Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Wittner Mária az intézményesített csalásért "üvöltő falkázása" ellen Az Örök HÍRHÁTTÉR Közleménye, mely Vesz viszont A Kozmosz Aranyából
 

 

 

 

2012-04-02.
A HÍRHÁTTÉR (és Multimédia) Gyorsközleménye


Előzmény: Scmitt Pál magyarországi köztársasági elnök plágium-botránya után az Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek kivétel nélkül az összes törvényt aláírt Schmitt annak ellenére sem mondott le, hogy a Semmelweis Egyetem (SE) doktori tanácsa elvette Schmitt Pál kisdoktoriját, és lemondásáért az egyetemistáktól a közélet legkülönbözőbb rétegei mentek ki tüntetni (KLIKK 1., 2., 3.!), továbbá számos közvélemény-kutatás szerint a politikával foglalkozó lakosok 90%-a a távozására voksolt. Lemondott viszont a Schmitt Pál PhD fokozatának elvételét bejelentő Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora, aki annak ellenére, hogy a doktori tanács szakmai szempontból az egyetlen helyes döntést hozta, a politikai terror miatt - a kontraszelektív rendszerben - mégis ő döntött a távozás mellett, miközben az elkövető Schmitt Pál jelleme ezt természetesen nem tette lehetővé.

Mint azt a média egyöntetűen nyilvánosságra hozta (idézzük): Nem vagyok hajlandó beállni „az üvöltő falkába”, Schmitt Pál kitűnő ember – fogalmazott a köztársasági elnök lemondó nyilatkozatára nemmel voksoló Wittner Mária fideszes politikus hétfőn az MTI-nek.


Válaszunk: Wittner Mária - milliós Fidesz-fizetéssel - rendesen elfelejtette 1956-ot. Csöppet sem zavarja, hogy ez a banda - milliós fizetésekkel - 70 ezer Ft köztartozásért lakoltat ki 70 éves elmúlt embereket, sorban nyilvánítja politikai megrendelésére elmebeteggé a közéleti személyeket is - akik ügyeit az állami és lakájkereskedelmi média 100%-ban eltitkolja, ezért emiatt is mindenki hozzánk fordul(!) -, az Orbán Viktornak nem tetsző újságírók, emberjogvédők, Keresztyének, Echelon-Tanúk ellen egyik házkutatást a másik után
(KLIKK Cikk 1., 2.!), egyik fegyveres elhurcolást a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!), egyik bizonyíték-elkobzást a másik után tartja, és sorban menekülnek külföldre a legjobb emberjogvédők, valamint cigány származású jogvédők és újságírók (KLIKK Film 1.!).

Wittnertől az "üvöltő falkázás" egy süllyedő erkölcsű, a gyalázat védelmét követelő, az árulók által közpénzből kitartott idősödő ember bukott állásfoglalása. Wittner az elkövetőért és a hóhérért kiállt, de közülünk, üldözöttekért senkiért sem.

Wittner Mária állásfoglalása elfogadhatatlan, személye vállalhatatlan. Az embert nem a múltja, hanem a tettei határozzák meg, és Wittner Máriának már régen nincsenek jó tettei, csak párttettei. Csupán egy despotikus fasisztoid párt - a velejéig korrupt bandokrata pártstruktúra által - néptől rabolt fizetéséből, a média által tolmácsolt szégyen, a világszerte bukott párt elvtelen, földig hajolt szolgálata.

 


2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Orbán Viktor és társai már réges-régen túllépték azt a pontot, ahonnan a totális erkölcsi és büntetőjogi bukás, valamint AZ ISTEN és az Emberiség előtti Örök Bukás és Örök Szégyen elkerülhető lehetne. Orbán Viktor és bűntársai ámokfutásairól, ellenünk való fasiszta gyűlölettámadásairól szóló felhívásaink és segélykiáltásaink angol nyelven is behálózzák az egész Föld bolygót. Akiket Orbán Viktor és maffiabandája üldözött, kirekesztett, suttogó és gyűlölködő propagandával, gyakran semmit sem leplezve a katonai titkosszolgálatok morális hulla Istenárulóival, Emberiségárulóival és hazaárulóival szüntelen mocskolt és gyalázott - nyíltan kiállva a zsidók és a cigányok kiirtásáért, továbbá a volt rendszer és a jelen orbáni éra pszichiátriai bűntettei és terrorizmusáért, valamint az összes volt és jelenlegi állami ügynök gaztettei mellett, továbbá az összes volt és jelenlegi titkosszolgálati módszer és eszköz teljes elrejtése és folytatólagos elkövetési rendszerben tartása mellett, akiket Orbán Viktor és bandája - Schmitt Pálnak a maximalizmus felé hajszolt szervilis, gerinctelen földig hajlása mellett - szüntelen próbált történelemhamisítani, eltüntetni, betiltani, meggyilkolni, akiket hamis vádjaival fegyveres erőkkel hurcolt el újra és újra, azok világszerte keresett emberjogvédők, Echelon-Leleplezők és Echelon-Tanúk lettek. A magyar politikai maffia és maffiamédia teljes D-Notice-a (azaz központilag rendelt totális eltitkolása) ellenére a legüldözöttebbeket minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja kereste meg, az eltitkolt üldözötteket az USÁ-tól Skandináviáig HAARP-építők és HAARP-szakértők keresték meg, miközben a Schmittek és Orbánok totális stratégiai ostobasága és elképesztően szélsőséges, a szkizofréniába hajló következetlensége és erkölcsi idiotizmusa miatt az elbutult és mind értelmileg, mind erkölcsileg és büntetőjogilag a sírgödörig alázott vesztes magyarok azt sem tudják, mi az a HAARP és mi az az Echelon, ahogyan mára egyre nagyobb tömegével arról sincs fogalmuk, mi az erkölcs, a tisztesség és a becsület.

Valamikor Wittner Mária mondta, most mi mondjuk, és ahogy Előre Bejelentettük annak idején, meg fogja hallani az egész világ tanúságtételeink napról napra jelentősebb és bőségesebb sorát: erkölcsi hullává nyilvánítjuk őket.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.