Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

HÍRHÁTTÉR TV: A Koppány Csoport autósblokádja - A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását!

 

 

 

2013-02-15.
A Koppány Csoport autósblokádja - A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását! (10 perc 38.88 másodperc)
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, az USA által a "Chatter Y" fedőnevű akció keretében minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legeltitkoltabb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Bemutatja:

 

A Koppány Csoport autósblokádja
- A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását!
10 min 38.88 sec

A Koppány Csoport autósblokádja - A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását! from Miller Yourbarley on Vimeo.

A Koppány Csoport autósblokádja
- A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását!
10 min 38.88 secA Koppány Csoport autósblokádja
- A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását!
10 min 38.88 sec

 
szólj hozzá: A Koppány Csoport autósblokádja HÍRHÁTTÉR TV

A Koppány Csoport autósblokádja - A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását! (10 perc 38.88 másodperc)

Narrátor:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Operatőr:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
(Supertitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársa)
Kovács Adrienn Nikoletta
(Orbán nemzetközi fasiszta rezsimje által Betiltott Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező)

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)

"May Say" Hangeffektusok:
A "Carrie" 2013-as Film első trailerének záró hangjai

"Ébreszd Fel" Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád (ELI)

A Demonstráció Szervezője:
Balogh Béla (A Koppány Csoport 100%-os többséggel megválasztott elnöke, minden magyarok legerősebb otthonvédője)
és sokan mások


Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.02.14., Bp., Magyarország.
Készült:
2013.02.15., Budapest Hungary.
Premier: 2013.02.15.
http://www.hirhatter.org
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Narrátor a Filmben elmondja:
Több tucat autóval szervezett lassú vonulásos és megállásos demonstrációt tartott a Balogh Béla vezette Koppány Csoport Budapest belvárosában a kilakoltatások megállítására, 2013. február 14-én. A demonstrálók az ország minden részéből érkeztek. Már a demonstráció előtt többen sírva fakadtak a kormányterror, a bankármaffia és a végrehajtói bűnözés terrorizmusa megfélemlítő, elnyomó és szélsőségesen kizsákmányoló bűntettei hatására, és volt, aki öngyilkossággal fenyegetőzött, míg más megjelentek már korábban is megkíséreltek öngyilkosságot, az ISTEN Kegyelméből sikertelenül. A lassú autós vonulás résztvevői az egész úton hangos dudálásokkal haladtak. A menet a Blaha Lujza térről indult, és megállt többek között a Végrehajtói Kamara épületénél, Császti Ferenc irodájánál - aki a Végrehajtói Kamara leghírhedtebb vezetője -, valamint több bankközpont és stratégiai fontosságú monetáris maffiahivatal mellett, ahol kihangosított beszédek hangzottak el a bankármaffia megfékezésére és megbuktatására, valamint az állami és nemzetközi maffia által okozott öngyilkosságok miatt, és a polgári lakosság tíz- és százezreinek kilakoltatása ellen. A vonulást - amely jelentősen lelassította, másutt megbénította a budapesti közlekedést - a lakosság legszélesebb nyilvános támogatása és buzdítása kísérte. Az erkélyekről, az autókból, a járdákról a menetet és annak céljait üdvözlő, jelszavakat kiáltó civilek sokasága fogadta mindenütt a Koppány Csoport demonstrálóit. Az integető és a bankármaffia, valamint a kilakoltatások ellen felkiáltó civileken kívül mindössze két deviáns, szociopata tanúságtétellel találkoztunk: az egyik a RAIKER nevű, főoldalán kizárólag az alkoholfogyasztásra buzdító cég egyik embere volt, aki a RAIKER autójából ordítozott és fenyegetőzött, a másik pedig egy kerékpáros, aki azt kiabálta, hogy a menet ne dudáljon. A két szélsőséges eseten kívül egyetlen incidenssel találkoztunk: ez a Végrehajtói Kamara Chazár András utcai épületénél volt, a XIV. kerületben, nem messze a Keleti pályaudvartól, ahol az egyik újságíróhoz kirontott a végrehajtók milliárdos épületéből az egyik maffiaszolga, és durván, fenyegető mozgással zavarta el a sajtóst az épület közeléből, hogy ott ne fényképezzen. Ezt látva az egyik demonstráló hangosan kiabált a maffia emberével.

Lássuk, mit tett a fősodratúnak nevezett média: Semmit nem közölt a Budapest belvárosának forgalmát lelassító, esetenként megállító, órákig tartó életvédelmi vonulásról a Szalai Annamária személyes Fidesz-ellenőrzése alatt működő Magyar Televízió, semmit nem mondott be a német RTL Klub, semmit az MTM-SBS tulajdonában álló tv2, meg sem szólalt az Orbán-kormány irányítása alatt álló Duna Televízió, és egyet sem nyikkant az önmagát ellenzékinek nevező, Bánó András és Németh Sándor hit gyülekezeti vezető által uralt ATV. A Budapest forgalmát a nép spontán és két extrém kivételtől eltekintve teljes támogatásával lelassító és megbénító tömegtüntetésről mélyen hallgató ATV a maga híradójában - a belterjes önhíradás mellett - inkább hosszas időjárásjelentést közvetített valami vidéki hóelakadásról, és hasonló színvonalú közlekedési ügyekről és valami kisebb balesetről. A német, osztrák és svájci RTL Klub főoldalára kattintva pedig az ún. "Kiemelt hírek" rovatban még másnap délben is arról olvashattunk, hogy Liptai Klaudia pénzbüntetést kapott, és hogy az autósokat - úgymond - meglepték a jégbordák. Stábunk, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA munkatársai a tv2 "Tények"-nek nevezett híradóját nézve pedig azon nevetett hangosan, hogy a lakosság százezreit közvetlenül életbevágó módon érintő tömegtüntetés helyett a tv2 arról hírezett, hogy a gyöngyösi állatkert kisállatai milyen jóban vannak egymással, aztán meg arról, hogy úgynevezett "Kiselefánt született a budapesti állatkertben". Az MTM-SBS maffia tragikomikus hírösszeállítása során Munkatársaink a sírás helyett azon nevetgéltek tovább, hogy mit szólnának hozzá, ha a HÍRHÁTTÉR Főoldalán jelentetnénk meg ilyen hírt, hogy "Kiselefánt született a budapesti állatkertben"; ez esetben ugyanis vannak, akik megbotránkoznának rajtunk, és vannak, akik elképedve állapítanák meg, hogy ezek megbolondultak. Kiselefántos hírünk alá azt is odaírhatnánk - mondtuk nevetgélve -, hogy "Íme, mi is beálltunk a fősodratúnak nevezett médiába", hiszen az életvédelem elsődlegessége helyett mi is újszülött állatkerti állatokról adtunk közre lakossági hangulatszabályozó összeállítást.

Magyarország német-svájci és angol-amerikai állatkerti állatvilágából visszazökkenve a valóságba: Az életvédelmi menetet hangos beszélővel kísérte Balog István, a Koppány Csoport alelnöke, aki útközben - hogy mindenki megértse a tüntetés lényegét - azt ismételgette, hogy 'a tisztelt lakosság a Koppány Csoport demonstrációját látja, s hogy állítsuk le a kilakoltatásokat, és számoltassuk el a bankokat'. Az autós konvoj élén pedig Balogh Béla haladt, a Koppány Csoport elnöke, minden magyarok legeredményesebben harcoló otthonvédője, amely csoport és amelynek aktivistái és emberjogvédői egyébként a titkosszolgálatok által a legmegfigyeltebbek és nemzetbiztonsági kockázatként a legszámottevőbbekként vannak nyilvántartásba véve. Mint arról többek között a "Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket" (KLIKK!) Című Dokumentumfilmünkben is beszámoltunk, volt olyan eset, amikor a Koppány Csoport megbeszélésén az egyik vezető felállt, bejelentette, hogy az egyik titokminiszterrel vacsorázott, aki elmondta, hogy a Koppány Csoport összes tagja megfigyelés alatt áll, e pillanatban is mindenkit élőben néznek és hallgatnak, majd családja és saját élete védelmére hivatkozva lemondott. Továbbá: ahogy azt egy másik Dokumentumfilmünkben is, így a "Tarjányi Péter - Molnár F. Árpád (ELI): A Cigánygyilkosságok" (KLIKK!) Című Filmben is feltártuk: a Koppány Csoport egyik volt vezetőjét - aki korábban rendőrségi alosztályvezető volt, jelenleg nyugalmazott rendőr-alezredes, ezt a személyt - behívta a megyei rendőrfőkapitányok társasága, és megfenyegette, hogy elveszik a nyugdíját, amennyiben a HÍRHÁTTÉR továbbra is feltünteti a Filmjeiben, hogy nyugalmazott rendőr-alezredes. Orbán Viktor és Pintér Sándor megyei rendőrségi vezetői szerint ugyanis az a tény, hogy egy volt rendőri vezető nem támogatja a kilakoltatásokat, rombolja a rendőrségen belüli bűnszervezeti szociopátiás és az egész társadalomra kirívóan közveszélyes maffiamorált, és fenyegeti a lakásmaffia által lefizetett rendőri vezetők anyagi érdekeit, valamint a maffia vezetőinek büntetőjogi mentességét.

Mivel is összegezhetnénk a legerősebb otthonvédő közösség, a Koppány Csoport által szervezett autós konvojos tömegtüntetést? Talán azzal, hogy bár mi, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA főleg Keresztyénekből álló Munkatársai, minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és a médiamaffia, valamint az összes országgyűlési párt által Legeltitkoltabb média és újságírók, emberjogvédők, Echelon-Leleplezők és Echelon-Tanúk nem szolgálhattunk az önmagát fősodratúnak nevező média kiselefántjaival, bakkecskéivel, koccanásos baleseteivel és újszülött disznóival, kutyáival és férgeivel, de éppen ezért sikerült most is, mint mindig átfogóbb képet adnunk Magyarország és rosszindulatú külföldi befektetői maffiája és háttérhatalmi kasztja alattomos és gyakorlatilag teljesen nyilvános gaztetteiről és a velük ellentétben a társadalom felemelkedésén, ráadásul saját költségükön fáradozó aktivistáiról és lakossági életvédőiről. Ahogyan a diktatúrákban mondják: Az állam ellenségeiről.


A Filmben olvasható feliratokból:
A REKORBETILTOTT HÍRHÁTTÉR FILMJE:

A Koppány Csoport autósblokádja
Alcím: A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását!

ON MAY ®

A HÍRHÁTTÉR Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

2012-09-14. HÍRHÁTTÉR TV: Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!

(Film, 51 perc 48.88 sec; KLIKK!)

RAIKER BORBAN IS NAGY
Az alkoholizmusgyártó RAIKER főoldala.

2011-12-05. A bűnöző újságíró-társadalom! A Hír tv-től a MÚOSZ-on át Szalai Annamária NMHH médiahatóságáig - Az antikrisztusok médiatársadalma
(KLIKK a cikkre!)   Molnár F. Árpád "ELI"

A képen: Monostori Attila (világhírű jogász), Molnár F. Árpád "ELI" (a Legfőbb Echelon-Tanú), Palócz Mihály (az MSZ devizahitelesekért frakciójának vezetője), Bárdos Mária (az egyik legfőbb otthonvédő).

333 33 33

Balogh Béla elnök.

When Shine "ON MAY (ARE)"

2012-11-01. HÍRHÁTTÉR TV: Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort
(Film, 26 perc 58.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI"]

2012-12-27. HÍRHÁTTÉR TV: Tarjányi Péter - Molnár F. Árpád (ELI): A Cigánygyilkosságok (Belsősök a romagyilkosságokról)
(Film, 34 perc 08.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI", Cover Name Band, Sid Modwooder]

2013-01-08. Emberjogi Jelentés Magyarországról a világ mindenféle részére - A fasizmus állami és népi statisztikái horrorából
(KLIKK a Cikkre!)   HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Reznák Pál.

A képen a Koppány Csoportból: Ruszkai Barnabásné, Balogh Béla, Székely Emma.

Monostori Attila világhírű jogász és Kovács Adrienn Nikoletta HÍRHÁTTÉR-Munkatárs.

Sziget 8 (Island 8) - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)


Érintve: autósblokád, Koppány Csoport, Balogh Béla, taxisblokád, autós blokád, Molnár F. Árpád, végrehajtói kamara, Bankcenter, konvoj, MTM-SBS, tv2, RTL Klub, MTV, m1, m2, híradó, Tények, felvonulás, tüntetés, demonstráció, nemzet, haza, Csóka János, Babar Tamás, politikai üldözés, Balog István, Tatár József, MAREVOSZ, Ruszkai Barnabásné, Székely Emma, Kőszegi M. László, Hungária TV, Kisgyörgy Sándor, Kiss Endre Farkas, SoDI, Császti Ferenc, RAIKER, Nyári Edina, Takács András, Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara, Cházár András utca, Nemzetgazdasági Minisztérium, bankárkaszt, bankármaffia, bankmaffia, Fidesz, Csányi Sándor, OTP, Németország, Ausztria, Svájc, hírműsor, médiamaffia, Magyar Televízió, Orbán Viktor, IMF, Carrie, rendőrség, Reszkető András, XV. kerületi Rendőrkapitányság, megyei rendőrfőkapitányok, Budapest, magyar, Magyarország, Kanalas András, titkosszolgálat, Kónya Imre, Blaha Lujza tér, Astoria, önálló bírósági végrehajtó, Szalai Annamária, dokumentumfilm, gyorsfilm, rövidfilm, film, Gondolkodó, Rodin, Pokol kapuja, Pokol kapui, kilakoltatások, otthonvédők, otthonvédelem, sírás, kizsákmányolás, devizahitelkárosultak, öngyilkosság, öngyilkossági kísérlet, monetáris maffia, szuicid, eladósítás, eladósodás, uzsora, kamat, uzsorakamat, adósság, alkoholizmus, OTP Bank, Keleti pályaudvar, maffiaszolga, NMHH, Duna Televízió, Bánó András, Németh Sándor, Hit Gyülekezete, közlekedés, időjárásjelentés, hóelakadás, állatkert, Gyöngyös, ZOO, Liptai Klaudia, Liptai Claudia pénzbüntetést kapott, Bárdos Mária, Monostori Attila, Palócz Mihály, Magyarok Szövetsége, devizahitelesekért frakciójának vezetője, MSZ, Síklaky Katalin, Kulcsár Zoltán, Anglia, USA, szónoklat, szónok, beszédek, Kiss Roland, Tartarossz Blog, titokminiszter, rendőrségi alosztályvezető, szociopátia, pszichopátia, lefizetés, büntetőjog, Reznák Pál, keresztények, keresztyének, kerékpáros, előzetes, trailer, mozielőzetes, filmelőzetes, Stephen King, titokzatos Nagy Babilon, Isten, Jézus Krisztus, természetfeletti...

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org
http://siteground189.com/~hirhatte/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu