg fiúgyermekekhez a Sátán szólt, és hitelesen bizonyította, hogy nem az elméjük szüleménye, hanem tényleg sok mindenről tud, amikről a fiúk nem tudhattak. Ezen, gyermekek általi gyilkosságok - ahol (konkrét esetekről beszélek) nem egyszer előfordul, hogy két kisgyermek által szervezik meg és követik el az emberöléseket - perdöntő dominanciája olyan rituális gyilkosság, ahol elsőrendű motiváció a Sátánnak való szolgálat. A plántált hang és beletudás elhiteti a gyermekekkel, hogy amennyiben emberölésekkel és szexuális természetű rituális gyilkosságokkal szolgálnak neki, a Sátánnak, akkor megváltást nyernek a halhatatlanságba, vagy pedig egész életüket hatalomra, gazdagságra stb. fogja irányítani a Sátán.

Az ilyen rituális, plántált emberöléseknél gyakori momentum, hogy a gyilkos gyermekek és kicsinyek igen feltűnően nem gondoskodnak a nyomok eltüntetéséről, miután pedig lebuknak, fölöttébb bizarr, eltérő - idézem -, "paranormális" viselkedést tanúsítanak. A Sátán motiválta gyilkosságoknál az erkölcs általában utóbb sem kerül aktiválásra; a gyerekek a sátáni erő fogságában maradnak, és jelentős részük továbbra is hipnotikus, révület állapotában él. Csodálatos, ahogyan ezen egyszerű gyermekekből lett szörnyek mennyire professzionálisan pszichopata felnőtt módjára viselkednek. Vannak köztük, akik voltaképpen nem is hasonlítanak szinte vagy semmire, ami a gyerekekre jellemző. Professzionálisan felnőtt, idegen, más, extra módon viselkednek, mintha egyszerűen nem egy gyermek mentalitását látnánk, hanem mint amikor egy szélsőségesen extrém, rekordtökéletesített pszichopata felnőtt személyiségére cserélték volna ki őket! Gyermek így nem tud viselkedni - akár normális, akár pszichopata, akár elmebeteg -, főleg nem a korábbi eseteknél, amikor a viselkedésminták elsajátítására sem megfelelő mozi, sem Internet nem állt rendelkezésre, maximum - ahol egyáltalán volt ilyen - a korabeli tévé, meg a falu vagy a ritkán lakott település hétköznapi, egyszerű, az élet dolgaiban tájékozatlan, együgyű emberei!

Az utóbb, felnőttkorukban szabadon engedett, korábbi kis gyilkosok - köztük a lánygyermekekből lett felnőttek is - érdekes módon lesznek családanyák vagy különc, illetve családapává váló felnőttek. Viselkedésük gyakran feltűnően rideg és/vagy konvencionális lesz - azaz mint akik valami különöset őriznek, mint akik legalább valamiféle kettős életet élnek, de feltűnően törvénytartók és mintegy szürke, hétköznapi állampolgárok.


A Cikket Írta: Molnár F. Árpád (ELI) Echelon-Tanú.
2013.03.31., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu