Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Z. Kárpát Dániel a kommunista pártokról is nyilatkozott - Az otthonvédelem ne legyen ideológiai kérdés (Interjú: Molnár F. Árpád)

 

 


 

2013-04-15. www.echelon8.org
Cikk: Molnár F. Árpád (ELI). A riport közben fotózott: Domján Tibor. [Utolsó frissítés: 18:38 óra]
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)A számos civil szerzetből, jogvédő csoportokból és médiumokból megalakult Otthonvédelmi Tanács tartott gyűlést Budapesten, a Krisztina Hotelben (XVI. kerület, Veres Péter út 79.), 2013. április 14-én. Így a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) keresztény jogvédői (Molnár F. Árpád főszerkesztő és Domján Tibor főmunkatárs) mellett jelen volt a Koppány Csoport elnöke, Balogh Béla, aki minden magyarok kétségtelenül legnélkülözhetetlenebb otthonvédője, jelenleg az egyetlen olyan akciócsoport vezetője, amely a minden jogaitól megfosztott személyek és családok védelmére - a kilakoltatásokon - élő sorfallal védi a politikai üldözötteket. Jelen volt Tatár József is, aki a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének (MAREVOSZ) elnöke, továbbá Takács András, a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) vezetője, Falus Zsolt a Bankcsapda Érdekvédelmi Szövetségtől, továbbá Palócz Mihály, aki a Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért frakciójának vezetője, Fehér Zsolt a Devizahitelesek Mentőöve nevű szervezettől, aztán a környezetvédelemben nevessé vált Mónus Angéla, aki a Greenprofit főszerkesztője, vagy például a lakosság tömegeinek eladósítása és nyomorba döntése ellen a napokban éhségsztrájkba kezdő Fodor Sándor és további civil szervezetek és ismertté vált aktivisták és áldozatok.

A pártok közül az otthonvédelemben ismét kizárólag a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviseltette magát, Zsiga-Kárpát Dániel országgyűlési képviselővel, akivel - több civil vezető mellett - külön interjút is készítettünk:


Molnár F. Árpád (ELI):
 - Z. Kárpát Dániel Urat, a Jobbik országgyűlési képviselőjét kérdezzük az Otthonvédelmi Tanács gyűlésén, amelyen számos szervezet képviselője és vezetője jelent meg. Miért szinte kizárólag a Jobbik exponálja magát az otthonvédelemben?

Z. Kárpát Dániel:
 - Ez egy nagyon könnyű kérdés és könnyű megválaszolni; az a puszta oka az egésznek, hogy mögöttünk nincsen multinacionális háttérhatalmi tömb, nincsenek multinacionális támogatóink, a kampányunk sem ettől függ, és a pártfelépítésünk, egzisztenciánk sem függ semmiféle külföldi vagy háttérhatalmi erőtől. Tehát: felénk nem lehet olyan zsaroló eszközökkel élni, mint a jelenlegi kormányzat és a nemzetietlen ellenzéke esetén, akiknek, ugye, a kampányait jellemzően multik támogatják, ahol azért a bankrendszerrel való alkudozás az folyamatos; mi esetünkben ez fel sem merülhet. Tehát mi nem állunk le tárgyalgatni a Bankszövetséggel, és mi a megoldást is úgy képzeljük el, hogy ne az adófizetők lássák ennek a kárát, hanem a bankrendszer fizesse meg azt a kárt, amit okozott.

Molnár F. Árpád (ELI):
 - Lehet, hogy az interjú politikai irányba terelődne: az LMP még valamennyire mozgolódott az otthonvédelemben illetve a kommunista pártok közül, akik e téren még valamiféle aktivitást mutatnak.

Z. Kárpát Dániel:
 - Az LMP számomra annyiból sötét ló, hogy - ugye - látjuk, hogy kettészakadt, tehát egy szélsőségesen balliberális és egy szélsőségesen liberális szárny mellé; nyilván valahogy, mivel az ő esetükben, mivel szintén új erő a Parlamentben, még vannak olyan kezdeti hajtások és elképzelések, amelyek jók is lehetnének, csak az a gond, hogy az a liberális szellemi holdudvar, ami a hátuk mögött áll, még az alapvetően jó irányú elképzeléseket is megfertőzi. Gondoljunk csak arra, hogy egy bérlakás-építési koncepcióval indultak, aztán a végére ez teljesen elhalt, elsimult; a Jobbiknak van jelen pillanatban egy átfogó otthonteremtési és bérlakás-építési rendszere, koncepciója és nyilvánvaló, hogy mi vagyunk azok, akiket nem feszítenek azok a háttérhatalmi erők, amelyek megakadályoznák a jó kezdeményezések szárba szökkenését. Tehát mi nem akarunk elájulni magunktól, nem mi találtuk fel a spanyolviaszt; a helyzet az - egyszerű a kérdésre válaszolni -, nálunk nincsenek olyan külső kényszerek, amik elfojtanák a felépülést.

Molnár F. Árpád (ELI):
 - És a kommunista pártokról egy személyes vélemény?

Z. Kárpát Dániel:
 - Nagyon nehéz elfogulatlan véleményt nem is akarok mondani, hiszen családilag is érintett vagyok az ő korábbi elnyomatásukban. Azt kell, hogy mondjam, hogy az országunk szegénységi bizonyítványa, sajnos, hogy még mindig ott ülhetnek a képviselői a Parlamentben. Az is szegénységi bizonyítvány, hogy a kormányzat soraiban is ülhet volt kommunista funkcionárius. Mi minden szinten harcolunk ez ellen, ahogy a luxusnyugdíjak ellen is; ugye, olyan nyugdíjakról van szó, ahol a kommunista elnyomó gépezetben való részvétellel szerzett nyugdíjjárulékot és jogosultságot az illető; és egy tételes, teljes körű elszámoltatás mellett lusztrációt is követelünk; ahogy a szomszédos országokban is meg lehetett valósítani, nálunk is lehetne arról szó, hogy a közéletben ne vehessen részt olyan személy, aki korábban az úgynevezett "módszerváltás" előtt abban vett részt, hogy a saját hazája állampolgárait megnyomorítsa, elnyomja.

Molnár F. Árpád (ELI):
 - Igen, én nem az MSZP-re gondoltam, hanem a kisebb kommunista pártokra. Például a Thürmer Gyula-féle Munkáspárt vagy a Nyári Zsolt-féle Zöld Baloldal - Tamás Gáspár Miklós vezetésével -, vagy a Vajnai Attila által vezetett Munkáspárt 2006, akik szintén az otthonvédelemben valamennyire mozogtak..., velük kapcsolatban mi a véleményed?

Z. Kárpát Dániel:
 - Az ő esetük - véleményem szerint - még tisztességesebb egy fokkal, mint a Parlamentben ülő ideológiai társaiké, hiszen ők legalább egyfajta globalizációkritikus álláspontot néha megfogalmaznak. Ettől én még nem tudok azonosulni az ő vörös ideológiai hajtásaikkal, de a globalizációkritikával részben igen, és nyilván látható, hogy mivel ők nincsenek a globális csatornába annyira behálózva, ezért a cselekvési szabadságuk is egy kicsit nagyobb lehet; ennek köszönhető nyilván az, hogy fellépnek, megjelennek hasonló ügyek mentén. Én úgy érzem egyébként, hogy legjobb az lenne, ha párt- és ideológiamentes lenne az otthonvédelem kérdése. Úgy látom és tapasztalom is, hogy a jóérzésű emberek ott vannak, megjelennek; a lélektelenek - azok, akik körében nem lelhető fel semmiféle empátia és szeretet -, ők pedig távol tartják magukat ettől a kérdéstől. Én az első csoport létszámának szaporulatát várom és látom nap, mint nap; tehát ez nagyon biztató egyébként itt az otthonvédelmi tanács gyűlésén is és hát nyilvánvaló, hogy egy olyan korszakra lenne szükség, amikor ezt a sötétséget el lehet oszlatni, amit ez a másik oldal, ez a "B" kategória képvisel.

Molnár F. Árpád (ELI):
 - Köszönjük szépen.

Z. Kárpát Dániel:
 - Nagyon szépen köszönöm.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu