Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Repülőkatasztrófa 16:16-kor - A 18-ai születésű pszichopata takarítónak egy utasszállító géppel elkövetett tömeggyilkossága (David Burke és a magyar szociopaták; lézerfegyverek és magyar államtitkok)


 

2013-01-30.
Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Előző cikkemben írtam arról, mennyire fontos egy repülőtársaságnál (is), hogy ne tűrjenek meg instabil, súlyos jellemhibákban vesztesen vergődő, zaklató pszichopatákat, s hogy a protekció orbáni gyakorlathoz is hasonló bűnözői szokás milyen katasztrófákat eredményezhet ártatlanok ellen. A Cikk Címe: "Clinton nem akarta eltussolni Mubarak tömeggyilkos pilótáját - Az Egyptair 1999-es, kétszer 108-as repülőkatasztrófája (és Orbániáda)" (KLIKK a Cikkre!).

A 18-ai születésű David Burke még az előző Cikkemben tárgyalt egyiptomi zaklató és bűnöző pszichopata Gamil El Battutihoz képest is jobban példázza az Internet óta elszabadított ama orbán-pintéri jelenséget, amilyeneket a saját családjukat, valamint volt munkahelyüket saját bűneik és bűntetteik, összeférhetetlen és paranoid bűnöző jellemük miatt gyűlölő súlyosan beteg pszichopaták mintáznak. Nagyon érdekes és rendkívül beszédes párhuzam, hogy bár biztosan akad kivétel Magyarországon is, ugyanakkor a saját családjukat vagy volt munkahelyüket saját bűncselekményeik és disznóságaik miatt gyűlölő és elzárásukig vagy halálukig üldöző szociopátiás jellegű súlyos pszichopaták mindegyike, akiket személyesen ismerünk, nemzeti szocialista, náci "ideológiájúak", pontosabb kifejezéssel tehát nem racionális, hanem kifejezetten ösztönéletet élő, az ösztönök pillanatnyi indulati sodrában csapódó-vágódó szerencsétlen bűnözők, akiknek állati, beszűkült és rosszindulatú patológiás és skiozid elméje annyira gyűlöli saját családját vagy volt munkahelyét, illetve korábbi volt közvetlen környezetét, hogy ezért minden abszolút kívülálló ártatlan életet is bármikor feláldoz, amennyiben kap ehhez hozzáférést. Például felültetik egy utasszállító repülőgépre, vagy - ahogyan az a magyarokra annyira betegesen jellemző - saját családi házukban kést, baltát vagy lőfegyvert ragadva kiirtják saját feleségüket és gyerekeiket.

Ha megfigyeljük, a magyarok sosem ölnek a társadalmi bajokért felelős rendőrt, ügyészt, bírót, politikust, bankárvezetőt stb., sosem ölnek és sosem halnak mások védelméért, soha nem ölnek és halnak a hazáért, az Emberiségért, pláne soha az Istenért, hanem annyira szánalmasak és minden gyilkos közt is alantasak és mocskosak, hogy kizárólag a legalcsonyabbrendű, legmegvetendőbb és legprimitívebb állati ösztönök mozgatják őket, ráadásul a lehető legerkölcstelenebb és legfelvállalhatatlanabb bűntettek elkövetésében. Az általunk ismert összes zaklató és emberjogvédőket üldöző magyar bűnöző olyan személy, aki kifejezetten Adolf Hitlerhez, vagy Vona Gáborhoz, vagy Orbán Viktorhoz húz, miközben kifejezetten gyűlöli a zsidókat, az emberjogvédőket, életvitelüket pedig a saját családjuk vagy volt munkahelyük, közösségük elleni gyűlölködés és zaklatásos, notórius hazudozásos patológiai és öncsonkító, önleleplező beteg életvitel tölti ki. Ezen élményszegény szerencsétlenek belevettetnek egy programozott ösztönállati örvénybe, ami nem enged beteg elméjükön belül semmilyen magasabbrendű szellemet, gondolatot, eszmét érvényesülni, állati elméjük megvakíttatik a tudományra, a szociális mentalitásra, a társadalmi felelősségtudatra, és hitvány állattá aljasulva élik vakon és megnyomorított elmével életük halottságának nyomorult végnapjait. Ezen személyek hozzávetőleg fele alkoholfogyasztásra is hajlamos, egy részük pedig kifejezetten alkoholista, és jellemző sajátosságuk, hogy ha van gyerekük, akkor bírósági úton vannak eltiltva a láthatásuktól is, annyira következetlenek, minden kritikán aluliak és elfogadhatatlanul barbárak, civilizálatlan rosszindulatú ösztönállatiak.

Míg az egyiptomi tömeggyilkos Gamil El Battuti pilóta volt (KLIKK!), addig David Burke takarítóként tevékenykedett a Pacific Southwest Airlines (PSA) légitársaságnál. Az 1952. május 18-án Angliában, jamaicai szülőktől származó David Burke ellen elegendő lett volna egy pszichiátriai teszt (tehát nem pszichiáter, mert az össze-vissza hazudozik, hanem egy nemzetközi teszt!), hogy olyan pozíciókból, ahol sok ember élete a tét, azonnal elküldjék. Ennek ellenére a légitársaságok abban az időben engedékenyebbek voltak, minél fogva az olyan vállalhatatlan pszichopatákat is megtűrték, akiknek eltűrése nem protekcionizmusból, hanem más okokból fakadt (pl. pertől való félelem, máskor felelőtlenség vagy egyéb okok). Régebben az ilyesfajta vállalati viselkedést ennél is feltűnőbben tanúsító helyeket "szociális gyűjtőhelynek" is neveztem.

A tapasztalatból kiindulva ma már azt képviselem, hogy semmiféle olyan szervezet nem hordozhat és nem cipelhet instabil és jellemgyenge, mentálisan ingatag pszichopatákat, aki cég más emberekért vagy emberéletek tömegeiért tartozik felelősséggel. Beteg embereknek olyan elfoglaltságokat kell adni, ahol nem férnek hozzá ártatlan emberek életéhez. Azt pedig kifejezetten személyes tapasztalatból vezettem be, hogy pl. a HÍRHÁTTÉR-hez soha többet nem kerülhet egyetlen olyan személy sem, aki bármikor az életében rasszista vagy kifejezetten nemzeti szocialista, tehát náci beállítottságú volt, mert ezen személyek, ha átmenetileg képesek is kimosódni disznólétükből, feltétlenül visszazuhannak - ahogyan az apostolok mondták a Bibliában is - a disznóólba, és visszatérnek saját vizeletükbe és bélsarukba. Súlyosan magyarkodó náciból nem lesz szalonna, fasisztából nem lesz ember sem, nemhogy angyal (roppant ritka az ilyen Isteni Beavatkozás). Tudomásul kell venni és meg kell érteni, hogy aki valaha náci vagy fasisztoid volt, az azért lett az, mert eleve, genetikailag és életprogramjában kódolt a végzetes szellemi és ösztönéleti téboly, a rosszindulat, az antiszociális, patológiás állati viselkedés és életmód, ami miatt ebbe bármikor, akármilyen csekély külső vagy belső löketre visszazuhanhat, és ahogyan a Jézus Krisztus apostola mondja: rosszabbá válik, mint amilyen megmosódott disznóléte előtt volt. Aki náci volt, nem lehet később újságíró, nem lehet filmrendező, nem lehet kórházi dolgozó, mentős, gyámügyes, rendőr, ügyész, bíró, önkormányzati ügyintéző, futár vagy olyan helyen takarító, ahol akár csak lopni lehet, nem szabad foglalkoztatni sem pénztárosként, sem pénzügyi alkalmazottként, hogy helyi vagy országos politikusként való (pl. protekcionista) pozícionálásáról már ne is beszéljünk! Igen, az is benne van tehát, hogy az Országgyűlés jelenlegi, 2013-as zömét indokolt teljesen kisöpörni, hiszen a fasizmus nem értelem és erkölcs, hanem a legmoslékabb, legállatiasabb és legmegbízhatatlanabb szociopátiás gyűlöletösztön. Olyan, amitől hányni és okádni kell, ahogyan én is a szó szoros értelmében okádtam az orbáni, magyar állami fasizmus láttán, mely a sötétséget amolyan Fórizsosan vagy SoDI-san próbálja folyamatosan lenyomni mindenkinek, de valami megszállott devianciával különösen a Keresztyének és az emberjogvédők torkán, hogy az Isteni Manna Lelki Életélelme fogyasztása helyett disznóknak górt ürített moslékot zabáljanak.

David Burke, a PSA légitársaság takarítója tehát megbízhatatlan, indulati életet élő, tolvaj, csempész, saját bűneiért másokat okoló, kötekedő pszichopata volt, aki ellen korábban már indult illegális drogcsempészet miatt is eljárás (egy légitársasági járaton Jamaicából csempészett kokaint Rochesterbe), mely eljárást aztán lezártak, Burke-nek pedig - a hozzá képest feltétlenül felsőrendű, toleráns és elnéző vezetés részéről - megkegyelmeztek.

Nagy hiba volt.

Miután következő botrányánál - ami meg egy tolvajlás volt - a biztonsági kamera felvette, hogy az egyik repülőgépen 69 dollárt sikkasztott el a repülési bár pénztárából, Raymond F. Thomson, a légitársaság egyik vezetője behívatta, szembesítette a történtekkel, és közölte: nincs tovább, ebből elég volt, eltávolítja a cégtől. Burke arra hivatkozott, hogy neki családja van; instabil életvitele folytán a tartozásait is megemlítik többfelé, de érthető, hogy egy olyan halmozottan bizalmi állás kapcsán, amilyen egy légitársaságnál van, nem lehettek tekintettel arra, hogy a visszaeső, ösztönéletet élő bűnöző következő állítása szerint neki ilyen vagy olyan családi gondjai és - nyilvánvalóan patológiás betegségéből adódóan - tartozásai vannak. (Egyébként éppen most néztem bele egy rendkívül hírhedt orbánista nácival készített videointerjúba, aki szintén családvédelmi és gyermekvédelmi jogokra hivatkozott, mivel ezt a nyílt rendőrségi és kormányzati levelezőlistákon "metélt faszú zsidó"-zó súlyos náci pszichopatát nem csak eltiltották saját családja láthatásától is, de éppen gyereke és volt felesége állandó zaklatása miatt saját családja körülbelül 24-szer kezdeményezte biztonsága és élete védelmében a pszichopata volt férj előzetes letartóztatását, természetesen hiába. Az ilyen személyek mindig polikriminalizált bűnözők. Sosem ragad le az ilyen egyetlen bűncselekménynél, hanem minden magasabb rendű lélek és személy ellen betegesen, megszállottan uszít és követi el súlyosan szociopata, minden valamelyest egészséges közösség számára felvállalhatatlan bűncselekményeit, s mint ez esetben is, jellemzően súlyosan fasiszta ideológiák és fékevesztetten trágár zsidózás társaságában.)

David Burke - miután a kirúgását bejelentő főnöke, Ray Thomson elmondta, hogy nem maradhat többé a légitársaságnál - kirontott az egész addig elnéző és bűnbocsátó Thomson irodájából. Ott, a külső irodában a titkárnő kedvesen köszönt neki, a pszichopata Burke pedig megállt, megfordult és fenyegetőleg olyasmit mondott, hogy gondoskodik arról, hogy feledhetetlen nap legyen; majd távozott.

Az addig is kegyelemből kitartott bűnöző alkatú, hiszteroid és gátlástalan pszichopata Burke aznap, tehát 1987. december 7-én telefonos búcsúüzenetet hagyott barátnőjének az üzenetrögzítőn, és zsebre vágva egy ismerősétől kölcsönkért pisztolyt - egy 44-es (4+4=8) Magnumot - jegyet vásárolt a PSA Flight 1771-es, Los Angeles és San Francisco közötti járatára, amit a kirúgását bejelentő Ray Thomson használt a rendszeres munkába járásra és haza távozásra. A kritikátlan bűnöző alkatú hiszteroid és paranoid pszichopata az akkoriban (1987-ben) még a légitársaság munkatársai számára fenntartott kikerülő kapun kényelmesen, átvilágítás nélkül átvitte a fegyvert, és Thomsonnal együtt felszállt a repülőgépre, ami egy British Aerospace Bae 146-200A volt (a repülő neve "A Smile of Stockton"). A hitvány tróger egy hányó zacskóra írta a következő üzenetet: "Hi Ray. I think it's sort of ironical that we ended up like this. I asked for some leniency for my family. Remember? Well, I got none and you'll get none.". Ez körülbelül annyit jelent: "Hello, Ray. Azt hiszem, a sors iróniája, hogy együtt végezzük. Egy kis engedékenységet kértem a családomért. Emlékszel? Nos, én nem kaptam semmit, de te sem fogsz."

Szegény Burke, ha velem szállt volna fel a gépre, biztosan elcsúszik és hanyatt esik, ugyanis az a hányózacskó, amit megfogott volna, és ami szétrobbant volna a kezében, már biztosan tele lett volna a hányásommal. Ha akarja tudni, hogyan okádik ennek a Cikknek az írója, Molnár F. Árpád például az orbáni nácizmus láttán, olvassa el a Cikkünket, és vigyázzon, nehogy olyan helyzetet teremtsen, hogy kénytelen legyek az arcába hányni. A Cikk megírásának dátuma és a Címe: "2013-01-28. Ilan Mor, Feldmájer Péter, Zoltai Gusztáv és családjuk kiirtása tárgykörében BÜNTETŐ FELJELENTÉS ORBÁN VIKTOR, PINTÉR SÁNDOR ÉS FASISZTA MAFFIÁJUK ELLEN!" (KLIKK a Cikkre!).

Amikor a négy hajtóműves utasszállító repülőgép 6700 méteren járt, a fekete doboz hangrögzítője felvette, hogy valaki bemegy a WC-be (logikus, hogy Burke), bizonyára, hogy a lőfegyvert előkészítse. Eztán kijön, majd a pilóták két lövést hallanak, amikor is a nyomozás szerint a beteg, pszichopata bűnöző lelövi Ray Thomsont.

A másodpilóta azonnal jelentette a légikikötőnek, hogy lövések dörrentek a fedélzeten. Ekkor benyitott a légiutas-kísérő (stewardess) a pilótafülkébe, és ezt mondta:
 - Van egy problémánk. (We have a problem.)

A kapitány megkérdezte:
 - Miféle probléma? (What kind of problem?)

Ekkor megint lövés dörrent; valószínűleg a légikisasszonyt lőtte le a mocskos, primitív, tanárosan magyar stílusú ösztönállat, aminek a hangja hallatszott ekkor, mialatt ezt mondta:
 - A probléma én vagyok. (I'm the problem.)

Erre két lövés dörrent, igen; a nácikra és a magyar torzszülött apákra tanárosan emlékeztető, súlyosan beteg, retardált mentalitású és ösztönéletű fórizsbandás Burke feltehetően ekkor lőtte le a két vétlen pilótát, ahogyan a nagyon hasonló jellemű, ugyancsak nagyon beteg és összeférhetetlen magyar pszichopaták szoktak őrjöngeni pl. az otthonvédő Koppány Csoport és a vele a családok és a vétlen polgári lakosság védelemében összefogó civil szervezetek vezetői és aktivistái ellen Magyarország leghibbantabb és legrosszindulatúbb szociopata fórizsi bűnözői, megpróbálva mindenkit lebeszélni arról, hogy az utolsó reményükbe kapaszkodó ártatlan tömegeknek segítsenek, primitív, szélsőségesen átlátszó hazudozással állami ügynöközve az otthonvédők sorát, ritkán nem egybekötve rendkívül beteg és önpusztító mocskolódásaikat a zsidóság faji alapú gyűlöletével és a nemzeti szocialista eszmék nyilvános magasztalásával. Rendszeresen kifejezve a Jobbik ugyanekkor megfogalmazott dicsőítését.

A valószínűleg született pszichopata bűnöző ekkor - ahogyan azt dokumentálta a repülési adatrögzítő (FDR) - előre tolta a kormányt, miáltal a repülőgép közel függőlegesbe fordulva száguldani kezdett a föld felé. Eztán az örök kárhozat végtelen ideig tartó kínjára született szánalmas emberi roncs még egy lövést eresztett el, amivel a feltevések szerint lelőtte az utastérben, szolgálaton kívül tartózkodó, addig utasként utazott, a pilótafülkébe nyilván bejutni próbált légitársasági vezető pilótát.

Az utasszállító repülőgép - fedélzetén a 38 emberrel és a további 5 főnyi személyzettel - 16 óra 16 perckor (8+8 és 8+8) belecsapódott a Santa Lucia hegységbe, Paso Robles és Cayucos közelében. A repülőgép a zuhanás közben átlépte a hangsebességet: a sebessége 770 mérföld volt óránként, azaz 1240 km/óra. A becsapódáskor - ilyen gyorsan száguldott a moslék terrorista az örök kínzatás végtelen poklába - 5000 G körüli volt a nehézségi erő, azaz a földi gravitáció ötezerszerese! Azt is mondhatnánk: David Burke minőségéhez és tetteihez méltón és érdeme szerint, miközben a Jézus Krisztus a WTC Előre, Eleve Elkészített katasztrófájára is utalva akképpen kommunikált, hogy Deklarálta:

 - Vagy az a 18, akire rászakadt a torony Siloámban, és megölte őket, gondoljátok, hogy bűnösebbek voltak minden más Jeruzsálemben lakó embernél? Nem, mondom nektek: sőt, ha meg nem tértek, mindnyájan hasonlóképpen elvesztek! (Lukács Evangélium 13. Fejezet 4-5. Versek)

S ha már Siloámnál tartunk, az Újszövetségnek nevezett Ókori Történelmi Dokumentumok még egyszer megemlékeznek Siloámról, konkrétan megemlítve a János Evangéliuma 9. Részében, a 7. és 11. Versben, mert az ilyen júdási patkánymészárlások leleplezései nem csak halált, de az Istentől Áldott Olvasóknak örök életet is teremnek:

 - És mondta neki [Jézus Mondta a születése óta vak embernek - a szerk.]: Menj el, mosakodj meg a Siloám tavában (ami azt jelenti: Küldött). Elment ezért és megmosdott, és visszatért látva. (...) Felelt [az addig vak ember - a szerk.], ezt mondva: Egy ember, akit Jézusnak mondanak, sarat készített, rákente a szemeimre, és mondta nekem: Menj el a Siloám tavára és mosódj meg; miután pedig elmentem és megmosakodtam, megjött a látásom.

A repülőgép a becsapódással összetömörítette a maga alatt lévő földet, s mivel az vissza akarva nyerni feszültségmentességét, gumiasztalként viselkedett, visszadobta a repülőgép darabjait, és szétszórta maga körül. Ezzel is függ össze, hogy sok gépdarabka nem égett meg a robbanásban, és megtalálták az idült pszichopata Burke zacskóra írt kézírását, és az agyalágyult torzszülött Burke pisztolyának elsütő billentyűjén a fórizsbandás bűnöző mutató ujjának bőrdarabját is, annyira, hogy még az ujjlenyomatot is minden kétséget kizáróan és könnyedén megállapították. Burke már a Pokolban őrjöngött tovább; ekkor már nem a gyűlölettől, ahogyan életében, hanem a kíntól és a borzalomtól, azóta és eztán is örökkön örökké, a Pokolból majdan belevetve a Kárhozat kénkővel és tűzzel égő, azt is mondhatnám, másként Siloámos tavába. Ahol végleg nyitva lesz a retardált szociopata szeme is, de már esélytelenül az örök életre, és biztos befektetéssel az örök szenvedésbe.

A legnagyobb emberdarab, ami egyébként megmaradt, egy háttérhatalmi jelentést hordozó cipő egy lábbal. Ebből is látható, hogy csöppet sem biztos, hogy a katasztrófát a Sátán tervezte, hanem lehetett az Isten is, Aki esetében mindenképpen maradéktalan bizonyítást nyert, hogy rendkívüli módon Utálta ellenségét, Burke-öt, akit örök szégyentörténelmi elbutulásra, náci szintű lealjasulásra, halálra és kárhozatra Ítélt.

Annyira nyilvános, hogy már a hivatalosan nemzetközi kereskedelmi tévés csatornákon is beszámoltak - alig pár hete is - például arról az esetről, amikor egy arab terrorista az USÁ-ba utazván egy nyilvános szórakozóhelyre ült be, ahol a CIA már várta. A CIA egy hangszeren játszó zenész ügynöknőjét ültette a zenészek pódiumára, aki a hegedűtokhoz nyúlva aktiválta az úgynevezett plazmalézer elsütő billentyűjét. A plazma lézer - amely sokkal jobb, mint a lőfegyver, ráadásul hangtalan, sugara pedig láthatatlan - gamma tartományban lévő lézersugarat lőtt ki a terroristára, aki a helyszínen az asztalra borult és meghalt. A gammasugárzás áthatolt a beteg ember koponyáján és azonnal megsütötte, szétrázta, cseppfolyósította a lakosságra veszélyes pszichopata bűnöző agyának megcélzott részét. Ez az egyik módszer egyébként, amivel a titkosszolgálatok agyvérzést okoznak, mégpedig mindig ott, ahol okozni akarnak. A dokumentumfilm nyilvánosan megemlékezett róla, hogy a - valójában egyébként réges-régóta alkalmazott és rendszerbe állított lézerfegyver, sugárfegyver - széles körű rendszerbe állítása célszerű lehet, mely alkalmas kiszorítani a régimódi lőfegyvereket. Ez persze már régen megtörtént.

Ha publikusan alkalmaznák azon rejtett kamerákat, amik eddig is behálózták az összes utasszállító repülőgépet - annak pilótafülkéjével és WC-jével együtt a világ minden részén -, akkor olyan esetekben, amikor egy David Burke pl. előveszi pisztolyát a repülőgép WC-jében vagy az utastérben, az ilyen degenerált tagot egyszerűen ki lehetne lőni egy elavult lézerfegyverrel. Nem szükséges még megölni sem, hiszen a számítógép által irányított lézersugárral az agy olyan területére is lehet lőni, ami azonnali ájulást, azonnali alvást vagy tetszőleges idejű teljes vagy részleges fizikai bénulást okoz.

Az agyalágyult idióta bűncselekményei után olyan szövetségi törvényeket vezettek be, melyek miatt a légitársaságok alkalmazottainak egyrészt azonnal le kell adni az okmányaikat, amint felfüggesztették vagy kirúgták őket, másrészt a törvény szerint ugyanazokon a biztonsági ellenőrzéseken keresztül kell menniük, amiken az utasoknak muszáj.

Ettől függetlenül persze tudjuk, hogy Magyarországon is gyakori a nemzetközi kábítószercsempészet is, amit nem csak a polgári utasszállítás, hanem a hobbirepülések és a katonai repülések során is hol magánzsebre, hol állami megbízásra folytatnak a titkosszolgálatok orra előtt. Én, aki Magyarország legnagyobb katonai repülőtere főbejárata mellett születtem, Kecskeméten, és a mai napig oda vagyok bejelentve, a katonai reptér főbejáratától pár méterre lévő katonai lakótelep épületébe, számos lehetőségem volt meggyőződni arról, hogyan termesztették a magyar állam orra előtt, a hadsereg reptéri főtisztjei teljes bevonásával hangárokban és más tározókban a marijuánát, és személyesen ismertem olyat, aki a határon túlra repülőgéppel szállított kábítószereket. Az is gyakori volt, hogy a vadászpilóták úgy ültek be a gépbe, hogy olyan részegek voltak, mint a tök, és olyan eset is volt, hogy úgy kellett kiszedni a repülőgépből, annyira beállt a részegsége, mire a repülésből visszatért. Mellesleg jegyzem meg, hogy ennél sokkal nagyobb híre van azon politikai üldözéseknek és állami gyilkosságoknak, amik a hadsereg olajtározóit (olajszőkítéseit és olajcsempészeteit) hivatottak biztosítani, de bevonták környezetemet a médiában olyan soha nyilvánosságot nem kapott eset eltussolásába, amikor a magyar állam komplett vadászgépet lopott el - az USÁ-val összefogásban - egy arab állam további felfegyverzésére, de mivel nem sikerült eltussolni az ügyet (értsd alatta: muszáj volt titkos katonai büntető eljárást indítani), ezért kitalálták, hogy egy bizonyos katona lopta el a vadászgépet (Európa egyik legjobban betechnikázott és megfigyelt területéről), akit aztán ezúttal éppen nem tettek el láb alól, ahogyan rendszeresen szokás, hanem megbeszélték az USÁ-val, hogy disszidáljon, különben megölik, és az USÁ-ban kap állampolgárságot és letelepedési engedélyt. A katona, akire ráfogták a vadászgéplopást, a felhívásoknak megfelelően távozott is az Egyesült Államokba, ahol nyoma veszett (valahol letelepedett vagy időközben megölték). Arról is komoly adatok és információk vannak, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor a határokon lefoglalt kábítószereket hogyan lopta el és adta el külföldön és Magyarországon, időnkénti elterelő műveletként megsemmisítve egy-egy fogást a nyilvánosság előtt. De a reptéren, ahol hivatalosan lakom, olyat is láttunk elégszer, amikor pl. a délszláv válság és háború idején Slobodan Milosevics vadászgépei zavartalanul röpködtek a katonai légibázis és a lakótelep fölött.

Visszatérve és befejezve David Burke pszichopata és szociopata ön- és tömeggyilkosságának példájával: David Burke története számomra nem csak azt jelenti, hogy instabil, jellemtelen pszichopatákat nem szabad a világon semmiféle felelősebb munkára alkalmazni, sehol, és nem csak arról beszél, hogy akiket saját családjuk láthatásától is eltiltottak, vagy családjuk zaklatása miatt - pláne, akiknél ez erőszakos bűncselekményekkel is társult - előzetes letartóztatásba helyeztek, nem kaphatnak semmiféle ember iránti felelősséggel járó munkakört, de azt is elmondja, hogy minden életvédelmi és felelős helyről és munkakörből is végleg elzárandóak azok a betegségüket életen át hordozó pszichopaták és elmebetegek, akik bármikor az életük során rasszisták, neonácik vagy fasiszták voltak.

Mert a nemzeti szocialista ösztönállatiság, a fasizmus olyan betegség, amely sosem gyógyul meg, legfeljebb átmenetileg, gyakran kínban és küszködve lappang, záros ideig. De ahogyan csülkös disznóból ritkán Farag az Isten halhatatlan repülő angyalt, hasonlóképpen fasiszta féregből sem kalkulálható Örök Életre Átformált Kozmikus és Magasztos Isteni Csoda.


Tényfeltáró Cikk: Molnár F. Árpád (ELI), 2012.01.30., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu