Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Macskák - Misztikus lények közvetlen közelünkben

 

 

 

 


 

2013-04-06.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő és állatvédő, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK és az Alsóörsi Hírhatárnak a Munkatársa)
 

Akik nem élnek együtt vagy sosem éltek együtt állatokkal, semmit sem tudnak róluk. Az ember és a macska együtt élése már több ezer éves múlttal rendelkezik. Az ókori Egyiptomban nagyon tisztelték a macskákat. Tudták, hogy lelkük van és különleges, misztikus erőt tulajdonítottak nekik. Aki Egyiptomban megölt egy macskát, nem kapott kegyelmet, halálra ítélték és kivégezték. Hatalmas a különbség, ahogyan akkor és ahogyan napjainkban viszonyulnak a macskákhoz. A háttérhatalom úgy intézte, hogy elvegyék tőlük a tiszteletet és a megbecsülést.

Vajon miért tartottak tőlük, hogy megfosztották napvilágot nem látott hatalmuktól? A macskák nagyon titokzatos és intelligens lények. Igazi uralkodók. Önbizalmuk határtalan, bárkivel szemben felveszik a harcot, ha arra kerül a sor. Bár nagyon szeretik a kényelmet, minden helyzetben igazi túlélők. Tulajdonképpen mi, akik születésünktől fogva macskákkal vagyunk körülvéve és úgy élünk velük, mint családtagokkal, mi sem ismerhetjük igazi hatalmukat, annak teljességében. Kilétüket titok lengi körül. Néha olyan, mintha ők valójában angyalok lennének, akik azért vannak itt, hogy megfigyeljék az emberiséget. Elvegyültek közöttünk, megszerettették magukat és nyugodtan tanulmányoznak mindenkit. Végül is akár lehetne így is.

Voltak idők, amikor kifejezetten féltek az emberek a macskáktól. Mágikus tulajdonságokkal ruházták fel őket és misztikus erőkkel. Egyes helyeken úgy gondolták, hogy a macskák a démonok ellenségei. Szent állatként tisztelték.

A macskák azok közé a lények közé tartoznak, akik látnak a sötétben. Vajon miért ők kapták meg ezt a különleges képességet, erőt a felsőbb hatalomtól? A mágikus erőket és spirituális képességeket mindenki vagy az Istentől vagy a háttérhatalomtól kapja. A terv mindenki számára megíródott, amit sorsnak is szoktak mondani. Hogy ki írta és kinek, azt borítja homály és sötétség.

A macskák misztikus tulajdonságai mindig is szembetűnőek voltak a számomra. Születésemtől fogva különös kapcsolatot éreztem velük. Talán ezért is kerestek fel később és látogattak elhunyt cicák szellemei. Erről már egy korábbi cikkben tettem említést. (KLIKK!)

Az is érdekes, amikor a cicák érzékelik egy szellem, lélek jelenlétét. Sok esetben ijesztettek rám az éjszaka közepén is. Ilyenkor teljesen más a tekintetük, a viselkedésük zavaros, de határozottan látszik, hogy ők most valami mást érzékelnek.

A háttérhatalom tisztában van a macskák képességeivel és lát valamiféle veszélyt velük kapcsolatban. Egy időben megpróbálták felelősnek beállítani őket allergiás tünetek megjelenésekor. Én nem gondolom, hogy ez valóban így lenne, főleg, mert több személy járt már nálunk, aki azt hitte, allergiás, nálunk viszont a cicák jöttek-mentek mellettük és nem történt semmi. Nem voltak tüneteik.

A macskák a hatodik érzékük segítségével képesek a szellemvilág "látására". Megérzik és jelzik természeti katasztrófák közeledtét is. Kínában is tisztelték régen a macskákat. Talán a háttérhatalom gonosz terve ez is, hogy embereket vesz rá az elpusztításukra. Veszélyt lát bennük. Lehet, hogy olyan hatalom az övéké, ami még nem látott napvilágot.

Köztudott, hogy a macskák teljes lénye gyógyító. Dorombolásukkal és mérhetetlen szeretetükkel csökkenteni tudják az emberekben keletkező feszültségeket, így a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is jelentősen csökkentik. Kísérletek kimutatták, hogy macskasimogatás közben kimutathatóan csökken a vérnyomás és a koleszterinszint. Ezenkívül amikor cicákat simogatunk, megfeledkezhetünk saját fájdalmainkról is. Emlékszem, amikor néha beteg voltam és napokig feküdnöm kellett, a cicák el sem mozdultak mellőlem, végig ott feküdtek ők is velem. Talán gyógyító erejüket próbálták átadni.

Legendákat bőven olvashatunk róluk. Sok kultúrában tekintették őket szent állatnak. Tisztelték, védelmezték, óvták őket és halállal büntették, aki kioltotta egy macska életét. Halállal!

Ők azok a misztikus, titokzatos lények, akikről nem tudhatjuk, kik ők valójában, de akikkel öröm az élet minden pillanata.

Macska és ember között könnyedén létrejöhet telepatikus kapcsolat. Vagy ezzel is ők ruháznak fel minket a könnyebb kommunikáció érdekében? Ha ők angyalok, Isten követei, vajon mi lesz a büntetése azon embereknek, akik életüket kioltják, testüket pedig tápláléknak használják? Méltó büntetésüket elnyerik ők mindannyian.

Azt is érdemes megfigyelni, hogy ki szereti és ki az, aki nem kedveli a társaságukat. Ki és kik mellett tűnik fel ez a különleges kis teremtmény, aki szemet szúrt a háttérhatalomnak is?

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu