Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Pszichiátriai tömeggyilkosságok! Rekord-kiállítás a KÖKI Terminálban! (Képes-Cikkes összeállítás)

 

 

 


 

 

 

2012-01-13.
Molnár F. Árpád "ELI"
Főmunkatárs: Domján Tibor
(Molnár F. Árpád: orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
(Domján Tibor: orbán, vona és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)Az állami pszichiátriai bűnözés, narkotizálás és intézményesített népirtás ellen évtizedek óta fellépő nemzetközi emberjogvédő szervezet, az Állampolgári Bizottság Az Emberi Jogokért Alapítvány (CCHR) szenzációs és sokkoló nemzetközi vándorkiállítása Budapestre érkezett. Ennek megnyitójára kapott meghívót az emberjogvédő, ezért betiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA is. A kiállítás - mely megtekinthető 2012. január 12-22. között a Köki Terminál 2. emeletén, minden nap 10-től 18 óráig, a plázaüzletekkel és a Tesco-val stb. körülvéve - rendkívül tanulságos, szó szerint és halmozottan életbevágó fontosságú rendezvény.

A lakosság elől elhallgatott állami mészárlások és szisztematikus tömeggyilkosságok multimédiás kiállítása a "Pszichiátria – Károkozás és halálesetek" nevet kapta. Az elnevezés meglehetősen szerény mindahhoz képest, amit a kiállítás a szöveges dokumentumokban, nagyképernyős LCD-tévékben pedig bárki érdeklődő gombnyomására, választható rövid dokumentumfilmek sorában leleplez és feltár. A rendkívüli kiállításon a számos választható, óriásképernyőkön megtekinthető népirtás- és állami terrorizmus-leleplező dokumentumfilmek a tévéképernyők elé helyezett székekben ülve kényelmesen megtekinthetők és újranézhetők. Külön jó hír, hogy a megnyitó beszédek után a plázában nézelődő-vásárló fiatalok kis és nagy létszámú csoportjai is beültek a példás dokumentumfilmekre, és nézték végig azokat, egyiket a másik után, szembesülvén az orbáni és más szélsőséges bűnbandák által agyonhallgatott intézményesített népirtások történelmi mennyiségű és alaposságú bizonyítékaival. Sokaknak garantált, hogy egyetlen látogatás után életre mélybe vésődik, mennyire megbízhatatlan ez a fasiszta rendszer, és milyen mélységesen romlottak azok az állami pszichiátriai bűnszervezetek, amik annyira patologikusan, halmozottan betegesen és megszállott módon ragaszkodnak a lakosság elleni politikai kínzásokhoz, emberkísérletekhez, csonkításokhoz és tömeggyilkosságokhoz, ahogyan a magyarországi nácik, lapjaik és pártjaik hajráztak és hajráznak ezen mészárlásokhoz mind a mai napig, noha előre bejelentettük az ő és a magyarok világméretű és történelmi szégyenét, és a politikai maffia rekordbukását.

A HÍRHÁTTÉREN kívül a CCHR az egyetlen olyan szervezet, aki az állami pszichiátriai bűnözés és népirtások leleplezésével, továbbá a pszichiátriai üldözöttek jogi és életvédelmével foglalkozik - egyébként mindkét jogvédő szervezet ingyenesen. A magyar lakosság - e kettő szervezetet kivéve - a világon sehová sem fordulhat semmilyen pszichiátriai és elmegyógyintézeti bűntettek és politikai üldözések elhárítására.

A katonai titkosszolgálatok évek óta totális kudarcot vallva próbálkoztak azzal, hogy A HÍRHÁTTÉR valamiképpen háborúba keveredjen a kiemelten közhasznú emberjogvédő és életvédő szervezettel, többek között azért, mivel a kormány rendkívül nyugtalan amiatt, hogy a hitleri fasizmustól a sztálini szocialista rendszeren át a mai napig átmentett állampolitikai és emberkísérleti pszichiátriai bűnözés, politikai gyilkosságok és az utolsó szálig átmentett pszichiáterbűnözők magyarországi intézményrendszere interkontinentális botrányok közepette darabjaira hullik és összeomlik.

A HÍRHÁTTÉR a páratlan kiállításra elhívott több állampszichiátriai politikai üldözöttet és túlélőt is; köztük olyat (Bustya Tibort), aki Nicolae Ceausescu agyonlőtt román diktátor politikai elhurcolásaival és állami elektrosokk terápiáival már gyermekkorától áldozatként szembesült, továbbá olyan túlélőket, akiket Orbán Viktor és Pintér Sándor vetett masszív, ismétlődő politikai pszichiátriai üldözés alá, a mai napig az életüket fenyegetve, miközben kivétel nélkül az összes ilyen politikai üldözött ellen, ezen üldözésekkel párhuzamosan válogatott büntetőeljárások megindításával és folytatólagos rendőrségi, ügyészségi és bírósági szervezésével próbál a Btk. értelmében TERRORCSELEKMÉNYNEK ÉS NÉPIRTÁSNAK MINŐSÜLŐ, KÜLÖN-KÜLÖN IS ÉLETFOGYTIG TERJEDŐ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL BÜNTETENDŐ bűntettek elkövetésével megfélemlítést és elrettentést gyakorolni, továbbá a társadalomból való eltüntetésüket, agykárosításukat és meggyilkolásukat megszervezni. A rendezvényre - Molnár F. Árpád Betiltott emberjogvédő számára jelezte jöveteli szándékát a kiskunhalasi nemzetközi pszichiátriai botrány egyik fő kirobbantója is, de ő végül nem tudott megjelenni az eseményen. Tökéletesen jellemzi Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba módszereit, hogy ezen halmozottan politikai üldözöttek kivétel nélkül azért állnak a média által totálisan eltitkolt pszichiátriai és büntetőjogi kormányüldözés alatt, mert Orbán Viktor és Pintér Sándor bűntetteinek, avagy az általuk szervezett és védett életellenes bűntetteknek, gyilkosságoknak, pszichiátriai fasizmusnak és Holocaustnak, faji alapú sorozatgyilkosságoknak a leleplezői és tényfeltárói.

Néhány képkocka A HÍRHÁTTÉR által készített, történelmi súlyú filmfelvételekből
(A felvételek jobb minőségéhez klikkeljen rájuk!):


Rövid beszédek - kamerák kereszttüzében - a kiállítás megnyitása előtt.


Az első sorban A HÍRHÁTTÉR két időszakos Munkatársa: középen, szemüvegben dr. Fórizs Eszter (orvos, de nem pszichiáter), zöldben pedig a romániai pszichiátriai üldözéseket túlélt Bustya Tibor.


A CCHR munkatársa (balra) Molnár F. Árpádnak (sárga sállal), minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiája alapító-főszerkesztőjének adta át a kiállítás kapcsán összeállított ismertető anyagokat, köztük a "Halálos profitszerzés - A tudatmódosító gyógyszerezés elhallgatott története" című dokumentumfilmet tartalmazó DVD-t. A pszichiáterek részéről rettegett hírű Molnár F. Árpádtól balra a CCHR talán legismertebb alakja, a pszichiáterek részéről ugyancsak rettegett Hídvégi Klára látható.


Az állami pszichiátriai terrorizmusról készült dokumentumfilmet nézik: szemüvegben a híres Keresztyén politikai üldözött Hajdu Attila, aki azért került pszichiátriára, mert megbuktatta az I. kerületi Fidesz-maffiát. A Vona Gábor vezette Jobbik nevű pártot felkerestük, de a fasiszták kedvenc magyarországi pártja ezúttal sem tagadta meg önmagát: a békés megbeszélést követően politikai pálfordulás történt: a szó szerinti őrjöngő megkeresések mellett egyértelműen megfogalmazták a Vona-párt üzeneteit, miszerint Hajdu Attila Keresztyén tényfeltárót meg kell ölni. A Jobbik azt követően mozdult meg egy pillanatra a látszólagos jóindulat irányába, amikor már nyilvánossá vált: elértük Hajdu Attila Úr pszichiátriáról történő szabadon bocsátását. A felvételen sárga sállal Molnár F. Árpád, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója. Mellette a Ceausescu-rendszer politikai elektrosokk terápiáit túlélt Bustya Tibor.


A CCHR emberével beszélget az I. kerületi Fideszes Orbán-maffiát megbuktató hős, a Keresztyén Hajdu Attila, akivel A HÍRHÁTTÉR dokumentumfilmet is készített. Kékben Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező, emberjogvédő, Betiltott Keresztyén Filmrendező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa.


Balra a politikai üldözött hős dr. Fórizs Eszter, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa. Középen Hídvégi Klára, a CCHR nemzetközi emberjogi szervezet neves kapcsolattartója. Jobbra Bustya Tibor, A HÍRHÁTTÉR időnkénti Munkatársa, a romániai pszichiátriai terrorizmus túlélője, akit Nicolae Ceausescu tömeggyilkos rendszere nem tudta engedelmes rabszolgává átnevelni.


A politikai üldözött hős dr. Fórizs Eszter (piros táskával) és a kiállítás megnyitójának egyik szónoka (középen) A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőjével, Molnár F. Árpád Betiltott Filmrendezővel társalog.


Dr. Fórizs Eszter és a CCHR kapcsolattartója, Hídvégi Klára.


A Fidesz és a Jobbik által politikai gyilkosság útján likvidálni próbált Keresztyén Tényfeltéáró, Hajdu Attila, az I. kerületi Fidesz-maffia és számos országgyűlési képviselő megbuktatója. Középen A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, a Világszintű Echelon-Leleplező és Betiltott Domján Tibor. Jobbra a román állami terrorizmus nagy túlélője, Bustya Tibor, akit Ceausescu és bandája nem tudott átnevelni.


Zöld kabátban Bustya Tibor. Sárga sállal Molnár F. Árpád (ELI), akit már a HÍRHÁTTÉR Megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett-Tervezett Echelon-Tanújának tartottak. Narancs színű sállal dr. Fórizs Eszter politikai üldözött hős. Jobbra az egyik olyan személy, aki a CCHR ragyogó kiállításának megnyitóján beszédet tartott.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.