Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Szellemlények látogatásai nálam - Molnár F. Árpád médiumi tulajdonságai

 

 

 

 

 

2013-03-02.
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)


Szellemlények látogatásai nálam

Sokszor olvashatjuk, hogy az angyalok az Isten hírnökei. Hogy kapcsolatot teremtenek Isten és ember között. Sokan hisznek a létezésükben és tapasztalják a jelenlétüket látás vagy egyéb megmagyarázhatatlan érzékelés során; például hangokat hallanak, üzeneteket kapnak álmok útján, látomások formájában kapnak segítséget, útmutatást vagy jövőképet. Az angyalok keresik a kapcsolatot az olyan emberekkel, akik mágikus tulajdonságokkal bírnak, az emberek jobbításán dolgoznak vagy szebbé akarják tenni a világot. Eleinte nem is tűnik fel igazán, hogy amit tapasztalunk, az bizony a kapcsolat az angyalokkal vagy más szellemlényekkel.

Még kislány koromban történt, hogy délutánonként egyedül voltam otthon, mert a szüleim dolgoztak. Szinte kivétel nélkül minden délutánt kint töltöttem az udvarunkon. A házban ugyanis nem tudtam bent maradni. Tudtam, hogy van ott valaki, akit nem látok, de akinek határozottan érzem a jelenlétét. Aztán már felnőttként elkezdtek furcsább dolgok is történni. Lépések a hátam mögött, olyan érzés, hogy folyamatosan mellettem van valaki és figyeli, amit csinálok, mintha tanulmányozná. Ezek az esetek viszont mindig a házunkban történtek. Aztán egy időszakban minden este zenét hallottam. Mivel hiába kerestem a forrását, túlvilági zenének tulajdonítottam. Sokszor hallottam beszélgetéseket a másik szobából; persze, senki nem volt ott. Vagyis nem olyan valaki, aki fizikai testet öltött volna. A következő látogatóm egy cica szellem volt, aki hol eltűnt, hol pedig újra felbukkant. Őt többször hallottam, például amikor lefelé tartottam a lépcsőn, hogy mögöttem jön. Ilyenkor mindig azt hittem, hogy az én cicám az, és megálltam, hogy megvárjam. De amikor megfordultam, nem volt mögöttem egyik cicám sem. Aztán egy idő múlva megpillantottam ezt a cicát egy-egy futó pillanat erejéig, de amikor odakaptam a tekintetem, hogy jobban lássam, eltűnt. Egy ideje viszont nem jött látogatóba. Emlékszem, néha tárgyak mozdultak meg maguktól, vagy a tv kapcsolt ki-be és váltogatta a csatornákat.

Az egyik legérdekesebb eset azonban az volt, amikor sötétben keresztülmentem a házunk egyik helységében, hogy felkapcsoljam a villanyt. A padlón apró darabokra volt törve egy váza. Amikor megfordultam, akkor láttam az összetört vázát és hogy pont ott vannak a szilánkjai szerte-szét, ahol én jöttem keresztül a villanykapcsolóig. Mivel nem volt rajtam sem cipő, sem papucs, szét kellett volna vágnia a talpamat, de semmi ilyesmi nem történt, egy szilánkra sem léptem rá, ami egyszerűen lehetetlen volt és hihetetlen. A váza egyébként azé a hölgyé volt, akitől a házat megvettük és valamiért itt hagyta nekünk, mi pedig megtartottuk. Mint később kiderült, a hölgy akkor halt meg, amikor a váza rejtélyes módon összetört.

Több, mint egy évvel ezelőtt meghalt a nagymamám. A halála napján éjszaka, álmomban ott jártam nála, de csak álltam a háza előtt. Tudtam, hogy nagyon sokan vannak odabent. Hogy milyen szellemlények voltak, azt nem tudom, viszont ő nagyon sokszor beszélt róluk, hogy megjelentek és körbevették. A temetése napján, este zöld fénysugarat láttam a szobámban. A zöld fénysugarat Rafael Arkangyal megjelenési formájának tulajdonítják. Ő szokott megjelenni gyakran elhunytak szeretteinél. Talán ekkortájt kezdődött, hogy elkezdtem olyan dolgokat álmodni, amik rövid időn belül megtörténnek. Az egyik cicám halálát is így tudtam meg előre.

Molnár F. Árpád médiumi tulajdonságai

Ugyanebben az időben többször is azt álmodtam, hogy találkozom Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér Multimédia filmjeit és cikkeit rendszeresen figyelemmel kísértem. Tudtam, hogy találkozni fogok velük, hogy oda kell mennem, de még valami visszatartott. A gondolat és az álmok azonban nem hagytak békén, hogy menjek és találkozzam velük. A találkozásunk előtti napokban füstszerű alakokat láttam, mintha levegő sűrűsödés következtében valaki láthatóvá szeretett volna válni a nem fizikai világból. Mégis, amikor egyik este már aludni készültem, de még egy darabig csak feküdtem a sötétben, és akkor megjelent ő, nagyon közel hozzám, de amikor elkezdtem rá jobban figyelni, mintha megijedt volna, azonnal elindult az ajtó irányába és eltűnt.

Már az első találkozásunk alkalmával tudtam: Molnár F. Árpád különleges ember. Végtelenül kedves volt, nyugodt, és bármiről lehetett vele beszélni. Már akkor feltűnt, mennyire az egyszerűséget szereti és mindenét odaadná a rászorulóknak. A legszembetűnőbb tulajdonsága médiumi és telepatikus képességei és a kapcsolata az Istennel. Nagyon sokszor csak kigondoltam, hogy mit szeretnék kérdezni, de mielőtt még megkérdezhettem volna, ő már mondta is a választ. Vagy valamit mondani szerettem volna, de ő ebben is megelőzött, és ő mondta azt, amit én gondoltam. Rólam is rengeteg információt kapott, amik igazak is voltak.

Ő mindenkiről előre tud dolgokat. Amikor a háttérhatalmi beavatásokat tartotta kecskeméti lakásában, a hozzá érkező személyekről is előre konkrét információkat kapott.

Amikor vele beszélgetünk, észrevehetjük, hogy néha nem is ő beszél, hanem rajta keresztül a Forrás szólal meg. Molnár F. Árpád szüntelenül, folyamatosan és erős kapcsolatban van a Forrással. Állandóan válaszol a gondolataira, s mindig gondolatokat cserélnek. Látomásokat kap és előre meg tudja mondani, mi fog történni.

Molnár F. Árpád kiváló tanácsokkal szolgálhatna, emberek jövőképét tudja, de tud segíteni párkapcsolati problémák és depresszió esetében is vagy hogy mit tehetne az ember, hogy jobb legyen az élete. Ami már kicsit veszélyesebb az életében, az, hogy háttérhatalmi beavatott, a katonai és titkosszolgálati rendszerrel is kapcsolatban van. Molnár F. Árpád próféta és az Isten sok hozzáférést enged neki a háttérhatalomhoz is. Korábbi filmjeiben is többször előre elmondta, mi fog történni, milyen katasztrófa várható. Aki kezdi kicsit is érteni az Echelont, a háttérhatalmat, a jelképeket, az majd tudni fogja, mikor, mit próbál elmondani, közölni, bejelenteni. Érdemes komolyan venni és odafigyelni rá, amit elmond.

Molnár F. Árpádot többször keresik fel emberek különféle problémákkal. Korábban többször tartott háttérhatalmi beavatásokat is. Ilyenkor az érintettek pár óra alatt beavatottak lettek és ugyanúgy kapcsolatba kerültek a háttérhatalommal. A beavatások során azonban ijesztő dolgok is történtek. Volt, akinek a vállát fogták meg hátulról a láthatatlan erők, de egyéb dolgok is történtek.

Egy biztos. Az életutunk előre el van tervezve és meg van határozva, mit fogunk cselekedni. Mindenki kivétel nélkül irányított a háttérhatalom vagy az angyalokon keresztül, az Isten által. Erről a Hírháttér Multimédia beszélt először Magyarországon. Rengeteg film és cikk jelent már meg erről a témáról. Úgyhogy mindenkit arra szeretnék ösztönözni, hogy mélyedjen el a témában, tudjon meg minél többet, mert a világot csak úgy tehetjük szebbé, ha nem engedünk a háttérhatalomnak.

2013. február. 27., Kovács Adrienn Nikoletta

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu