Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona! - Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között!

  

2012-09-15.
Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona! - Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között! (8 perc 28.88 másodperc)
A HÍRHÁTTÉR FILMJE BY
 - Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Angela Trianglar "Musica"
(Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
 - Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Bustya Tibor
(Ceausescu üldözéseit túlélt Echelon-Tényfeltáró)
 - Domján Tibor
(Világszintű Echelon-Leleplező)

 -
Kovács (Foretelled) Adrienn (Világszintű Echelon-Leleplező)
 -
Cover Name Band (Echelon-Leleplezőkből is álló együttes)
 -
Kiss Roland (Tartarossz Blog alapítója)
 -
Dénes Attila
 -
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

 

Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona!
- Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között!
8 perc 28.88 másodpercHa az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona!
- Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között!
8 perc 28.88 másodpercHa az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona!
- Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között!
8 perc 28.88 másodperc

 
szólj hozzá: OTP-s gigászi biztonsági rések az USÁ-nak!

Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona! - Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között! (8 perc 28.88 másodperc)

Leleplező:
Molnár F. Árpád (ELI) (A Legüldözöttebb Újságíró, minden magyarok Első és a világ Legfőbb Echelon-Filmjeinek Rendezője)

Operatőr:
Kovács (Foretelled) Adrienn

A Vágófelvételek Operatőre:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, Világszintű Echelon-Leleplező)

Közreműködtek:
Angela Trianglar (Musica)
(Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Echelon-Leleplező)
és további, az antikrisztus és nyíltan fasiszta Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!


Zene:
Cover Name Band (Az együttes a művet a HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta.)

Közreműködött:
Kiss Roland (Tartarossz Blog alapítója)

A Gyorsfilm poszterfotóa:
Dénes Attila

Eseményajánlat és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.09.14., Bp., Kossuth tér (Parlament), Hungary.
Készült: 2012.09.15., Budapest, Magyarország.
Premier: 2012.09.15.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Molnár F. Árpád (ELI), Keresztyén Filmrendező. www.hirhatter.org

A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Média!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Felvétel: 2012.09.14.
Kossuth tér (Parlament). www.hirhatter.org

Csányi Sándor és Spéder Zoltán extrémmilliárdosok.

Csányi Sándor és Pintér Sándor extrémmilliárdosok.

A Felvételen Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor betiltott és a médiamaffia részéről eltitkolt Világszintű Echelon-Leleplezők.

6 SEX 6 SEX 6 SEX
Barack Obama és két CIA-főigazgatója.

Akivel a Sátán szüntelen harcol: Molnár F. Árpád (ELI) és a VAGYOK.

HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org

Leon Panetta minden tettével tanúsította.

HIRHATTER.ORG
7 perces Villámfilmünket csak az USÁ-ban, de ott rögtön betiltották, és azonnal - a vimeo.com-tól a Google kulcsszavas keresőjéig - kiterjedt és drasztikusan önlebuktató korlátozásokat és megtorló üldözéseket indítottak, amit közvetlen CIA-s életveszélyes fenyegetésekkel folytattak!
Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom (KLIKK!)

A Csányi Sándor-féle OTP Banknak még a telefonszámai is mániákus sötétséget és antikriszticizmust hirdetnek: (06-1) 3 666 666; vidékről: 06 40 366 666; mobilról: +36 20/30/70 3 666 666.

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen az életfogytig tartó fegyházbüntetések és a kárhozat Feltétlen!

Molnár F. Árpádot (ELI) kereste meg minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja.

Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén Emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója.

2012-06-17. HÍRHÁTTÉR TV: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak)
(Film, 55:58.88 perc; KLIKK!)

Hírháttér-szavazás
A felsoroltak közül kit látna legszívesebben titokminiszterként [543 votes total]
1. Molnár F. Árpád 55%

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás
aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (128 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az orbán-panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

2012-09-09. Keresztények elleni agresszió 8-án és Keresztények elleni üldözéslista - FELJELENTÉS Orbán Viktor ellen és az azeri elnöknél és titkosszolgálatainál!
(KLIKK a Cikkre!)   FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva!

A vimeo.com az USA leghírhedtebb titkosszolgálati videó feltöltő portáljai közül való. A Vimeo tökéletes fúziót alkot az amerikai kormány titkosszolgálataival. Az oldalon megjelenő tartalmakat egyidejűleg látják az USA titkosszolgálatai is! A Vimeo bármelyik oldalára klikkelőkről a cég azonnal begyűjt minden létező adatot, és azonnal kockázati elemzéseket eszközöl, hogy milyen vírusos támadásokat
intézzen a gyanútlan személy és annak ismerősei, rokonai etc. ellen. A Vimeónál mindenki gyanús és mindenki ellenség. A Vimeo mindezeken kívül a látszólagos törvényesség mögül is begyűjt minden elérhető adatot, hogy bármikor a legalitás álcája alatt felhasználhassa a világ lakosai ellen. Így például az USA kormányával bármiben egyet nem értő előfizetőit is kötelezi arra, hogy ha például a Facebook oldalain bárki megosztani akarja az Obama-kormány szerint, a CIA szerint nem 100%-ban kormánypárti videót, akkor (lásd fent!) azt hazudja, hogy mivel a szerver hibákat észlelt, ezért az elhárítására engedélyezd a Facebookon történő megosztást. Azonban az engedélyezést követően a gyanútlan előfizető saját Facebook-oldalán találja magát, ahol a Facebook arról értesíti, hogy a Vimeo be akar jutni a felhasználó Facebookos e-mail címére, ezért döntsön, hogy engedélyezi-e a személyes adatai további kiszolgáltatását. A gyanússá nyilvánított állampolgár vagy média azonban továbbra sem fogja tudni megosztani a világ egyetlen további helyén sem a Vimeo titkosszolgálati portálra feltöltött videóit. Érdemes kipróbálni: akár előfizető, akár nem, aki a Vimeo hivatalos fórumán bármilyen minőségében érdeklődik bármilyen korlátozásról, törlésről, világszerte hírhedt, de még a Vimeón is szemet kiszúró tényekről, nem csak választ nem kap, de a kérdését is törlik! Ha a Vimeo további oldalain (pl. a Facebookon) kérdez gyanútlan előfizetőként, kárvallottként vagy életveszélyben lévő politikai üldözöttként, azon helyekről is törlik, és letiltják a további kérdezési lehetőségét, a pénzét pedig szépen elnyelik. Aki tovább nyomoz, éles elutasításra talál a világ amerikai nyomozó és diplomáciai szerveinél, és ha még mindig próbálkozik, csakhamar a közvetlen és tettleges titkosszolgálati és hatósági üldözésekbe botlik. További esélyei, hogy bankszámlájáról eltűnik a pénz, angol nyelven életveszélyes fenyegetéseket kap levélben, telefonon; az utcán belekötnek, telefonjáról egyszerűen elszívják a pénzt és ehhez hasonló, a titkosszolgálatoknál megszokott terrorista bűntettek.

A LEGFASISZTÁBB, LEGKERESZTÉNYÜLDÖZŐBB, LEGZSIDÓGYŰLÖLŐBB NÁCI ÁLLAMI BŰNÖZŐK FEKETE LISTÁJÁBÓL!: Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter (rendőrminiszter), Hende Csaba katonai titkosszolgálati és honvédelmi miniszter, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány (Pintér Sándor végrehajtója és üzlettársa), Spéder Zoltán (a CEMP-es Index Zrt. extrémül multimilliárdos vezetője), Halmosi Zsolt (Vas megye rendőr-főkapitánya, minden magyar idők egyik leghírhedtebb bizonyíték-eltüntető és bizonyíték-betiltó tömeggyilkos terrorista bűnözője), Töreki Sándor (Veszprém megye rendőr-főkapitánya), Polt Péter (legfőbb ügyész, legfőbb katonai főügyész, Orbán olajmaffia-eltussolója, minden magyar idők leghírhedtebb pszichiátriai ügyész sokkos gyilkosa, korunk egyik legveszélyesebb terroristája), Nánási László (Bács-Kiskun megye főügyésze), Ihász Sándor (fővárosi főügyész), Fürcht Pál (budapesti nyomozó ügyészség vezető-helyettes ügyésze, az Ügyészek Lapja egyik főembere), Kopasz Zsolt (Kecskemét vezető ügyésze), Pigniczki Zsuzsanna (kém- és repülőorvos, katonaorvos, titkos ügynök, börtönpszichiáter, igazságügyi elmeszakértő), Keller Éva (igazságügyi elmeszakértő és titkosszolgálati ügynök), Szőke Tibor és "nyomozó" bűntársai (BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály), Seres András (rendőr-őrnagy, osztályvezető, BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály Szervezett Bűnözés Elleni Osztály), Kassai László (Kecskemét rendőrkapitánya), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Jáger Attila rendőr-zászlós és "nyomozó" bandája (Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság), Bánhalmi Zsolt (Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya), Szabó Jenő (Sopron rendőrkapitánya), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő, Orbán Viktor régi titkosszolgálati jelentője, politikai pszichiátriai terroristája, fogdmegje és bérgyilkosa), Demeter Gábor (Kecskeméti Városi Bíróság bírója), Aranyos Gábor (Sopron Közpénz-Rendőr-kapitányságának teljesen leplezetlen hitlerista, Zsidóüldöző, Kereszténygyűlölő alezredes bűnöző alkatú pszichopatája és orbáni-pintéri náci, súlyosan beteg elméjű terroristája), Makádi Katalin alezredes (XX-XXIII. kerületi rendőrkapitány, Soroksár), Polgár Gábor főhadnagy (XX. és XXIII. kerületi soroksári rendőrkapitányság), Csóka János rendőr alezredes (hírhedt zsidó- és keresztényüldöző alosztályvezető, a végrehajtói és bírói maffia lefizetett rendőrvezetői tagja), Babar Tamás (Csóka és bűntársai előre tolt golyófogója, a náci üldözések és kilakoltatások zsoldosa) stb.! Továbbá amerikai részről kezdve Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai ingatlanterrorista nagykövetasszonnyal, bezárva az Amerikai Egyesült Államok titkosszolgálataiig, a CIA-t és az NSA-t abszolút beleértve és Barack Obama, továbbá előző CIA-főigazgatója és mostani "védelmi" minisztere, azaz Leon Panetta, és mostani CIA-főigazgatója, David Petraeus politikusokig és Obama kormányáig!

Ha az OTP-nél bankol, végveszélyben a vagyona! - Gigászi biztonsági rések a Csányi Sándor vezette OTP Bank és az USA között!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA! : www.hirhatter.org
Ha üldözik, ha ingyenes segítségre szorul, vagy információi, bizonyítékai vagy tanácsai vannak: Tel.: +36/30/919-6386. hirhatter.multimedia@gmail.com

Még az USA elnöki rezidenciája (White Hall) környékét is a Bibliai kétszarvú, sátáni Fenevad fejformájához tervezték, leróva ördögi kegyeletüket!

Még az amerikai Pentagont is a Bibliai Baphomet sátáni fejformájához építették! Ahhoz, amit az elnöki-bankári Skull and Bones pedofil kéjgyilkos szekta imád!

Molnár F. Árpádot már akkor a bolygó legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartották, amikor még tervbe sem vette, hogy a legelső Echelon-Filmeket valaha elkészíti, de még a HÍRHÁTTÉRT sem hozta létre!

Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Orbán Viktor és Csányi Sándor.

Music by: Cover Name Band
(Az együttes a művet a HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta.)

Operatőr: Kovács (Foretelled) Adrienn

A Vágófelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Közreműködtek:
Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Bustya Tibor (Echelon-Leleplező)
és a sátáni fasiszta terror miatt nem publikus személyek

Közreműködött: Kiss Roland (a Tartarossz Blog alapítója)

Borbély József (a TEMPO Párt elnöke)

Molnár F. Árpád (ELI) és a DK kerületi elnöke.

A Gyorsfilm borítóképét fotózta: Dénes Attila

Eseményjavaslat és Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)

Felvétel: 2012.09.14.
Budapest, Kossuth tér (Parlament)

Készült és Premier: 2012.09.15. www.hirhatter.org

Máté: 16.Rész 18-19.! János: 8.Rész 3-12.! János Ev. vége: 21.Rész 19-25.! Jelenések: 6.Rész 5-6.! Máté: 27.Rész 45-47.! Máté: 17.Rész 10-11.! Márk: 9.Rész 11-12.! Máté: 18.Rész 6-7.! Márk: 9.Rész 42.! Lukács: 17.Rész 1-2.! Máté: 24.Rész 41.!

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Média
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL

Directed by Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Hírháttér


Érintve még: OTP Bank, Demján Sándor, Orbán Viktor, biztonsági rések, milliárdosok, CIA, vimeo, siteground, Bank Center, Nádor utca, rés a pajzson. Demokratikus Koalíció, DK, Gyurcsány Ferenc, Hét nap a szabad választásokért, éhségsztrájk, kormányzó, Magyar Apostoli Királyság, MSZP. Befektetés, gazdaság, közgazdaság, bankkártya, hitel, adósság, csalás, lopás, sikkasztás, Országos Takarékpénztár. Amerikai tárhelyek, olcsó tárhely, domain hosting, tárhely-szolgáltató. Azerbajdzsán, Örményország, Anglia, Nagy-Britannia. Vírus, kémkedés, üzlet, Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus, CIA-főigazgatók, CIA-igazgatók, amerikai védelmi miniszter, bafomet, baphomet, Skull and Bones, Koponya és csontok. Számlaszám, SMS, tranzakció, kamat, betét, 666, Sátán, NSA, PIN-kód, PIN kód, kormányzati bűnözés, kormányszerverek, Amerikai Egyesült Államok, maffia, vírusgazda. Nicaragua, előfizetők, regisztráció. Baltás gyilkos, szuahéli. Szerződés, pereskedés, per, polgári per, büntető per, tárhelybérlés, ügyfél. Washington, spion, terrorism, nemzetbiztonság, fiókvezető, bankfiók, Románia, kölcsön, magyar állampolgár. Nemzeti hős, József Attila szobor, Kossuth szobor.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.