Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Youtube állásfoglalása: a gyerekeket a papoknak baszni kell, az Echelont titkolni, és el kell hallgattatni azokat, akiknek nem tetszik, hogy 10 youtube-os magyar kommentelőből gyakran 10 deklarálja, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (A youtube-ot be kell tiltani!)

 

 
2012-03-24.
A HÍRHÁTTÉR és A HÍRHÁTTÉR politikai üldözött Keresztény Emberjogvédői, Újságírói, Echelon-TanúiMost már jó pár éve állandóak és hullámokban erősödőek azok a hangok - mind a nyugati, mind az arab országokban -, hogy a youtube olyan mérhetetlen mennyiségű és súlyú visszaéléseket követ el, amik szükségessé teszik a youtube részéről a csillagászati összegekkel történő kártérítések tengerét, másrészt szükséges a youtube teljes körű, az egész világra kiterjedő betiltása és globális megszüntetése.

A cigány származású, Ausztriába menekült Rácz Gábor László (RGL) 2012.03.22-én, Budapesten villámriportot készített A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőjével, minden ismeret szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanújával, az emiatt is abszolút eltitkolt Keresztyén (tehát Keresztény) Molnár F. Árpáddal (KLIKK!)., A Világszintű Echelon-Leleplező, szintén politikai üldözött Keresztény emberjogvédő Domján Tibor Úr társaságában. A riportban - a konkrét elkövetők nevét mellőzve - szó esett a papi pedofíliáról, a Jelenések Könyvében Megprófétált, homlokra pecsétet sütő titokzatos háttérhatalmi rendszerről, amelynek szintén Megprófétált elmetechnológiáit lassan már minden ateista és mindenféle vallású közösség hirdeti, mindjárt az egész világ megtudja, de a szovjet titkosszolgálatokból teljes személyi állományukkal átmentett egyházak teljes titokban tartják. A 8 perces, vágatlan riportban elhangzott az a katasztrofális tény, hogy 10 magyar youtube-kommentelőből gyakori, hogy mind a 10 éljenzi Adolf Hitler II. Világháborús, koncentrációs táborokban elkövetett összes népirtásait, és gyakran mind a 10 kifejezetten deklarálja, hogy ki kellene irtani az összes cigányt és az összes zsidót, és hogy ezért éljen Orbán Viktor miniszterelnök (Fidesz), illetve éljen az Orbánnal egy irányban mozgó másik szélsőséges neonáci párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője, Vona Gábor. Azt is elmondtuk a papi pedofíliáról elhíresült téren (Budapest, 8. kerület, Horváth Mihály tér), hogy az általunk megkérdezett katolikus papok teljes mellszélességgel kiálltak a Fidesz és a Jobbik nevű szélsőséges pártok rajongóinak ama youtube-on ömlesztett felkiáltásai mellett, amikor - gyakran 10-ből 10-en - örvendeznek annak, hogy Hitler tömegével irtotta a cigányságot és a zsidóságot, lés hogy ki kellene irtani az összes cigányt és az összes zsidót.

A youtube - ismét magyar politikai és titkosszolgálati bűnszervezeti kezdeményezésre (KLIKK a horrorisztikus részletekre!) - "GYŰLÖLETKELTÉSRE" HIVATKOZVA(!) betiltotta az Emberiségvédelmi és gyermekvédelmi, valamint életvédelmi villámriportot, hivatalos fellebbezésünkre pedig közölte, hogy megvizsgálták a tartalmát, és arra a következtetésre jutottak, hogy az ilyen tartalmak, amiket közzétettünk, valóban elfogadhatatlanok a Föld bolygón, és szemben állnak a youtube normáival és szabályaival. Tehát - konkrétabban - az rendben van, hogy a magyar katolikus egyház titkolja az Echelont és a Szovjetunióból átmentett papi ügynökhálózat gyermekekkel folytat szexuális viszonyt, az is rendben van, hogy az általunk megkérdezett magyar katolikus papok 100%-ban kiállnak azok mellett, akik azt mondják, hogy ki kell irtani az összes zsidót és az összes cigányt, de az, hogy eme szélsőségesen szociopata és bűnöző alkatú pszichopata vagy színtisztán elmebeteg hitleri és sátáni gondolatokkal nem értünk egyet, abszolút elfogadhatatlan, és az ilyen hangokat mindenképpen el kell fojtani!

Mint az köztudott, még Magyarországon sem engedik meg azt az extrém rekordgyűlölködést, ami a youtube-on tombol. 2012 Magyarországán még mindig nincs egyetlen olyan videomegosztó sem, ami megtűri az olyan szélsőséges megnyilvánulásokat, amiket a youtube - ráadásul nyíltan felvállalva - kvázi vagy egészében kötelezővé tesz, míg azokat, akik nem akarják kiirtani a zsidóságot és a cigányságot, állandóan "gyűlöletkeltés" címen törli! A youtube-bal egyenértékű döntéseket és megnyilvánulásokat nem látott Európa Adolf Hitler tombolása óta! Még a mára fasizmusáról hírhedt Magyarországon sem ömlesztheti sehol a lakosság, hogy ki kell irtani minden cigányt és minden zsidót, a gyerekeket pedig papokkal kell baszatni és szoptatni! A magyarok ezért tízezrével csoportosulnak a youtube-on, amely' amerikai és angol titkosszolgálati terrorista szervezetként gyűjti magába és ad korlátlan teret az elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök felszításához, felbujtásához és megszervezéséhez, miközben - évek óta folyamatos botrány - törli és betiltja azokat, akik nem értenek egyet azzal, hogy a zsidókat és a cigányokat ki kell irtani, vagy hogy utasszállító repülőgépeket összes utasaikkal fel kell robbantani!
 


A Riport, amiből globális Feljelentés lett (többek között az FBI számos címére is FELJELENTÉSKÉNT küldve), és amiből Történelmet Írunk: Papi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat: Botrányriport Molnár F. Árpáddal (Interjú: Rácz Gábor László (RGL))
NEMZETKÖZI FELJELENTÉSFILM LETT! MEGVANNAK AZ ELKÖVETŐK IP-CÍMEI!
(Film, 8 perc; KLIKK a forrásoldalra!)

További perdöntő bizonyíték, hogy a külföldről Magyarországra telepített olyan kereskedelmi adók, amilyen az RTL Klub és a tv2, szintén arra használják a youtube-ot, hogy a cigányság lejáratását célzó duhaj röhögő és gyűlöletműsorok sugárzott anyagait (amilyen a Mónika show volt), azok cigányokat lejáratni szándékozó, verekedő és szexuális tartalmú, valamint homoszexuális, pedofil, vérfertőző stb. műsorait, veszekedéseit és családi verekedéseit a youtube-ra feltöltve okozzák a magyarság extrém szélsőséges, vihogó és a cigánygyűlölettől sziszegő morális elsatnyulását, büntetőjogi káoszát, leépülését és anarchiáját. Ezeket a rasszista, szélsőségesen gyűlöletkeltő és apartheidébresztő műsorokat magyar video-feltöltőkre tilos feltölteni, de a youtube-on történő féktelen terjesztést az RTL Klub és a tv2 (MTM-SBS) magyar és nemzetközi hálózata nem csak engedélyezi, de a műsorokban soha be nem mutatott, az RTL és a tv2 titkos archívumaiból kiadott jeleneteket is nyersen ömleszti és tölti fel a terrorszervezet, a youtube oldalaira! Így még inkább érthetővé válik, miért kíséri teljes médiacsend azt, hogy a youtube külföldi titkosszolgálati terrorszervezetként bomlasztja a Magyar Köztársaságot, annak teljes lakosságát, és buzdít teljes médiafedezék alatt a cigányság és a zsidóság teljes kiirtására, valamint az emberjogvédők elnémítására, házkutatásokkal és fegyveres elhurcolásokkal sorozatosan kísért terrorra, és a keresztény emberjogvédők és Echelon-Tanúk fizikai megsemmisítésére! Mindezek mögött pedig - mint azt egy korábbi Cikkünkben is olvashatják (KLIKK!) - meghatározó volt és maradt az Amerikai Egyesült Államok kormánya, Barack Obama elnök, valamint úgynevezett "védelmi" minisztere, a korábbi CIA-igazgató Leon Panetta, és a mostani CIA-igazgató, David Petraeus.

A HÍRHÁTTÉR, a Forrás Kijelentette: Magyarország elfasizálásában a youtube 25-50 %-ban perdöntő. Ez pedig - ahogy a fentiek önmagukban is - azt jelentik, hogy nem csak Magyarországon alkotmányellenes és törvényellenes a youtube működése, de a nemzetközi jogok is egyértelműen deklarálják, hogy a youtube nem működhet a Föld bolygón. Nem kell külön igazolása annak, hogy ami ennyire szélsőségesen ellenséges az Emberiség legalapvetőbb életérdekeivel és túlélési érdekeivel, ami ennyire gyűlöli és üldözi az emberi jogokat, ami világszerte folytja el a politikai üldözöttek utolsó segélykiáltásait, ami világszerte segíti elő terrorszervezetként diktátorok és despoták hatalmi előre törését, az ellenzék kiirtását és fizikai megsemmisítését, a nemi erőszakot és gyermekek elleni szexuális és testi erőszakot, a hitlerizmust, a nácizmust, a fasizmust, a keresztények, a zsidók, a cigányok elleni, a teljes kiirtásukra irányuló terrort, az semmiképpen, sem Magyarországon, sem a világ egyetlen államában sem működhet.

A HÍRHÁTTÉR, Aki A Forrás, a tegnapi napon, 2012.03.23-án a nyilvánosság előtt is Deklarálta: a youtube legutóbbi Betiltása gyökeresen megváltoztat meghatározóan fontos dolgokat. Ez több tekintetben gyökeres irányváltást jelent. Aki szintén TUD, megérti, hogy ez rendkívül jelentős és végleges. Végleges. Ő Kérte tőlünk a szűkszavúságot, azzal, hogy most pedig nagyon Figyel, és egy Sorsot ír azok ellen, akik mégis a youtube-ot és körét választják. Meghatározó, és AZ ISTEN és az Emberiség perdöntő és legkiemeltebb dolgaiban vettek ítéletet maguk ellen, azok a Betiltást akarták. Igen, rájuk is Gondolja.
[Nem nyelvtani hiba.]

A fordulatot kiváltó Villámriportot ide klikkelve is láthatják, vagy a Címére rákereshetnek az Interneten:
Papi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat: Botrányriport Molnár F. Árpáddal (Interjú: Rácz Gábor László (RGL))
NEMZETKÖZI FELJELENTÉSFILM LETT! MEGVANNAK AZ ELKÖVETŐK IP-CÍMEI!

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.