Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Super 8: Élet és Halál - A Hemophilia és az AIDS állami Holocaustja; A Predesztinált népirtás - Tényfeltáró Dokumentumcikk

 


 

 

 

2012-04-12.
Cikk: Molnár F. Árpád "ELI"
(politikai üldözött Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Filmrendező, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja, akit a magyar és külföldi titkosszolgálatok George W. Bush elnöklése idején úgy neveztek el: "Tornádó", és aki már 2003-ban "Tornádó 8" néven terjedt el.)Előszó helyett:
"Megdöbbentő volt, hogy elvitték és eladták a tengeren túlon a terméket, amikor jól tudták, hogy halálos vírussal fertőzött." [Glenn Pierce (MD PhD), 1992-1994 közt a National Hemophilia Foundation elnöke.]


A "tornádó" szó az angolból terjedt el az egész világra. A legtöbb vélemény szerint eredetileg a spanyol "(menny)dörgés" szóból származik. A tornádók erejét az ún. Fujita (ejtsd: Fudzsita) skála szerint F0-tól F5 erejűig osztályozzák. Mi most az F8-ról beszélünk.


Faktor 8 - Hemophilia életre-halálra (Ami a Természet, AZ ISTEN és A Jézus Krisztus Kezében az Élet, az az állam és a háttérhatalom kezében a halál forrása)
 


Marilyn Ness producer és rendező, a Bad Blood: A Cautionary Tale alkotója a World Hemophilia Day (WHD) 2011. április 17-i  rendezvényén.

 
 


Marilyn Ness Facebook-oldalára ezt az egyetlen képet töltötte fel, a "Dec 8, 2010" nevű albumba. A kép alá azt írta: A legjobb barátok! Dawn Merkel & Marilyn Ness az Mt. Sinai Fashion Show (magyarul: Sinai Divatbemutatón). Köszönet Dawni!!

Marilyn Ness, a kétszeres Emmy-díjas dokumentumfilm-gyártó 2005-ben alapította a Necessary Films vállalatot. "Bad Blood" című filmje az USA kormánya által az amerikai, majd a tengeren túli népek elleni tudatos tömegmészárlásról szól. Marilyn Nesst (aki tehát a "Bad Blood" producere és rendezője) a film elkészítésére gyermekkori barátja, a szintén áldozat Matthew Kleiner esete ösztönözte, amit visszafogottan az úgynevezett "perfect storm of failure" kifejezéssel illetnek, ami vadfordítással a "hiba tökéletes/teljes vihara". A botrányfilm - mely készült 2010-ben - Magyarországra a Life Network megbízásából került.

A hemophilia (vérzékenység) okozója génmutáció; az anya örökíti a fiú gyermekekre. A legtöbb esetben arról van szó, hogy a 8-as vagy a 9-es véralvadást szabályozó faktor szintje az egészséges mértéknek csupán töredéke. Az ilyen betegek élete nagyon nehéz volt: ha valamijüket beütötték, sokan máris kórházba kényszerültek, nehogy belülről elvérezzenek, de sokan a napi feszültségtől is vérezni kezdtek. Sokuk nem tudott iskolába járni, és az állandó belső vérzések már gyermekekként elkezdték felenni az ízületeiket, és csontjaik is torzulásnak indultak. Egy-egy véralvadási rendellenességben szenvedő személy csekély ütődéses sérülés esetén gyakran került kórházba, ahol teljes vércserével kezelték őket, akár heteken át. A vércseréket később a vérplazma infúziók követték, hasonló eredménytelenséggel. Az áttörést Judith G. Pool 1964-es felfedezése hozta a vérből nyert úgynevezett (ún.) krioprecipitátum, amit aztán világszerte kriónak neveztek. A kriót az USÁ-ban egy évvel később, 1965-ben állították rendszerbe. Magyarországra 1968-ra jutott el, és 1993-ig használták. A krió használatával a heteken át tartó kezelést felváltotta a 15 tasakos kezelés, mely elegendő volt a vérzés megállítására, de 1966-ban a krióból sikerült olyan fehérje alkotóelemet nyerni, ami miatt a 15 tasak 1-re csökkent.

Ez lett az Antihemophiliy Factor, amit egyszerűen Faktornak neveztek el.

 


A hemophilia (vérzékenység) betegséget az anya örökíti a fiúgyermekre.

A Factor 8-at - hogy a háttérhatalmi és Főhatalmi Jelenségektől egy pillanatra se tudjunk elvonatkoztatni - a repüléshez hasonlították. A Faktor 8 eredetileg egy esszenciális véralvadásgátló fehérje (protein), azaz antihemofíliás faktor (AHF). A Faktor 8-at - még egy szó, ami az erre Teremtett Próféták és Echelon-Tanúk fülét megüti - a máj termeli. Ezért a májtranszplantáció a vérzékenység betegség megszűnésével jár. A Faktor 8-at az F8 gén kódolja. Pontos helye az Xq28; tehát a 8-as faktorért felelős gén az X kromoszómában található. A Faktor 8 felel a 9a Faktor építéséért is (tehát a IXa-ért).

Az USÁ-ban négy államilag védett vállalat tört előre a Faktor tömeggyártásában, mely hatalmas üzlet lett. A hemofíliások saját lakásukban is beadhatták maguknak a faktort, így nem kellett kórházba sem menni. Mint azt Ness egyik tanúja - egy háttérhatalmi példával élve - mondotta: egy repülőgép WC-jében is beadható volt. A vérbusiness ma is dollármilliárdokat hoz a világ titkosszolgálatai által védett maffiacégek konyhájára. Az üzlet olyan cégeket prosperált, mint pl. a Highland/Baxter Travenol Laboratories Inc., Alpha Therapeutic Corporation vagy pl. az Armour Pharmaceutical Company.

A maffiózó vérbankok a maffiaként működő gyógyszergyárak tulajdonát képezték, mégpedig az Amerikai Egészségügyi Tanács, tehát az Egyesült Államok kormánya közvetlen engedélyéből. A John Fitzgerald Kennedy meggyilkolásában és az emberölés eltussolásában kiemelkedő Lyndon B. Johnson elnöksége alatt működő óriási drugbusiness során a fertőzött vért a bűnözők lakta területekről és a nyomornegyedekből verbuvált pénztelenek, nincstelenek, bevándorlók és átutazók tömegeitől szerezték be, pénzért. Innen tudták a legolcsóbban beszerezni az árut, s mivel 5 dollárt fizettek egy palack vérplazmáért, így akik jelentkeztek a könnyű pénzszerzésre, természetesen tömegesen hazudták, hogy nincsen semmilyen betegségük.

Kennedy elnök gyilkosai - Lyndon Johnson, az USA 36. elnöke (azaz 2-szer 18) a hírhedt CIA-igazgatójával, Richard McGarrah Helms-szel (aki meg a CIA 8. igazgatója volt) - a legolcsóbb megoldásokban voltak érdekeltek. Ennek keretében a kormány keze alatt működő gyógyszergyárak a vért akkora tartályokba öntötték, ami 50 ezernél is több beteg és veszélyesen hátrányos helyzetű személy vérét tartalmazta! A tömeges fertőzések elkerülhetetlenek és gyakorlatilag 100%-osan biztosak voltak! Gyakorlatilag elegendő volt egyetlen fertőzött donor (véradó), hogy a vértartályokban a teljes vérállományt megfertőzze! Kivétel nélkül az összes hemofíliás személyt megfertőzték pl. hepatitis vírussal, amely a májgyulladás vírusa! Pl. a hepatitis C vírus máig gyógyíthatatlan!


Videoclip: 8:18 minutes:
Hello, Mr. Spielberg! My Name Is ELI. I Do Super 8...
Directed by Molnár F. Árpád (ELI)
(Ha nem működik, ide klikkeljen: KLIKK!)

 

 


Orbán Viktor magyar miniszterelnök kerubjaiként minden eddigi magyar idők leghírhedtebb tömeggyilkos orvosa, Veér András pszichiáter Orbán Viktor házi bérgyilkosa lett. Veér Veérbűnei és Veérengzései annyira hírhedtek voltak, hogy Szabó István magyar filmrendező 1982-ben Oscar-díjat kapott filmjében, a "Mefisztó"-ban a fasiszta Németország miniszterelnöke szerepét eljátszó színész is már róla szónokolt.

Bár "mindenki" tudta, hogy a vérkészlet a májgyulladás vírusával fertőzött, s hogy a vér hőkezelése megöli a vírusokat, a CIA a befektetők (a gyógyszergyártó maffia és más érdekeltségek) anyagi kockázatai miatt évtizedeken át mindent megtett, hogy a vért ne kelljen hőkezelni. Az állami maffia védelmében működő szervezetek azt állították, hogy a vírusirtó hőkezelés kárt tehet a vérkészítmény érintett fehérjéiben. A tiszavirág ideig CIA-igazgató James Schlesinger után - a tervszerű népirtásban - a hírhedt William Colby következett a CIA vezető posztján, majd a háborús terrorista tömeggyilkos, később minden idők legbutább amerikai elnökeként is elhíresült George W. Bush apja, az idősebb George Bush lett a CIA vezetője, aztán 1977-től 1981-ig Stansfield M. Turner admirális.

Az USA elnökei ebben az időben Lyndon Johnson után Richard Milhous Nixon (1969-1974), Gerald R. Ford (1974-1977) és James Carter (Jimmy Carter) voltak.

A hőkezelésre csak azért került sor, mert a németek egyik gyógyszeripari cége, a Behringwerke 1979-ben egy olyan faktorkészítménnyel állt elő, amelyről azt mondták, hogy teljesen kiirtották belőle a hepatitis vírust. A népirtásokban hírhedt maradt Highland/Baxter (a népirtások idejét illetően 1977-1987 között a cég elnöke David Castaldi volt) - látva a német eredményeket - nem több, mint egy év múlva máris amerikai piacra dobta az első csíramentesített Faktort, majd még egy éven belül mind a három további állami gyógyszercég is elkezdte elárasztani a piacot.


Faktor 8 - AIDS életre-halálra (Mert a Super 8-at mindenki tudta, mindenki titkolta, és akarták és tették a halált...)

Az AIDS (a csodálatosan "szerzett immunhiányos betegség"-nek nevezett kór) világszerte történő szándékos elterjesztése Ronald Reagan amerikai elnök és idősebb George Bush alelnök 1981-től 1989-ig tartó országlása, továbbá William Joseph Casey 1981-től 1987-ig tartó CIA-vezetése nevéhez fűződik.

1981-et írunk, amikor az AIDS-et azonosították. 1982-ben már széles társadalmi körökben tudták, hogy halálos kór született, és azonnal lépni kell, de a betegek is hiába gyakoroltak nyomást az orvosokra és az államra.

Bruce Evatt előadására vannak, akik úgy emlékeznek vissza: a lesújtó statisztikákkal és eredményekkel szembesülve az érintett hemofíliásokról is tudták: az összes betegük meg fog halni. A rendkívüli konferenciát 1983 januárjára szervezték. Mint azt Bruce Evatt elmondta: az USA vérállománya fertőzött. Az AIDS-esek száma 800, a hemofíliások felénél már jelentkeztek a kezdeti tünetek.

Mint azt a "Rossz vér" című Marilyn Ness-film egyik tanúja mondja:
 - Hátulról jött a felismerés.

A tudományos réteg - mint szinte mindig a Világtörténelem során - megint hátul kullogott, tiltakozva az orruk előtt heverő eredmények ellen, libasorban sertepertélve a tömeggyilkos politikusok mögött, lesve, hátha nekik is jut a Bibliában Megprófétált titokzatos Nagy Babiloni Szajha népirtó üzleti koncából. A konferencia szó szerint felelős értelmiségijeinek tömege, a gyógyszergyárak és a kormány vérrel felkentjei elutasították a felháborodásokat, és mindent lenyeltek, mert ez volt a titkosszolgálati közhangulat.

No.8-as számon, 1983.03.04-én, Vol. 32 / No. 8 kóddal - prezentálja Marilyn Ness - a szokásos visszafogottsággal megállapították: nagyon gyanús, hogy az AIDS a vérkészítményekben van. Dana Kuhn (PhD), aki - idézi Ness - ugyanezen hónap 26-án mégis Factor-infúziót kapott, és nem figyelmeztették a veszélyre, küldetése választotta, hogy a cégek ún. mulasztásait elkezdje nyilvánosságra hozni.

Egy tanú így nyilatkozott:
- Gyógyszergyártó cégek, az orvosok, az ellenőrzési hivatalok, a kormány mind tudtak róla. (...) mind tudtak róla, nem figyelmeztettek minket.

A televízióban az egyre terjedő hírek ellen az állami maffia felszólította a lakosságot, hogy mindenki folytassa tovább a kvázi AIDS-átömlesztést. A lakosok hiába érdeklődtek: mindenhol, ahol az állam szaga - a Jézus Krisztus a Tamás Evangéliumában Dögnek és Hullának hívja, tehát ahol ennek az államnak a hullaszaga - érződött, mindenhol ugyanazt mondták: a vérkészítmények veszélytelenek. Ahogyan a hírhedt náci tömeggyilkos Adolf Eichmann tette, a betegek és halottak csupán elvont statisztika voltak, ahol a továbbirtást egy-egy aláírással mindig lehetett szentesíteni: jobbára öltönyben és nyakkendőben.

 


"Mindet Tudja repülőre" Címmel (1:38.88 perc) egyik HHMM-Klipünk, mely készült 2011. 07. hónapjában. Az 1:03 percben látható "9"-es számot nem mi helyeztük el, viszont Prófétaként és Echelon-Tanúként Tudjuk: Lesz.


"A Zombik Világháborúja előtt Brad Pitt, a Plan B és Hollywood Apokalipsziséhez (18 láda fegyver, S8-halálok, és AZ ISTENTŐL Örökké...)" (23:18.88 perc).
Ha nem indul, ide klikkeljen: KLIKK!

Miközben az USÁ-ban a II. Világháborúból átmentett, az Echelon-tanúk által az egész világon tanúsított fasiszta gyökerű amerikai állami és titkosszolgálati vezetés révén tovább folytak a népirtások, addig több állam megtiltotta, hogy amerikai vérkészítményt behozzanak az országba. A fertőző USÁ-t több állam vérkarantén alá helyezte. A Reagan-Bush-Casey-féle kormányzattal és az úgynevezett "felelős médiával" szemben - a szigorú titkosszolgálati rendszerben - ekkor már mégis akadtak orvosok, akik betegeiknek a krióhoz való visszatérést javasolták. A kormány alá tartozó Élelmiszer és Gyógyszertanács továbbra sem volt hajlandó a bolygó további fertőzését megállítani, és a fertőzött vért - az USA vérkészletét - visszahívni, hanem tudósoknak nevezték magukat. Olyan gyermekkórházak, ahol kriót használtak, 20%, másutt viszont 80% volt a AIDS-szel fertőzöttek száma. A cégek nagyon jól tudták - hangoztatták és hangoztatják a tanúk a mai napig -, hogy a vérkészlet HIV pozitív, de a családokat továbbra is AIDS-szel oltották.

Terry MacNeill elmondta: a közösségeknek "hosszú ideje az járt a fejünkben, hogy az orvosok, a kórházak dolgozói, az amerikai vöröskereszt, a hivatalok és a kormányzat - őrület amit mondok, de - mindenki tudta, csak mi nem."

Amikor az eltussolás a szokásos perrendtartás szerint tarthatatlannak tűnt, és nyilvánossá vált, hogy megszületett a HIV-teszt, kiderült, hogy tömeges a fertőzés.

Az amerikai titkosszolgálatok védőszárnyai alatt glasszáló népirtó vércégek (a média gyógyszergyártó cégeknek nevezi őket) összefogtak: fő döntéshozójuk 1985-ben indítványt tett, hogy teljes titoktartás mellett vonják be a nem hőkezelt vérkészítményeket, úgy, hogy a kongresszusnak nem szólnak, hogy ne kapjon nyilvánosságot az, hogy a Reagan-kormányzat és elődei mennyire minősíthetetlenül álltak hozzá a katasztrófákhoz. Az USÁ-ban az elnök, a kormány és a titkosszolgálatok disznóságai eltussolására mindig eljárás volt, hogy a kongresszust hivatalosan nem avathatták be. A kongresszus a látszatdemokráciában az a szervezet, amelyik a nyilvánosságra került gaztetteket látszólagos, valójában politikai érdekek szerinti vizsgálódásnak veti alá, valahogy úgy, ahogyan Magyarországon a parlamenti vizsgáló bizottságoknál gyakori. Jól bevált módszerek ezek a látszatdemokráciákban a lakosság előtti kontrollált vitatkozásokhoz.

A hemofíliások is összefogtak és ügyvédet fogadva több kötetnyi dokumentumot gyűjtöttek össze, mely "Az AIDS nyomában" címmel vált ismertté: The Trail of AIDS (alcím: in The HEMOPHILIA COMMUNITY).

Az akkoriban fokozottan életveszélyes nyomozások során kiderült: amikor a gyárak a hőkezelés nélküli vérkészítményeket nem tudták az USÁ-ban eladni, összegyűjtötték a készletet és eladták külföldön. Hogy mennyire tudatos népirtásokról van szó, jó, ha emlékezünk azon esetekre is, amikor szintén utóbb derült ki, hogy az USA kifejlesztette egy másik halálos vírus ellenszerét, de Afrikában - amit mindig egy nagy, kontinens méretű kísérleti és önszórakoztató labornak használtak - még sokáig tömegesen hagyták pusztulni a lakosságot, eltitkolva, hogy megvan az ellenszer.

Glenn Pierce (MD PhD), aki 1992-1994 között a National Hemophilia Foundation elnöke volt, az ún. gyógyszergyártó cégek általi tömegmészárlásokról így nyilatkozott:
 - Megdöbbentő volt, hogy elvitték és eladták a tengeren túlon a terméket, amikor jól tudták, hogy halálos vírussal fertőzött.

Mintha a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) és a magyar pszichiátriai orvos állomány 100%-áról beszélnénk.

Az általunk Előre Bejelentve elfasizálódott Magyarországon fontos kiemelni, hogy az állami és titkosszolgálati népirtásoknak számos zsidó is áldozatul esett. A zsidó Matthew Kleiner - aki ugyancsak vérzékenysége miatt lett AIDS-es - már fertőzöttként tartotta előadásait az őt szívesen fogadó ifjúság előtt és további összejöveteleken a biztonságos szexről, mielőtt vele is végzett az állami AIDS. A korabeli tüntetéseken olyan transzparensekkel találkozunk, mint pl. "Remember Hemophilia Holocaust", azaz "Emlékezz a Hemofília Holocaustra!" és hasonlók.

Az akkoriban sokkal erkölcsösebb lakosság a mainál sokkal kockázatosabb tüntetéseken állt ki a kormányvérengzések ellen. Egy ilyen demonstrációról készült filmfelvételen - amit Ness idéz dokumentumfilmjében - egy nő azt kiabálja:
 - A férjem bele fog halni az AIDS-be! Mert a gyártók nem akarnak pénzt áldozni arra, hogy megtisztítsák a gyógyszereket!
 - A férjem élete nem ért meg 1 dollárt?! Megölték!!!

És megérkeztünk William Jefferson Clinton elnöksége idejéhez (ismert nevén Bill Clinton), aki 1993 és 2001 között volt az USA elnöke. Bill Clinton hozta létre 1995. március 15-én azt az Elnöki Bizottságot is, amelynek vezetője a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke, Valerie B. Wolf volt, aki összesen 51 olyan Echelon-tanút gyűjtött a bizottságra, akik évtizedekkel korábbi CIA-s emberprogramozásokon (mind controll) estek át. A jelképek ilyen körökben - tehát Echelon-Tanúk, Echelon-Tényfeltárók, illuminátusok - sugalltan, zipelten, beletudottan kiemelkedő jelentőségűek. Az 51 Echelon-tanú oka nyilvánvalóan többek között az 51-es körzet miatt lehetett fontos, míg a március 15-e pedig - ezt ők aligha tudták - a magyar forradalom és szabadságharc dátuma miatt került Predesztinációra, azaz elkerülhetetlenül és elháríthatatlanul Tevőleges Végrehajtásra. Igen: a mi Predesztinált, elháríthatatlan szerepünkről van szó és az elmúlt évezredek legnagyobb világreformjáról, melyet a Super 8 - mint Gondolt és Tett Rendszer - és Predesztinált, Elkerülhetetlen szerepünk okoz az egész bolygón.

(Egyébként a bizottságon készült filmfelvételekre e Cikk írója, Molnár F. Árpád hívta fel a figyelmet, aki Európában tartja a rekordot pl. abban, hogy senkit több Echelon-Tanú nem keresett fel a kontinens történelmében, mint a Molnár F. Árpádot. A magyarok és külföldi állami maffiabandáik azóta is vért és Veér Andrást izzadnak, hogy visszatérő házkutatásokkal, fegyveres elhurcolásokkal, bizonyíték-elkobzásokkal amit csak lehet, eltüntessenek, akit csak lehet, megfélemlítsenek, és a magyarországi szervezett médiabűnözés gyakorlatilag mindent totális elhallgatás alatt tart (titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice). Az ellenünk és a tanúk ellen elkövetett megfélemlítő célú terrorcselekményeket etc. a magyar Büntető Törvénykönyv (Btk.) egyébként több paragrafus alapján, külön-külön is uszkve életfogytig tartó fegyházbüntetéssel rendeli büntetni.)

Bill Clinton annak a Hillary Clintonnak a férje, aki azóta, amióta 2011. december 28-án elkészült és publikált Filmünkben közvetlenül megszólítottuk, rendkívül látványosan nem hord kék színű ruhát, holott addig az Interneten sem nagyon lehetett olyan képre bukkanni, ahol ne lett volna jobbára tetőtől talpig kékben. A Film Címe: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (KLIKK!). Hillary Clinton a minket betiltó Barack Obama-féle kormány külügyminisztere, és legfőbb érdeme a Világtörténelemben mindeddig annyi, hogy Bill Clinton felesége. Obama két világcsőd titkosszolgálati CIA-igazgatója Leon Panetta (akit átnyergeltek védelmi miniszternek) és a bűncselekményeit a magyarok közül szintén kizárólag általunk borított David Petraeus. A két CIA-igazgató a mi üldözésünkkel nem csak veszélyes, sőt, végveszélyes, de a sikerüket illetően reménytelen vizekre evezett, mi pedig arról vagyunk híresek, hogy sok mindent elég csupán Gondolnunk, hogy megtörténjen.

A Valerie B. Wolf vezette szabadságnapi, 51-es körzet-féle (igen, mint a Super 8 film története) Echelon-tanú bizottságra egy évvel, tehát 1996-ban Bill Clinton egy másik bizottságot is életre hívott, mégpedig egészségügyi minisztere, Donna Shalala által, amely az amerikai vérbűnöket hivatott valamiképpen elrendezni. Donna Shalala szerény szavait keményebb kifejezések is követték. Mint mondta:
 - Egész egészségügyi rendszerünk lehetőségeket szalasztott el, hogy közbelépjen és életeket mentsen meg.


Bill Clinton amerikai elnök (1993-2001) és az USA 18. egészségügyi minisztere, Donna Edna Shalala, aki Clintonnal együtt töltötte ki a teljes 8 évet. Donna E. Shalala az USA 18. egészségügyi és humánszolgáltatási minisztere (18 th Secretary of Health and Human Services).

 

Majd fennhangon úgy nyilatkozott, hogy a vér biztonságát soha többet nem fogják másodlagos ügyként kezelni, és ezt a dolgot ő a legmagasabb szintre fogja emelni.

Eztán Donna Shalala egészségügyi és humánpolitikai miniszterasszony (Secretary Donna Shalala, Department of Health & Human Services) létrehozott egy tanácsadó bizottságot Advisory Committee on Blood Safety and Availability néven, melybe a munkához delegálták Dana Kuhn-t, Glenn Pierce-t és másokat is, tehát ebből is látható, hogy a Clinton-kormányzat nem csak a levegőbe beszélt. Donna Shalala az amerikai elnök Bill Clinton elnöki idejének 8 esztendeje alatt mindvégig egészségügyminiszter volt és maradt. A szövetség biztonsági szabályokat indítványozott a terrorista cégek vérbűnözése ellen, és a területet illetően reálisan kiterjedt változtatásokat eszközöltek.

A vér áldozatai kártérítési követeléseire mindössze több, mint fél évtizeddel később (ez Magyarországon rekordidőnek számítana) tényleg kaptak is kártérítést, noha a látszatdemokráciákra jellemző nevetséges összegek egyikét: fertőzöttenként 100 ezer dollárt, amennyibe egy évnyi kezelés kerül. A négy halálgyáros Holocaust gyógyszercég pedig ugyancsak 100 ezer dollárt fizetett, tagadva nem csak azt, hogy bűnösök, de azt is, hogy hibát követtek volna el. A szakértők közben máig kifogásolják, hogy az amerikai kormány élelmiszer- és gyógyszer-ellenőrzési tanácsa szinte soha vagy egyáltalán nem ellenőrzi, miket művelnek a gyógyszercégeknél, miközben azok továbbra is szórják termékeiket az egész világra. Hát persze, hogy nem ellenőrzik őket, hiszen egyek a titkosszolgálatokkal, miközben ők maguk is napi anyagi érdekű titkosszolgálatok, amik a bűnpártolásért és a gyilkosságokért fizetik az Egyesült Államok mindenkori kormányát!

Az áldozatok máig kifogásolják azt is, hogy - idézi Ness egy tanút megszólaltatván - Kanadában büntető eljárások indultak, Franciaországban két orvos is börtönbe került, Japánban pedig földre térdelve hajoltak meg az orvosok az anyák előtt, de itt mindezek nélkül megúszták.

Azonban a Vér Holocaustja is részlete egy Világtörténelmi Predesztinációnak, egy hatalmas építménynek, amely le nem bontható, meg nem semmisíthető. Az Igehirdetés pedig - mondtam, amikor még nem tudtam arról, hogy ugyanezt mondta Martin Luther, Jean Calvin, Ellen G. White - mindig eredményes: kinek életre, kinek halálra. Kinek Örök Boldogságra, kinek Örök Kárhozatra és Örök Szenvedésre.

A Mindenható pedig csak egy ideig kér. Csak egy ideig. Aztán Elvesz.

A Cikket írta: Molnár F. Árpád (ELI) - hajdani nevén - Tornado 8
2012. 03. 11-12., 8. kerület, a próféta helye; Budapest, Hungary


"A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak."

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.