Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Fejlődik a bőripar

 

 


 

 

 

 

2012-10-17.
Gyarmati József cikke (A kézzel írt levelet Internetre írta: Nagy Sándor "Naleksz")

 

Fejlődik a bőripar!

 

A hazai szegénység egyre nyomasztóbb. Sokasodnak a kéregetők, munkanélküliek, hajléktalanok. Tizenegy évvel ezelőtt Orbán Viktor, jelenlegi miniszterelnök kijelentette, ill. ígérte,  három gyerek, három szoba, négy kerék”, ezt biztosítja az embereknek. De ebből semmi nem lett. Majd újból kijelentette, illetve ígérte, „2011-2012-ben mindenkinek biztosítanak munkát és a minimálbér 100.000,- Ft lesz”.

De jött a Széll Kálmán terve — elfújta a szél?

Mindenkinek van hibája, hibátlan ember nincs, de ez nagyon durva ígéret volt. Jelenleg is a minimálbér 61.000,- Ft nettóban. Nem ígérni, hanem cselekedni kell. Jelenleg a minimálbér és a nyugdíj olyan, mint a koporsó = nem lehet kijönni belőle.

Idén Matolcsy Úr is azt mondja. hogy 47.700,- Ft-ból meg lehet élni, szerintem ez egy elmebeteg kijelentés.

Magyarországon van a legtöbbféle adónem. A szegény ember megkapja a fizetését — abból adózik is. Ha átutalás — a Bankban ismét adó — ha le, ill. kivesz a saját pénzéből megint adót fizet. Vásárláskor is adót fizet. Gyógyszer-, útadó, ha netalántán lakást vásárol azután is, ha bent lakik ingatandót fizet, ha eladja ismételten adót fizet. Ez nem etikus, nem morális.

Az ember kifizeti a telefonszámlát, mert telefonál - ÁFA, + percenként ismét adó -. Nemsokára kitalálják az idősebb férfiaknak a lank-adót is. Az emberekről minden bőrt lenyúznak, vagyis fejlődik a bőripar.

Széles rétegek számára a normál élet megvalósíthatatlan, mert mindehhez a pénzt is hozzá kellene adni.

A brutálisan megalázó bérekből — csak vegetálni lehet, aki kitalálta, hogy jól meg lehet élni a jelen fizetésekből az súlyosan retardált agyilag. Semmi humánus érzése nincs.

Tour de France az már jól működik, azaz Túrjuk ki a francba a szegény embert.

Mivel nincs biztosítva jogbiztonság, létbiztonság, és a normális élethez való anyagi háttér, ez azt jelenti, hogy az alapvető emberi jogok sárba vannak tiporva.

Az emberek egyre pesszimistábbak, mert vezetőink bizonytalanságot, félelmet, és elégedetlenséget keltenek bennünk. A hatalommal a visszaélés nem joggyakorlat, hanem jogsérelem, jogsértés.

Az Országházban minisztereink, politikusaink egymás jelen- és magánéletében vájkálnak (acsarkodnak), ezzel elterelik a nép (közvélemény) figyelmét a komolyabb bajokról — problémákról.

Magyarországon miniszterekről, politikusokról, köztisztviselőkről, a jog embereiről, rendőrökről, üzletemberekről derül ki, hogy milliós és milliárdos sikkasztások, korrupciós ügyek kötődnek hozzájuk. Ezek után kiben lehet bízni?

Egyre több a bűnözés, gyilkosság, rablás, lopás, betörés, öngyilkosság., stb.- Ez a probléma már drámai, tragikus. = Ez vezetőink hibája és bűne. = A MOL már két éve minden héten csak emeli az árakat, ellehetetlenítik az emberek életét, áruszállítás, tömegközlekedés, fuvarozás, betegszállítás is veszélyben.

Minden vezető ember — MOL = azaz ..... — jelen rendszerben sportot őznek az áremelésből, adó-adó hátán. kizsákmányolásból, és népirtásból.

Sajnos ez az igazi fejlődő Bőripar — mindent lenyúznak az emberről.

Vajon kisegít a szegény embereken. Mert jelen kormány kirúgja a rokkant betegeket — ez a cél.

Munkát biztosítani, normál béreket adni, ahhoz impotensek.

Ezekben az emberekben a segítőkészség annyi, mint medvesajtban a brummogás = O. Nyolc éve vagyunk az EU tagjai: EU számomra egyet jelent = egyre undorítóbb a helyzet.

Én is a szegények népes táborába tartozom, aki ettől az Országtól semmiféle segítséget nem kapott. (Csak EU-ban volt részem — azaz elutasításban.)

Egészségügyben dolgoztam, nekem is kötelességem volt segíteni hivatásból mindenkinek.

Rajtam, rajtunk a szegényeken ki segít? Miniszterünk jelentette ki, hogy senkit sem hagyunk az út szélén, azaz mindenkit az árokba rúgunk.

Jelen vezetőink kegyetlen, cinikus és szánalmas emberek.

Elmúlt öt éven belül volt hepatitis és madárinfluenza elleni védőoltás. Volt és jelen vezetőinket is be kellene oltani veszettség ellen. Voltam már a szemészeten is, de nem látom a jövőt.

Az ország szociális helyzete drámai, tragikus. Meddig tűr a nép?

Családokat szakítanak szét, a gyermekeinknek emiatt külföldön kell dolgozniuk, boldogulniuk.

 

Gyarmati József
06 30 277 63 09

Gyarmati József korábbi cikke:
2012-02-14. Súlyos büntetés - "Akinek nem inge, ne vegye magára"
(KLIKK a cikkre!)
Cikk: Gyarmati József
Szerkesztette: Domján Tibor
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu