Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Lakásmaffia vadászik a Molnár F. Árpádra! - Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezése (Multimédia Hírháttér Facebook-bejegyzése)

 

 

2013-03-03.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését indítványozva, feljelentésként világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


LAKÁSMAFFIA VADÁSZIK A MOLNÁR F. ÁRPÁDRA! - ORBÁN VIKTOR CSELEKVŐKÉPESSÉGET KIZÁRÓ GONDOKSÁG ALÁ HELYEZÉSE

Amikor a magyar állam elkezdte diffúzálni a lakásmaffializmust, az alábbi esetek számítottak klasszikusnak, amiről a HÍRHÁTTÉR Rádió 2008-ban készített riportot. Ez az egyik legnevezetesebb eset, amiben az áldozat (A híres-nevessé vált Schönfelder Józsefné) hiába kért hazugságvizsgálatot, mindent lesöpörtek és az ügyvédmaffiának adtak igazat, tehát vizsgálat nélkül. Ezeket a maffiaügyeket jellemzően itt is a bűntetteket sorban elkövető ügyvéd-civilmaffiózó bűnbandák szórták, mint Orbán Viktor és Pintér Sándor a józsefvárosi maffia napi milliárdos bűntetteit (fenyegetve és üldözve a feljelentőket, feljelentéseik felvételét is megtagadva).

A 2008-as hangdokumentum megjelenésére pár nappal az ügyvédmaffia hírhedt bűnözője, Csanálosi Ákos ügyvéd klasszikus maffiamódszerekkel telefonon megfenyegette a Molnár F. Árpádot (megvan a helyszín és a csaknem napra pontos időpont, így megvan a cellainformáció is!), hogy bosszút fognak állni, a Molnár figyeljen maga köré, mert súlyos következményei lesznek annak, hogy ezeket feltárta, közben (a maffiaügyvéd) arról nyomozott, mennyit tud a Molnár F. Árpád arról, hogy ők lefizették a bírót.

Feltűnő a maffiaügyben az is, hogy itt is az áldozat könyörgött hazugságvizsgálatért, de a maffiózók csak arra hivatkoztak, hogy nekik pénzük van, bármit megtehetnek, és természetesen eszük ágában sem volt bűnözőkként a hazugságvizsgálatot akár a leghalványabb módon támogatni. Abban - mint mindig - az áldozat volt érdekelt, nem az elkövetők.

5 évvel később, azaz 2013-ra - ezért lesz kiemelkedően teregető az eddig is nevezetes eset - az állami védettségű maffiabanda hírhedt lakásmaffia-bűnözője, Nyist Gábor (Békéscsaba, Becsey Oszkár u. 52.) rágalmazás címén feljelentette az áldozat Schönfelder Józsefnét, Sebők Istvánt, aki a Magyar Néppárt elnöke, abban az időben a lakásmaffia-áldozatok egyetlen politikai képviselője és a legtöbbet tett személy volt a kategóriában, és Molnár F. Árpád Keresztyén Emberjogvédőt, minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezőjét, utóbbit arra hivatkozva, hogy mert helyt adott az ügynek, ahelyett, hogy teljesen eltitkolta volna a bűnügy létezését, ezért ő is bűnöző.

Mivel a bíró - Tóthné dr. Hámori Katalin, az olajmegye és a tényfeltáró rendőrök meggyilkolását bűnszervezetben eltussoló békéscsabai bíróbűnözés - minden zokszó nélkül vádlottá nyilvánította a Molnárt is, hogy miért tudósított, ezért az ügyben nem csak a bíró ellen kezdjük meg a feljelentéseket, aki a hazugságvizsgálat elmaradását is természetes bírói cselekményként kezelve az újságírótól az emberjogvédőkön át az áldozatig mindenkit lebűnözőzött, hanem elkezdjük sortüzelni az ügyvédmaffiát, valamint további igazságügyi megtorlásként és bűnmegelőzési nemzetközi operatív sorozatként Pintér Sándor belügyminiszter olajügyeit, milliárdos bűntetteit, politikai gyilkosságait, rendőrgyilkosságait, és újra és újra, új és új ügyeken keresztül is indítványozzuk Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezését és zárt intézeti elmegyógykezelését, hiszen akárhová nyúlunk, mindenütt az ő idejében drasztikusan elharapózott, a 2008-as időkhöz képest extrémen szétterjesztett lakásmaffializmust és politikai bűnözést, valamint elképesztően látványos gazságügyi, közpénzfizetett tébolyországlást tapasztal mindenki, aki korábban a maffializmus és a lakásmaffializmus ekkora és ilyen nyilvános elterjedését álmában sem tudta volna elképzelni! Ma már ez a fajta politikusi, rendőri, ügyészi, bírói és pszichiáteri lakásmaffializmus közvetlenül életbevágóan érint Magyarország 10 millió lakosából több, mint 1 millió embert! Ezt a fajta radikális és nyilvános hanyatlást Orbán Viktor extrém súlyosan szociopátiás skizofréniájával, azaz közveszélyes elmebetegségével tudjuk értelmezhetővé tenni.

Orbán Viktor kényszergyógykezelését és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését az is messzemenően indokolja, hogy a világsajtóban is hol fasisztaként, hol elmebetegként, hol fasiszta elmebetegként nevezett Orbán Viktor a 2006-os esetekben is, amikor utóbb kénytelenek voltak kimondani, hogy 147 bírói ítéletből - ahol az áldozatokat bebörtönözték - 143-ban helytelen ítélet született, hiszen a bebörtönzöttek nem az elkövetők, hanem az áldozatok voltak, Orbán Viktor ezért tovább fizette a mi pénzünkből ezen bíróbűnözőket, és ezek viszik bűntársaikkal azóta a magyar történelem legsúlyosabb lakásmaffia-áradatában is az áldozatok ellen az összes lakosság elleni, a terrorcselekmény minősített eseteinek tengerét megvalósító bűntetteket, ahol a terrorcselekmény minősített esete a lakosság tömeges megfélemlítésére irányuló politikai gazságügyi és bírói bűnözésben manifesztált. Azok a bírók, akiknek 147 ítéletéből 143-ról még ebben a maffiarendszerben is ki kellett mondani, hogy törvénytelen ítéletek voltak, nem válogatott, hanem ömlesztve az ügyekre borított bírók voltak. tehát az a helyzet, hogy ha más bírókat sorsolnak ki ítélkezésre, akkor azok is 1-2% plusz-mínusz eltéréssel ugyanilyen statisztikákat produkáltak volna! A 147-143 katasztrófaarány statisztikai szempontból azt jelenti, hogy tehát amikor Magyarországon bárkit bíróság elé állítanak, akkor 98% annak a valószínűsége, hogy elítélik, amennyiben ártatlan, de 100%, hogy felmentik, amennyiben állami, a közpénzeinkből fizetett bűnöző! Az, hogy ez Orbán Viktor szerint normális, sőt, közpénzből fizetendő, fenntartandó, jutalmazandó, előléptetendő stb., önmagában is feltétlenül megalapozza Orbán Viktor esetében az elmeműködés kóros zavara, a tudathasadásos elmebetegség, tehát a schizophrenia megállapíthatóságát, és - nem beszélve a többi bűntetteiről - szükségessé teszi a magyar miniszterelnök cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését, gyógykezelésének pedig zárt intézetben történő folytatását.

Ezért kérjük a hatóságokat, hogy - mivel a törvény ezt írja elő(!) - Orbán Viktor gondokság alá helyezése ügyében e feljelentésünket továbbítsák az Orbán Viktor magyar miniszterelnök lakóhelye szerinti önkormányzathoz! Az elmúlt esztendőkben meggyőződhettünk arról, hogy a szinte hibátlanul 100%-os relevanciájú (valószínűségű) bíróbűnözésben semmiféle javulás nem várható, amíg a világsajtóban is elmebeteg fasisztaként emlegetett Orbán Viktor úr nem kerül a miniszterelnöki tébolyországlásból valamely pszichiátriánk vagy elmegyógyintézetünk kényszergyógykezelése alá, és a hivatali ideje alatt sosem látott mértékben és nyilvános maffializmus mellett elharapózott kilakoltatások megállítására, és a milliárdosi lakásmaffia felszámolására, de értékelhető csökkentésére sem mutatkozik semmiféle esély, amíg a bizonyítottan közveszélyes Orbán Viktor úr - elmeállapota miatt - nem kerül eltávolításra közpénzfunkcióiból, és az ő, valamint az egész társadalom biztonsága és alapvető életérdekei miatt nem kezdik meg zárt intézeti, a külvilágtól bilaterálisan elzárt elmegyógyintézeti kényszergyógykezelését.

A 2008-as Hírháttér Rádiós riportra mindenki rákereshet az alábbi címmel:
"Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefnével, a lakásmaffia áldozatával és Sebők Istvánnal, az MNP elnökével beszélgettünk"
http://siteground189.com/~hirhatte/az_ugyvedmaffia.htm

2013.03.03., Budapest, Hungary.

[KLIKK az mp3-as hangfelvételre vagy KLIKK az oldalra!]

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu