Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Természetes gyógymódok, betegségek, gyógyszeripar

 

 

 

 

 

 

2013-01-28.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)
 

"A gyógyszereket a földből adja az úr, és az okos ember nem veti meg őket." / Szentírás: Sirak fiának könyve 38:4 /

Az idézet Maria Treben "Egészség Isten Patikájából" című könyvének első oldalain olvasható. Az egyik legnagyszerűbb könyv, ami íródhatott ebben a témában. Bizony, nagy erő rejlik a természetben. Gondosan tervezték meg, így minden itt van, amire csak szükségünk van. Kár, hogy ezt az emberek nem becsülik meg jobban. Aki keresett már különféle természetes megoldásokat betegség, probléma esetén, mert nem akart esetleg azonnal orvoshoz rohanni, vagy voltak már rossz tapasztalatai gyógyszerekkel kapcsolatosan, az tudja, milyen áldásos hatása lehet például egy gyógyteának. Egy gyógytea elkészítésének és elfogyasztásának megvan a módja. Ettől eltérni nem szabad; ha gondosan betartjuk az előírásokat és a megfelelő helyről szerezzük be a gyógyfüveket, a hatás nem marad el. Ez mellett kapunk még valamit, amit egy keserű, szintetikus, gyógyszernek nevezett fehér karikától soha nem kaphat az ember. Mintha Isten simítaná végig az emberek arcát, akik gyógyteát kortyolgatnak. És lehet, hogy így is van. De nem ez az egyetlen egy ok, amiért a gyógyfüvekhez fordultam, és amiért ezt is tanácsolnám mindenkinek.

Ember olyan szinten nem tud belekontárkodni a gyógyfüvekbe, mint a szintetikus gyógyszerekbe. Amit ember állít elő, az magában hordozza azt a veszélyt, hogy önös érdekekből, hatalom és pénz utáni vágytól vezérelve, a sátán által megszállva, mások egészségét semmibe véve és súlyosan károsítva készül. Így van ez a gyógyszeriparban is. Sokan azt hiszik, hogy a gyógyszerek gyógyítanak, de sokszor inkább ezek tesznek beteggé. Érdemes azt is megemlíteni, hogy a legtöbb gyógyszernek nagyon súlyos mellékhatásai vannak, ami az apró betűs résznél olvasható a gyógyszerek dobozain. Több olyan gyógyszer is van, de lehet, hogy mind ilyen, ami már egyszeri használatával károsítja valamely belső szervünket. Ez nem derül ki azonnal, lehet, hogy csak évek múltán jelentkezik egy kialakult komoly betegség formájában, amire majd újabb gyógyszert írnak fel nekünk, és ezután már nincs megállás. Jönnek az újabb mellékhatás által kiváltott betegségek az újabb gyógyszerekkel, és azt vesszük észre: idős korunkra egy marék gyógyszerrel kell együtt élnünk. Egy gyógyszer csak elnyomja és megszünteti a tüneteket, de nem gyógyít meg. A gyógyítást mindig a saját szervezetünk teszi meg.

Ha gyógyteákat alkalmazunk megelőzésre, talán elkerülhetjük az említett állapotot, de sokszor, nem minden esetben, de betegségek esetén is kiválóan megállják a helyüket. Nagyon fontos itt is, hogy mi az, amit magunkban hiszünk. Sokszor elég maga a hit egy-egy gyógyulásnál, hogy elhisszük és tudjuk, hogy a gyógytea segít. És segít is, de ha valaki olyan próbál segíteni magán, aki nem hiszi el az eredményt, annak nem fog segíteni, mert a hite meggátolja a jó eredmény elérésében. A hit erősebb ebben és talán minden esetben a füvek gyógyító erejénél.

A gyógyszeripar felvirágoztatásának is volt egy szép, megelőző folyamata. A tegyük beteggé az embereket című fejezet. Elkezdték azzal, hogy mindenféle szokások rabjává tették az embereket. Fogyasszanak minél több húst, igyanak alkoholt, dohányozzanak. Ha ez még nem lett volna elég, teremtettek olyan munkahelyeket, ahol az embereket különböző stresszhatások alá tették. Ez lelkileg és fizikailag is megviselte a dolgozó embereket és ez a mai napig így van. Szinte kevesen vagyunk, kik nem szednek valamiféle gyógyszert manapság. A húsipar borzalmas kegyetlenkedésének köszönhetően az embereket etetik a szinte már kémiailag előállított hússal és a többi szintetikus élelmiszerrel, ami számos betegség előidézője. Ha megnézünk egy két reklámot, láthatjuk, hogy tele van olyan éttermek, üzletek ajánlatainak bemutatásával, ahol szinte minden étel tele van hússal. Ezek közé azért beszúrnak egy gyógyszer reklámot is, ami pont a sok evés vagy a magas vérnyomás problémáját orvosolja. Tehát nyugodtan egyenek csak annyit, amennyi beléjük fér, és ha ebből lesz valami probléma, hát gyártottunk mi arra is gyógyszert, kapjanak be rá egy marékkal és már nyoma sincs a problémának. Ezek nem normális dolgok, evésnek nem szabad problémákat okoznia, ha ezt okoz, akkor valami nagyon nincs rendben. Jelen esetben a hús a probléma, ami mára teljesen természetes, hogy brutális módon gyilkolják halomra az állatokat és eszik az emberek a különféle, ebből készült ételeket. Persze a problémák nem azonnal jelentkeznek, vagy ha igen, akkor szedhetünk rá gyógyszert. Jól ki lett ez is találva.

A gyorséttermek, mint McDonald's vagy KFC elnevezéseken futó horror eredményeképpen pedig megszülettek az elhízott emberek, kiknek gyárthattunk irreálisan sokféle fogyasztó szereket. A vegán táplálkozás követői között keresve sem találnánk elhízott, táplálkozástól megbetegedett embereket. Hát ezért volt a nagy húsipar félrevezető elterjesztése és elfogadtatása. Nem azért, mert ez bárkinek is jó, pont ellenkezőleg! Pénz-sátán-hatalom. A legtöbb élelmiszer fogyasztására szó szerint félrevezető hazugságokkal vették rá az embereket, valójában pedig vizsgálatokkal bizonyították, mennyire káros az egészségre hosszú időn keresztül való fogyasztásuk. Ilyen például a margarin, melyről az a hír járja, hogy egy vegyi anyag, amit még a hangyák sem esznek meg, mert tudják, hogy nem élelmiszer. A hús, a tej, a tojás, az összes sajtkészítmény és sorolhatnánk. Ezek a termékek mind meghatározóak az egészség szempontjából, és mind azért vannak az étlapon, hogy beteggé tegyenek minket és vásároljuk a gyógyszeripar méregdrága gyógyszereit, amelyek majd meggyógyítanak minket!!! Milyen rendesek a felsőbb hatalomnál, hogy még a meggyógyításunkon is fáradoznak, nem? Milyen beteges játék is ez!!! Mennyire beteg elmék alkották ezt a rendszert!!!

Rengeteg sok gyógyszerbotrány látott már napvilágot, mégis, a felét sem tudjuk annak, melyik, mennyire káros ránk nézve. Ezért tartom fontosnak a megelőzést, a természetes megoldásokat, mert amikor már baj van, lehet, hogy sokunknak késő is egyben és már a szuper gyógyszerek sem segítenek.

Azt is nagyon fontos megemlíteni, hogy a lelki egyensúly az, ami igazán meghatározó a megelőzésben; immunrendszerünk ilyenkor sokkal ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. Persze, napjainkban elég nehéz kiegyensúlyozott lelki állapotról beszélni. Inkább a lelki terror az, amit valahogy túl kell élnünk ezekben az időkben, hiszen erős lelki behatást kell elviselnie mindannyiunknak számtalan sok helyről: munkahelyek, szolgáltatók, kikapcsolják-e a villanyt, elmaradt számlák, drága élelmiszerek, banki hitelek, lesz-e még holnap házunk, tudunk-e még enni valamit stb. Nem csoda, ha sokunknál testi tünetek jelentkeznek: lelki fáradtság, fásultság, ingerültség, idegesség, közöny, fejfájás, táplálkozási szokások felborulása, idegi kimerültség.

Ne adjuk meg nekik azt az örömet, hogy tönkremegyünk és gyógyszerekkel tömjük magunkat!!! Hiszen ők pont ezt akarják elérni!!! Mert "nincs idő a fájdalomra", meg hasonló hülyeségek. De igen, van!!! Az a fájdalom azért jött létre, hogy figyelmeztessen, hallgassuk meg a saját testünket és ne tömjük be azonnal a "száját", mert úgy nem tudja elmondani, mi a baja. Álljunk fel és bármi történjen is, ne adjuk fel. Minden rossz után talán valami jó jön, és ez a rossz is elmúlik majd egyszer. Főleg, ha teszünk is valamit mindannyian, hogy elmúljon!!!

Olvassunk több, természetes gyógymódokról szóló könyvet, öngyógyításról, energia gyógyászatról. Sétáljunk a természetben vagy végezzünk meditációs gyakorlatokat. Kezdjük el feléleszteni azt a tudást, ami mindannyiunkban benne van, hiszen mind egyek vagyunk, és mind gyógyítók vagyunk. Így közelebb kerülhetünk a szeretethez és ezáltal az Istenhez is.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu