Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Tovább porzik a 10 gyermekes család kilakoltatásának bűnszervezeti maffiabotránya: Gyetvai Tibor! Pintér Sándor!

 

 

 

 

2013-08-04. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Feljelentés súlyos és folytatólagosan elkövetett és elkövetés előtt álló pintéri rendőrbűnözők bűntettei miatt!

Gyetvai Tibor! Pintér Sándor!
 
 Az általunk Előre Bejelentve sorozatosan bűnöző rendőrbűnözőitek hamis vádas bűntetteit egymás után olvassuk.
 
 Most a hivatalos intézkedéseinkre megint itt van ügykezelésre Kovács Adrienn Nikoletta, az Alsóörsi Hírhatár és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA újságírójának ügye, akibe azért, mert nem rendőr, ráadásul újságíró (azaz ügyét külön fel fogjuk terjeszteni Viviane Reding Európai Uniós biztosnak), tehát létezése miatt hamisan megvádoltatok és pénzbüntetésre vagy szabadságvesztésre ítéltétek, mert újságíróként tudósított a 10 gyermekes család, Faragó Ferenc Mihályné és családja kilakoltatásáról.
 
 A történet röviden: 2013. június 11-én a Budapest, X. kerület, Kápolna utca 13., V. emelet 36. szám alóli lakásból kilakoltattátok Faragó Ferenc Mihályné 10 gyermekes családanyát, férjét és gyermekeit (http://www.echelon8.org/kapolna_utca.htm). Az általatok, multimilliomosok és extrém milliárdos bűnöző, közpénzkitartott söpredék által utcára dobott családnak - ahogy ez ilyenkor lenni szokott - egy magánszemély biztosított ingyenesen házat, egy vidéki településen, mert az illető nem rendőr és nem Fideszes pártpatkány. A kilakoltatást megelőzően a lakásban tartózkodott jogvédőket, civil szervezeti vezetőket és a médiumok összes munkatársait villámítélő, közpénzkitartott, hamis vádas bűnözőitekkel pénzbírságra vagy letöltendő szabadságvesztésre ítéltétek. Gyűlöltétek, hogy nem rendőri fajból valók, azaz nem bűnözők, ráadásul gyűlöletes volt számotokra, hogy nem azért jelentek meg a helyszínen, hogy gyűlölködjenek és erőszakkal fellépjenek egy 10 gyermekes család ellen, az utcára dobva mindenkit, hanem ki azért, hogy segítsen, ki azért, hogy cikkben, filmben tudósítson az általatok elkövetett, egyébként kimoshatatlanul elévülhetetlen szörnytettről. Mivel tudtátok, hogy utolsó, mocskos, undorító gazemberek és hitvány, a lakosság nyakán élősködő parazita tetvek vagytok, ezért gyűlöleteteket kivetítettétek a polgári lakosság minden tagjára. Mert utolsó, mocskos, megbízhatatlan, abszolút szavahihetetlen, mániákus bűnözők vagytok, akiknek a gyógyulásra való esélyük nulla, a bűnözésben való összefogásotok is - ahogyan az összes vizsgált ügy mutatja, amivel csak kapcsolatba kerülünk - 100%-os. Azaz minden egyes ügyben a rendőrök 100%-a bűnöző. Egyenlő: a rendőri állomány 100%-a bűnöző.
 
 Miután bejöttetek a lakásba, anélkül, hogy bárkitől személyi igazolványt kértetek volna, a felszólítás után mindenki önként távozott, amit az általunk és az általatok készített filmfelvételek bizonyítanak. Ezért nem csoda, hogy azon a címen, hogy mindenkit pénzbírságra és börtönre ítéltetek, hiszen Pintér Sándornak a rendőrség felvételei, a média által - már az első napoktól kezdve - az egész világ számára láthatóvá tett kordokumentumfelvételek bizonyítják az általatok elkövetett bűntetteket, melyek az első pillanattól kezdve azóta is bizonyítják, hogy vádjaitok és határozataitok hamis vádas bűntettek, amikért a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 268. §-a 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel kötelezi büntetni az általunk fizetett, általatok pedig tömegével börtönérettre nevelt bűnöző és parazita rendőrbűnözőket.
 
 Az általunk éppen most ügykezelt Kovács Adrienn Nikoletta újságíró ellen pl. - miközben a ti és a mi filmfelvételeink bizonyítják állításaitok ellenkezőjét - a következő fiktív, nem létező történetet találtátok ki és mondtátok ki bűnösségét letöltendő szabadságvesztésre:
 
 "Az intézkedő rendőrök a lakásban tartózkodó Kovács Adrienn Nikoletta apci lakost felszólították, hogy igazolja magát, melynek nem tett eleget, valamint felszólították, hogy a helyszínen lévő kilakoltatással kapcsolatos rendőri intézkedést ne akadályozza. A rendőri felszólításnak többszöri elismétlését követően sem tett eleget nevezett személy. A jogszerű rendőri intézkedéssel szemben engedetlenséget tanúsított."
 
 Pintér Sándor, Gyetvai Tibor!
 
 Miért nem indítottatok hamis vád bűntette miatt büntetőeljárást azon rendőrbűnözők ellen, akik közpénzeinken parazitáskodva azt hazudták, hogy a lakásban felszólították Kovács Adrienn Nikolettát kiléte igazolására? A filmfelvételeiteken és a miénken, amiket az első napoktól publikáltunk és elküldtünk nektek feljelentésként, látható és hallható, hogy senki nem kért a lakásban lévőktől semmiféle iratot! Abból, hogy agyonbizonyított, hogy senkit nem igazoltattak a lakásban, hogyan jutottatok arra a következtetésre, hogy ezért aztán a lakásban lévők megtagadták személyazonosságuk igazolását, ezért aztán mint súlyosbító körülményt, az általatok (büntetőjogi tétel) kreált és a hatóság tudomására hozott hamis bizonyítékot terhelő bizonyítékként felhasználva mindenkit pénzbírságra és börtönre ítéltetek?
 
 Ezzel elkövettétek a Btk. 268. § szerinti Hamis vád bűntettét, mely miatt neked, Gyetvai Tibor rendőrkapitány, valamint az üggyel kapcsolatba került összes rendőrnek már meg kellett volna tenni a hamis vád bűntette miatti feljelentést, de ti ezt egyetlen ügyben sem tettétek meg.
 
 Ezért - Gyetvai Tibor, a BRFK x. kerületi rendőrkapitánya, ellened, aki a bűnözésért a kerületben a legfőbb felelős voltál és vagy, továbbá a bűntettek miatt a legtöbbet ostromolt rendőr is vagy egyúttal, büntető feljelentést teszünk a Btk. 305. §-a szerinti Hivatali visszaélés bűntette miatt, mely miatt téged, mint halmazati elkövetőt a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel követel büntetni, úgy, hogy ez semmiféle módon nem kiváltható vagy felcserélhető! Azaz a törvény szerint többé rendőr sem lehetsz, hanem lefokozással például mehetsz az utcára guberálni (amiért börtön jár) vagy állhatsz sorban a 38 fokban a munkaközvetítő előtt, ahol pl. a 8. kerületben az utcán kígyózik a sor, annyian próbálnak valamiféle munkához jutni. Na, húzz az utcára, te tróger! TAKARODJ!!!
 
 Továbbá: mániákus és megszállott bűnöző alkatú pszichopátiáitokból vagy tudathasadásos, téveszmékkel halmozott paranoiás skizofréniátokból fakadóan ötlöttétek ki azt a hamis vádat, hogy a példában szereplő Kovács Adrienn Nikolettát többször is és teljesen hiába felszólítottátok, hogy a kilakoltatást ne akadályozza, de annak a többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget? Ugyanis a ti és a mi filmfelvételeinken látható, hogy az első felszólítást követően Kovács Adrienn Nikoletta az összes szobában lévő személlyel együtt, közösen távozott!
 
 Mondd, Pintér Sándor: te csak bűnöző vagy és csak Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, vagy egyúttal elmebeteg is, ahogyan a világsajtó ezt erősítgeti örök bűntársadról, Orbán Viktor magyar miniszterelnökről? Van olyan eljárás is, amiben ti és rendőrbűnözőitek sora nem hazudozik úgy, mint a vízfolyás? Egyáltalán van olyan bűnügy, amiben hamis vádlókként stb. nem titeket kellene először letartóztatni és fegyházba vágni?! Ki hiszi el nektek, te szánalmas, szerencsétlen parazita, hogy amikor a világ legbizonyítottabb és legnyilvánosabb ügyeiben is 100% a bűnözési és hamis vádas elkövetéseitek, akkor azon ügyek százezreiben, amiben nincsen egyetlen civil vagy média kamerája sem, akad egy ügy is, amiben nem legalább ugyanígy hazudoztok és hamisan vádaskodva üldöztök?! Az alapügyeitek alapján és a hozzánk forduló politikai üldözöttek bizonyítékai értelmében miattatok tömegek ülnek Magyarországon börtönökben és fegyházakban, valamint fekszenek pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben abszolút ártatlanul!
 
 De van még valami, ami fent idézett, a Kovács Adrienn Nikoletta elleni börtönhatározatotokból kitűnik egy rendőr, ügyész vagy bíró számára: hogy a fenti, pirossal szedett idézetetek után a történetet hirtelen félbeszakítottátok. Miután leszögeztétek, hogy Kovács Adrienn Nikoletta sem iratot nem mutatott, sem egyéb tekintetben nem engedelmeskedett, akárhogy is kérleltétek, hirtelen mély csend következik részetekről és senki számára nem derül ki a nagy titok: ha ennyire nem engedelmeskedett semminek, akkor vajon mégis hogyan került ki az ingatlanból az engedetlen, gonosz újságíró?! Mindenki számára örök rejtély maradna, aki az elmebeteg Fideszes, orbáni minőségű, az Európai Unió gyámsága alászoruló kormány szervének fejtegetését olvassa! Pintér Sándor! Gyetvai Tibor! Nincs az a valamire érdemes rendőr, ügyész vagy bíró, akinek ne tűnne fel a hirtelen némaság láttán, hogy a rendőrök itt valamit rohadtul el akarnak hallgatni! Ordít az ügyről, hogy a rendőrök eltitkolnak valamit, és nyilvánvalóan azért, mert sárosak!
 
 És ha megvizsgáljuk, hát persze! Hiszen Kovács Adrienn Nikoletta is magától távozott, az egész közpénzparazita Fideszes rendőrségi vád pedig hamis vád, az első szótól az utolsóig egy kitalált történet, amiben a rendőri tévedésnek (miszerint véletlenül kitaláltak egy teljes, komplett történetet, ráadásul ügyenként és személyenként!) semmiféle lehetősége nincs, a szándékosan és ügyről ügyre folytatólagosan elkövetett hamis vád bűntette pedig maradéktalanul megáll és egy az objektivitásra legalább csekély módon adó bíróság előtt maradéktalanul bizonyított!
 
 Ti a precedens, megfélemlítő célú bűntetteitekkel akartatok mindenkit elrettenteni attól, hogy tetteitekről a jövőben bárki, bármiféle tudósítást közöljön, a média és a lakosság egészét elrettenteni attól, hogy bárkinek, aki árva, özvegy vagy gyermek, valaha az életben még egyszer segítsen, ami meg a mi bíróságainkon bőségesen elegendő lesz arra, hogy ellenetek jogerősen kimondja a Btk. szerinti Terrorcselekmény bűntettének bizonyítottságát és mivel nem civilekként, hanem a törvény és a lakosság védelmi pozícióiban, közpénzen követtétek el elévülhetetlen bűntetteiteket, ezért legalább dupla akkora büntetést, jó eséllyel 20 éves vagy életfogytig tartó fegyházbüntetést mondjunk ki ellenetek! És az a szép az egészben, hogy ti ontjátok az ilyen bűntetteket, amiket szépen oda is kell csapnunk az összes többi terrorista bűntetteitekhez! Mert ez a törvény! A törvény pedig ellenetek életfogytig terjedő szabadságvesztést követel! Márpedig a törvény az törvény! Vagy te nem akarod betartani a törvényt, Gyetvai Tibor!?
 
 Kovács Adrienn ügye kapcsán is, hogy ti minden bizonnyal hamis vádas bűntetteket fogtok elkövetni, mert bűnözők vagytok, rendőrségetek pedig - idézzük - "kupleráj", előre eszközöltünk bejelentéseket és a határozat megszületése előtt már hetekkel világszerte publikáltunk leendő bűntetteitekről abban a feljelentésben is, amit meg a Molnár F. Árpád tett ellenetek, mivel őt is elítéltétek azért, mert nem rendőr, ezért azonnali reflexszociopátiátok miatt tehát bűnöző. Idézet a Molnár F. Árpád által ellenetek tett akkori feljelentésből és figyeljétek csak, hogy mindent, amit mondott, szépen végrehajtottatok ezúttal is, hogy Molnár F. Árpádhoz most is világtőzsdei árfolyamot lehetett volna igazítani, előre!:
 
 "Ugyanitt tartózkodott Kovács Adrienn Nikoletta Újságíró is, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatárnak a Munkatársa, aki a kilakoltatás egész ideje alatt - ahogyan én is - a filmfelvételekre, a fényképezésre és a tudósításokra szorítkozott, majd a rendőri felszólításnak eleget téve magától távozott. Nem is csoda, hogy a X. kerületi rendőrkapitány pintéri agresszív kuplerájában lent, az utcán is, egymás után három rendőr igazoltatta, majd az utolsó - bizonyára látnoki képességekkel megállapítva, hogy itt egy törvénysértő bűnöző áll - közölte, hogy feljelenti. Hogy miből jutott arra a következtetésre, hogy az, akibe az utcán belebotlott, otthonvédő bűnöző, aki nem engedelmeskedett a rendőröknek, csak egy gyakorlott és becsületes pszichiáter adhatna választ: vajon bűnöző alkatú, gyűlölködő szociopatáról van szó, vagy pedig egyszerűen elmebeteg a feljelentő rendőr. Az is érdekes látványosság lehet, hogy ha Pintér Sándor X. kerületi rendőrbűnözői nem tussolták el, vajon hány rendőr és hányféle eltérő tartalmú feljelentést tett Kovács Adrienn Nikoletta ellen, mert az utcán találkozott vele!"
 (A teljes feljelentés itt olvasható: http://www.echelon8.org/molnar_f_arpad_vivane_reding.htm)
 
 Láthatjátok ti is, hogy mindenfelé az a megállapítás születik és kerül jegyzőkönyvbe, hogy ti vagy mániákus bűnözők, vagy elmebetegek vagytok, de egészen biztos, hogy feltétel nélkül, minden gátló és fékező körülmény és menthetetlen bizonyíték ellenére akkor is bűnözők, mindenképpen bűnözők, fékevesztetten és a bűnözési beteges hajlamaitoknak gátat szabni képtelen bűnözők, bűnözők és bűnözők.
 
 Mert ti csak rendőrök vagytok, azaz bűnözők. Ez meg a lakosság napról napra egyre szélesebb tömegeinek álláspontja. Mert rendőrök vagytok, ezért bűnözők vagytok, illetve amit sokan mondanak már évek óta, hogy azok mennek rendőrnek, akik megélhetési bűnözők akarnak lenni, és még a mindenből kirekesztett hajléktalanok is azt kérdezik kamera előtt, amikor intézkedni látnak titeket, hogy "mennyit fizet ezért nektek a Fidesz?". Senki, aki ép és egészséges, nem hiszi el, hogy ti a törvény őrei vagytok, hanem mindenki, aki ép és egészséges, tudja, hogy ti csak bűnözők vagytok. Gyetvai: te és összes, a lakosság extrém milliárdjaiból kitartott hímringyó és női prostituált, azaz rendőr embered csak bűnöző. Csak bűnöző. Gyetvai Tibor: ti mindannyian bűnözők vagytok. Ti vagytok azok, akiknek a bírósági elítélése és bebörtönzése minden állam törvényi és nemzetbiztonsági kötelessége és életben maradási, valamint biztonsági szükséglete.
 
 És még valami: a hivatkozott, a 10 gyermekes család kilakoltatását kordokumentáló dokumentumfilmben látható (http://www.echelon8.org/kapolna_utca.htm), hogy a lakásban a bejárathoz mindenkinél közelebb tartózkodó Való Gábor filmezett, az extrém gazdag milliárdos MTM-SBS tv2-jének riporter-operatőre. A Molnár F. Árpád személyesen járt utána: amikor utána nyomozott, Való Gáborhoz még nem érkezett semmiféle feljelentés, hogy hogyan állt ellen a rendőri intézkedésnek és hogyan követte el ugyanazokat a gaztetteket, amiket az Orbán-Pintér-faj szerint mindenki. Amennyiben egyedül ellene nem tettetek feljelentést, úgy azért nem, mert a tv2-vel szándékosan kivételeztetek, ami pedig megint bűncselekmény, és az összes érintett rendőr (ismeretlen elkövetők), valamint ellened, Gyetvai Tibor szükségessé teszi a Btk. szerinti Hivatali visszaélés bűntette miatt teendő feljelentést, hiszen azért, hogy jogtalan hátrányt okozzatok vagy másnak ilyen előnyt szerezzetek, hivatali helyzetetekkel visszaélve a tv2-t felsőrendűnek és feltétlenül ártatlannak, az összes többi médiát, újságírót, tudósítót, operatőrt és civil lakost pedig alsórendűnek ítélve börtönre utaltátok.
 
 Ezért nem Való Gábor ellen, hanem a tények nyilvánosságra hozása és az elrettentő büntetések sorozatos kiszabása érdekében:
 
 büntető feljelentést teszünk Való Gábor, a tv2 riporter-operatőre ellen, aki - ha mi egytől egyig börtönre vagyunk méltók, akkor tehát Való Gábor is - minden olyan törvénysértést elkövetett, amit mi, hiszen végig ott volt velünk a lakásban, ráadásul mindenkinél közelebb állva a lakás bejáratához, a Molnár F. Árpáddal közösen rögzítve a történteket. Akkor meg miért nem jelentettétek fel? Hol a végzés arról, hogy a tv2 riportere bűnöző és vagy fizet, vagy börtönbe kerül?! Miért nem szabtátok ki rá is az 51 ezer 600 Ft-os újságírói büntetést, mint a Molnár F. Árpádra?! Keresitek a bajt, mocskos bűnözők?!!! Gyetvai Tibor! Pintér Sándor!
 
 Ugyanakkor büntető feljelentést teszünk az ismeretlen rendőri elkövető bűnözők és Gyetvai Tibor, a BRFK x. kerületének bűnöző rendőrkapitánya ellen a Btk. 305. §-a szerint elkövetett Hivatali visszaélés bűntette miatt, melyért a rendőrbűnöző banda 3 évig terjedő szabadságv4esztéssel büntetendő!
 
 Gyetvai Tibor! Találkozód van a Molnár F. Árpáddal és egy másik média főszerkesztőjével most, 2013. augusztus 14-én! Ahogy előre beharangoztuk, amikor nyílt levelet írtunk neked és Pintér Sándornak: mivel bevontuk az ügyekbe Pintér Sándort, ezért Pintér Sándor személyesen felel mindenért a találkozó ideje alatt is! Azért, mert ilyen esetekben kizárólag pontos ukázok alapján cselekedhetsz! Ami ott történik, ami ott elhangzik, az a magyar kormány és annak belügyminisztere és titokminisztere szavai és tettei! Te leszel Magyarország diplomáciai követsége, személyesen Orbán Viktor kormánya és személyesen Pintér Sándor meghosszabbított keze, ahogyan az összes bűnöző határozataidnál is te voltál!
 
 Ennél jobban már csak akkor teszünk tönkre, Gyetvai Tibor, ha a Molnár F. Árpád rejtélyes módon előre bejelenti, mi fog ott történni és mi fog elhangzani, valamint erre te miként reagálsz! Mert akkor az lesz, amit a Molnár F. Árpád bejelent!
 
 Nos: tegyünk előre bejelentést?! Játsszunk a játékokkal?!

 Ehhez például mit szólsz, Gyetvai!:
 Feljelentés súlyos és folytatólagosan elkövetett és elkövetés előtt álló pintéri rendőrbűnözők bűntettei miatt!

 Na lábhoz, csicskák! Az istenek lábai elé, agyatlan, távirányított, kísérleti majmok!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu