Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

TÖMEGGYILKOS-
SÁGOKBAN FELHÍVÁS A BEL- ÉS KÜLFÖLDI NYOMOZÓSZERVEK, KORMÁNYOK ÉS AZ ELLENZÉKEK SZÁMÁRA, VALAMINT MINDEN CIVILEKNEK STB.! (A 100 ezer szefárd zsidó gyermek elleni besugárzásos népirtások világtörténelmi leleplezései és az elkövetők ISTEN- és keresztényüldözései tárgyában)

 

 

2012-01-22.
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA


TÖMEGGYILKOSSÁGOKBAN FELHÍVÁS A BEL- ÉS KÜLFÖLDI NYOMOZÓSZERVEK, KORMÁNYOK ÉS AZ ELLENZÉKEK SZÁMÁRA, VALAMINT MINDEN CIVILEKNEK STB.!

A SIMON PERESZ-KORMÁNYZAT SZEFÁRD ZSIDÓ GYERMEKEK ELLENI NÉPIRTÁSA TÁRGYÁBAN!

Aki tevékenyen vagy tippekkel részt kíván venni a Simon Peresz, Meir Dagan Moszad-főnök és Benjamin Netanjahu-féle 1951-es, 100 ezer szefárd zsidó gyermek elleni amerikai-izraeli besugárzásos népirtás és Holocaust feltárásában, jelentkezzen a címeinken vagy telefonszámaink valamelyikén (Pl. 30/919-6386)! Az elmúlt hét eseményeire is tekintettel vesszük a lapot, és válaszolunk Izrael szefárd-tömeggyilkos vezetése (50 éve ugyanaz a bűnbanda!) állandó ellenségeskedéseire, abszolút betiltatásainkra, feljelentéseink ezrei eltussolására és elkobzására, bizonyítékaink ismételt elkobzására, A JHVH Léte Bizonyítékainak és Tanúinak üldözésére, és ezt a fasiszta náci álzsidó és Izraelt az egész világgal csődbe borító bűnbandát oda juttatjuk hírben és névben, ahová JÚDÁST Tette ugyanaz AZ ISTEN, Aki Kiirtotta Krisztus gyilkosait Izraelből, és Aki az az ÖRÖKKÉVALÓ, Aki simon peresz, meir dagan és benjamin netanjahu legnagyobb ellensége! Akinek A Neve JAHVE!

Dokumentumfilmek, Cikkek, A világ titkos ügynökei és más informátorai és szakértői meghallgatásával stb. kívánunk világtörténelmi kampányt indítani a zsidók világtörténelmének leghitványabb bűnözői ellen, akik a zsidók történelmében soha nem látott módon zsidók tömegeit irtották ki azok barna bőrszíne miatt, tették őket kísérleti állatokká, mint Hitler, a világ Echelon-tanúinak tanúvallomásaiban is rögzített módon mindezt az amerikaiakkal közösen, magas rangú, egyenruhás, az USÁ-ba átmentett náci tisztekkel! Aztán megállás nélkül folytatva elmebeteg, AZ ISTENTŐL rettenetes és minden világtörténelmi rekordot megdöntött bűntetteik miatt AZ ISTEN IGAZ ÍTÉLETÉBŐL elmebetegekként, tetteik belátására már stratégiailag is teljesen összeomlottként, a zsidók Istenének és az Emberiség Istenének Prófétáit és Bizonyítékait üldözvén, betiltván, a Bizonyítékokat folyamatosan elkobozván, életünket folyamatosan fenyegetvén, menedékkéréseinkre a világ izraeli nagykövetségeinél a Krisztusi anyagi helyzetünkre (szegénységre) hivatkozva gúnyolódván, röhögvén, a menedékjog biztosítása helyett kihívván a közvetlenül fenyegető kormány rendőrségi szerveit!

AZ ÖRÖKKÉVALÓ PRÓFÉTÁIKÉNT ÉS SZERETTEIKÉNT ÉLETÜNK ÁRÁN IS KÖTELESSÉGÜNK LELEPLEZNI, ÉS AZ ISTEN KEGYELMEZETTEINEK KISÖPÖRNI EZEKET A FASISZTA ISTENGYILKOS HÓHÉROKAT ÖRÖK IDŐKRE A SZENT FÖLDRŐL, MIKÖZBEN KISÖPRÉSÜK MÁR BIZTOS ÉS FELTÉTLEN A SZENT VÁROSBÓL, AMELYET AZ ÖRÖKKÉVALÓ ISTEN, A JHVH AZ Ő KÖVETEINEK, PRÓFÉTÁINAK, SZERETTEINEK ÉS IGAZAINAK KÉSZÍTETT!

Önmagáért beszél, hogy Izrael már a II. Világháború előtt elfoglalta Lengyelországot, de nem becsülték meg helyzetüket. Ahogy magyarországon, bevezették AZ ÖRÖKKÉVALÓT gyalázó ateizmust, és Kapott vakságuk és elmebetegségük a II. Világháborúhoz vezetett és ahhoz, hogy a harag során szinte az összes zsidót kiirtották Lengyelországból! Aztán újra elfoglalták Lengyelországot, ahogy Simon Peresz magyarországról is elmondta ezt, aztán hozzáláttak a fasizmus gerjesztéséhez. folytatták AZ ÖRÖKKÉVALÓ LÉTE ÉS KRISZTUS LÉTE Bizonyítékainak eltitkolását, üldözését, prófétái betiltását, fegyveres elhurcolását, a bizonyítékaik elkobzását! Ez a veszett bűnbanda a titokzatos Nagy Babiloni Szajha átmeneti, programozott Echelon-pszichotikusai és parázna idiótái voltak! Állításuk szerint cionisták voltak, valójában a cionizmus legnagyobb ellenségei és orbánian ütődött, idióta hóhérai voltak mindvégig, amik örökre elvették volna a zsidók és a Világegyetem Istene, JAHVE Létének összes ismeretét és minden dicsőségét! Butaságba, romlásba, háborúba és örök szenvedésre kárhoztatva az egész Emberiséget!

A JHVH HARAGJA ÉS MEGTORLÓ EREJE EZEK ELLEN A NAGY BABILONI SZAJHA-FENEVADAK ELLEN AZ ÖRÖKKÉVALÓ SZENT NEVÉÉRT, AZ Ő PRÓFÉTÁIÉRT, AKIKÉRT BOSSZÚT, HALÁLT ÉS POKLOT HIRDETETT A SZENT KÖNYVE ÉS A PRÓFÉTÁK ÁLTAL, ÉS MINDAZOKÉRT, AMIK AZ Ő SZENT KÖNYVÉBEN ÉS A JELENÉSEK KÖNYVÉBEN MEGÍRATTAK!

TÖRJ UTAT, ATYÁNK, ÉS SODORD SZENT KEGYELMED SZERINT MAGADDAL A VILÁG LEGNAGYOBB FEGYVEREIKÉNT PRÓFÉTÁIDAT, ÉS VÁLASZTOTTAIDAT!

Izrael miniszterelnöke Benjamin Netanjahu. Emlékezzünk, mitől lettek anno a benjaminiták Izrael legkisebb törzse! Ezt átvitt értelemben már most Megígéri Az, Aki ELI Erejét Adja, hogy kiterjeszti a világ minden részébe, és örök időkre beleégeti a Világtörténelembe, hogy az ezer esztendős szent papság Milleniumán keresztül örök időkön át fogja Tudni a Teremtett világ AZ ÉLŐ VILÁGMINDENSÉGBEN! És Taposni fognak rajtuk - ahogy a Mennyei Jelenésekben Megüzente - a győztes szent Angyalok, köztük az angyalokká tett halhatatlan emberi választottak az eonok eonokjain át, a korok korain át, mindig és mindig...!

2012.01.22., VIII. kerület, Budapest, Hungary

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 



Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.