Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Magyarországnak nincs rendőrsége - Szolgáljuk és védjük a fenevadat

 

 

 


 

2013-07-12. www.echelon8.org
Kovács Adrienn Nikoletta
(Emberjogvédő és állatvédő, Echelon-Leleplező, az Alsóörsi Hírhatár Munkatársa, továbbá minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Kilakoltatások és tüntetések alkalmával igen sok rendőrrel lehet találkozni. Ezek a rendőrök a lelkiismeret legcsekélyebb jelenléte nélkül rárontanak mindenkire, akik az igazságért, az ártatlanokért, a bajba jutottak védelme érdekében kiállnak és fellépnek. Nem számít nekik az sem, ha nőket kell a földre taszítani, fejbe vágni, megszorítani. Akár a csontjukat is törnék. Olyan nőket és férfiakat löknek ők a földre, akik szerencsétlenül járt emberek segítségére sietve megpróbálják megakadályozni a kilakoltatásokat és a rendőrök útját állják. A Koppány Csoport Magyarország legfőbb otthonvédő szervezete. Férfi és nő tagjait már számos alkalommal ütötték, szorongatták, verték fejbe és hurcolták el erőszakkal Magyarország hős rendőrei, akik az egyik legnagyobb állami bűnözésben sorfalat állnak a Gonosz védelmében. A lelküket ugyanúgy eladták az Ördögnek, mint azt Orbán Viktor vagy Pintér Sándor tette. Tehát biztosan állíthatom, hogy védelmet én nem remélek Magyarországon rendőrök részéről.

Rendőrfőkapitányoknak és rendőröknek nem a végrehajtó szerepében kellene fellépni, hanem az igazság oldalán a magyar embereket kellene védelmezni, a magyar népet és Magyarországot szolgálni. Talán megbocsátást nyernek, ha a jóért állnak ki a továbbiakban. A Gonoszt szolgálva vajon mit remélnek? A kormány gonosz, Orbán Viktor pedig a legsúlyosabb esete a pszichopata gyilkosoknak, akik élvezik áldozatuk utolsó vergődéseit. Orbán Viktor és Pintér Sándor élvezettel hallgatja az öngyilkos áldozatok utolsó vérfagyasztó sikolyát, amint a halálba menekülnek a kilakoltatások, az ellehetetlenített, reménytelen helyzetük elől. A kilakoltatások elől, amiket ez a kormány egy pillanat alatt megállíthatna.

A helyi polgármesterek is ugyanúgy megállíthatnák vagy eldönthetnék, hogy nem lakoltatnak ki senkit; mégis, a kormány vethetne véget egy pillanat alatt az összes kilakoltatásnak. Megállíthatná, de nem teszi. Ha egy ország kormányzása rossz kezekben van, az országnak közösen kell összefogni, és ez a rendőrökre vonatkozik leginkább, akik rendszeresen megjelennek és az ellehetetlenített helyzetű embereket, családokat az utcára dobják. A Gonoszt nem kiszolgálni kell, hanem az életünk árán is harcolni ellene!

Téves spirituális eszmék téves tanításai szerint nem valami ellen kell fellépni, hanem valami mellett. Ezt azok az emberek szokták hangoztatni, akik semmit nem képesek tenni az emberekért és a világért, vagyis annyira, de annyira lusták, gyávák, kényelmesek, önfelmentők, hogy zavarja őket, ha más tesz, és próbálják rábírni az embert, hogy ő se tegyen semmit, elég, ha békét sugároz a világra. Szerintem ez nem elég. Ha valami mellett vagyunk, akkor még erősebben kell, hogy felébredjen bennünk az igazságérzet, hogy felvegyük a kesztyűt a gonosz emberek ellen, ha azok ártatlan elesettek életére törnek és rosszat akarnak mindannyiunknak.

Visszatérve a rendőrséghez, hogy nézzünk egy példát rendőrségi primitív bűnözésről: nemrégiben, egy kilakoltatás során, 2012. szeptember 10-én Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjét, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő helyettesét őrizetbe vették a rendőrök. Ezek a rendőrök név szerint: Csóka János rendőr alezredes és Babar Tamás, a 15. kerületi hírhedt kilakoltató maffia bűnözök és gonosztevők szolgálatában jelentek meg, hogy eleget téve pszichopata hajlamaiknak, kilakoltassanak egy idős, beteg asszonyt, ráadásul 78 ezer forintos köztartozásért. Hogy az utcára dobhassák, mint ahogy egy elnyalogatott jégkrém után a pálcikát szokták elhajítani, szemetes kuka hiányában. Miután ezen rendőrök és a többi közpénzen fizetett azt látták, hogy az emberjogvédők elkezdték összeadni a 78 ezer forintos kicsiny tartozást, közbeavatkoztak, hogy akkor hagyjuk most a tartozást, hanem inkább indoklás nélkül az utcára kell dobni! Mivel bűntetteikről a helyszínen felvétel készült, ez nagyon bosszantotta a két bűnözőt, így a felvételek készítése közben nem állták meg, hogy bele ne kössenek Molnár F. Árpádba és Domján Tiborba (mivel ő is felvételeket készített), aki az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője és a Hírháttér Multimédia főmunkatársa. Az igazoltatás után Molnár F. Árpádot fasizmus hamis vádjával való körözés miatt a 15. kerületi kapitányságra szállították.

A felvételekből dokumentumfilm készült. (Link: Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012. 1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell! 2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!)

Mivel Magyarországon az számít bűnözőnek, aki tájékoztatja az embereket az eseményekről és nem hajlandó elhallgatni a rendőrségi és állami bűntetteket, így Csóka János rendőr alezredes - mert kitudódott bűnözői mivolta - Molnár F. Árpádon, az emberjogvédőkön és a tényfeltárókon még inkább elégtételt remélve feljelentette, mivel ország-világ láthatja leplezetlenül, ahogyan méltán kiveszi a részét egy idős, beteg asszony utcára dobásában.

Almási Mária, a kilakoltatott asszony azóta az utcán kénytelen lakni. A Fővárosi Törvényszéken tartott bírósági tárgyalás - ahol Csóka János rendőr alezredes megjelent ügyvédjével, Latorczai Ráhellel, akiről szintén azonnal látszott bűnözői hovatartozása - nem tartott sokáig, ugyanis egyik percről a másikra a bíró, Miskolczy Ambrusné zárt tárgyalást rendelt el és mindenkit kiutasított a tárgyalóteremből. Latorczai Ráhel bűnöző ügyvéd arcán széles vigyor volt látható. A folyosón Csóka János rendőrbűnöző alezredes társa, Babar Tamás várakozott bűntársára.

Ezen esemény előtt egy nappal Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke szervezésében tartott tüntetés után, az ott megjelent emberek, együttesen Orbán Viktor házához indultak. Miután a hegyre értek, az orbáni bűnszervezeti rendőrség a devizahitel ellen tüntető és a kilakoltatások megakadályozásáért fellépő emberek útját állták, hogy el ne jussanak Orbán Viktor luxus otthonához. Úgy lökték vissza az embereket, mintha az életüket védték volna.

Hol tartunk, rendőr urak? Szolgáljátok a gonoszt! Felesküdtetek a védelemre és idegeneket védtek a hazátokkal szemben! A magyar állampolgárok mellett a helyetek! Ez már régen nem játék!

Persze, a rendőrbűnözés nem csak a kilakoltatások részvételében merül ki. A magyar rendőrség a gonoszt maximálisan kiszolgálva a Magyarországon élő állampolgárok ellen cselekszik; nem az igazság oldalán, hanem a bűnözés mellett áll ki.

A magyar rendőrök legtöbbje (a kilakoltatásokon és tüntetések alkalmával látott és tapasztalt rendőrökről és cselekedeteikről van szó) a háttérhatalom által irányítva és programozva van. Az agyukat kimosták, talán nem is emberek ők már, hanem robotok. Érzelem nélküli, hideg, rideg gyilkoló gépek. Hogy ki áll ki akkor az elesett emberekért?

Természetesen csak mi magunk tehetünk egymásért. Másra egyenlőre nem számíthatunk. Ezért van szükség mindenkire, mindenki segítségére, ezt kellene végre látnia mindenkinek és ezért kellene csatlakoznia otthonvédő szervezetekhez vagy tüntetésekhez. Nem pusztán azoknak, akik bajban vannak, mert holnap akár már MÁS LEHET A CÉLPONTJA ENNEK A BŰNÖZŐ ÁLLAMNAK!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu