Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Orbán titkosszolgálati botránya: Molnár F. Árpádék feljelentették Rogánt és a teljes Mentelmi bizottságot

 

 

 

 

2013-03-29. www.echelon8.org
Feljelentők: Molnár F. Árpád, Domján Tibor.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!):: Molnár F. Árpád (...).
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
 Született: Veszprém, 1979.06.22.
 Anyja neve: Kovács Irén
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!):: Molnár F. Árpád (...).
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com


Tisztelt ORFK, Tisztelt Hatóságok!

Kérjük Feljelentésünk illetékes helyre továbbítását!

Mi, Molnár F. Árpád és Domján Tibor keresztény emberjogvédők, oknyomozó és tényfeltáró újságírók, filmrendezők büntető feljelentést teszünk

 1. dr. Rubovszky György, az Országgyűlés Mentelmi, összeférhetetlenségi, fegyelmi és mandátumvizsgáló bizottsága (a továbbiakban Mentelmi bizottság) elnöke ellen,
 2. Németh Szilárd István, a mentelmi bizottság előadója ellen,
 3. Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője, Budapest V. kerületének polgármestere ellen
 4. és a Mentelmi bizottság további ismeretlen tettesei ellen,
 5. valamint más ismeretlen tettesek ellen

 1. a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 225. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette,
 2. a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 244. §-ába ütköző Bűnpártolás bűntette
 3. és más bűncselekmények miatt.

Indoklás:
Mi, Molnár F. Árpád és Domján Tibor 2012.07.31-én büntető feljelentést tettünk Orbán Viktor magyar miniszterelnök ellen többek között a Btk. 261. § (1) bekezdés c) pontjába ütköző, életfogytig tartó szabadságvesztéssel (fegyházbüntetéssel) büntethető Terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt. A feljelentés 2012.08.04-e óta a Világhálón is elérhető, jelenleg egyebek mellett a következő Internetes címeken:
 1. http://www.echelon8.org/fenyegeto.htm
 2. http://siteground189.com/~hirhatte/fenyegeto.htm

A feljelentés oka az volt, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH), tehát a polgári titkosszolgálat központi e-mail címéről 2012.07.31-én, 20:34 órakor, Orbán Viktor aláírásával a következő e-mailt kaptuk:

------------------------------------------------
Feladó: Orbán Viktor <president@ah.gov.hu>
Dátum: 2012. július 31. 20:34
Tárgy: Hírháttér
Címzett: hirhatter.multimedia@gmail.com


Tisztelt Molnár Ferenc Árpád!

Csak szólok, újra megnyitjuk az OPNI-t. Az ön munkássága bizonyítja, hogy nagy szükség van rá. Remélem mihamarabb falai között látogathatom meg önt és elmebeteg csapatát, köztük Domján Tibort.

Üdvözlettel:

Orbán Viktor
------------------------------------------------

Tisztelt Hatóságok!
A fenti e-mail miatt kelt feljelentésünket elküldtük Budapest összes rendőrkapitányságának, több miniszterelnöknek - köztük Orbán Viktor címeire -, a Hajdu János által vezetett Terrorelhárítási Központnak (TEK), az ügyészségek és a bíróságok egész arzenáljának, több tucat Fideszes, Jobbikos stb. országgyűlési képviselőnek. Az e-mail tartalma önmagában is irdatlan nagy botrány lenne, de kivétel nélkül mindenki agyonhallgatta. Mindenki.

Nem úgy az elkövető, aki feljelentésünkről - melyet a visszakereshető e-mail címekre eljuttatunk - menten tudomást szerzett arról, hogy feljelentést tettünk! Ezért - és itt ismét felmerül a Terrorcselekmény bűntette is - újra levelet küldött a hirhatter.multimedia@gmail.com e-mail címünkre, és ismét a magyar titkosszolgálat ugyanama e-mail címét használva küldőként, a levél tartalma alapján újfent Orbán Viktorként, de most már haragos, trágár és kapkodó stílusban, ahogyan Deutsch Tamástól és az ország jelenlegi politikusaitól megszokhattuk, a következő tartalommal:

------------------------------------------------

feladó:  Orbán Viktor <president@ah.gov.hu>
válaszcím:  president@ah.gov.hu
 
címzett:  hirhatter.multimedia@gmail.com
 
dátum:  2012. augusztus 1. 17:10
tárgy:  OPNI

Mivan Molnár, fáj a segged? Megnyitjuk az OPNI-t és elektrosokkolunk te baromállat! Én is ott leszek amikor kisütik az agyad, de jó is lesz, már alig várom!
------------------------------------------------

A hatóságok nem akarták büntetőperbe fogni Orbán Viktort, és arra sem voltak kíváncsiak, hogy ha netán nem a miniszterelnök írta volna az e-mailt az ország központi titkosszolgálati e-mail címéről, akkor ki volt. Más államokban - amennyiben nem a miniszterelnök vagy annak embere az elkövető - akár egy nap alatt kommandóval törnének rá az elkövetőre, míg az Orbán Viktorral barátkozó arab államokban egyszerűen meggyilkolnák, vagy elhurcolnák és agyonvernék egy állami pincében. Egy biztos: csak abban az a esetben tussolnák el a dolgot, ha maga a miniszterelnök az elkövető vagy annak és így a titkosszolgálatnak az elnök által halmozottan védett bűnelkövető bűnözője.

A feljelentésünk valahogyan a Budapest XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróságra került, ahol magánvádas per indult Orbán Viktor ellen. A Tisztelt Bíróság - mint azt pl. a Klubrádió megállapította - hivatalból, törvényi kötelességének megfelelően kérte - Kövér László Fideszes házelnöknek címezve - Orbán Viktor magyar miniszterelnök mentelmi jogának felfüggesztését, mivel a Tisztelt Bíróság álláspontja az volt, hogy még Orbán Viktorra is vonatkoznak a hatályos törvények, hiába multimilliárdos földbirtokos. A Bíróság annál is inkább kénytelen volt a mentelmi jog felfüggesztését kérni, hogy az eset - amiről látható volt, hogy az összes hatóság eltussolta és kivétel nélkül minden médiaorgánum eltitkolta - elfogadhatatlan, főbenjáró botrány, függetlenül attól, hogy a magyar miniszterelnök követte el vagy egy általa és általuk azóta is rendkívüli botrányok közepette védett bűnöző, és roppant gyanús a körülmény, hogy miért állt szándékában kivétel nélkül mindenkinek, hogy mindent eltussoljon!

A Tisztelt Bíróság beadványára - amelyet Kövér László Fideszes házelnöknek 7. B. 21.1574/2012/4. ügyiratszámmal küldött - a magyar Országgyűlés Mentelmi bizottsága Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztését elutasította, amelynek megszavazására 2013.02.18-án került sor.

Álláspontunk szerint az általunk fent megnevezett személyek - dr. Rubovszky György (a Mentelmi Bizottság elnöke), Németh Szilárd István (a mentelmi bizottság előadója), Rogán Antal (a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője, Budapest V. kerületének polgármestere), a Mentelmi bizottság további ismeretlen tettesei, valamint más ismeretlen tettesek - azzal, hogy sem Orbán Viktor, sem ismeretlen tettes ellen nem tettek feljelentést, sem az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH) ellen nem kezdeményeztek semmiféle vizsgálatot, sőt, már megint a magyar bíróság függetlenségét eltiporva, annak gyakorlatába látványosan koncepciózus és rosszindulatú, eltussoló és bűnpártoló szándékkal, fenyegetően beleszólva, kifejezetten az OBH elnökéhez intéztek - erre nem sajnálva az időt - levelet, hogy tegyen azért, hogy ilyen a jövőben ne forduljon elő, a nevezett személyek elkövették a Btk. szerinti Bűnpártolás bűntettét és a Btk. szerinti Hivatali visszaélés bűntettét.

Sőt! Rogán Antal, a kormánypárt Fidesz frakcióvezetője, Orbán Viktor egyik legfőbb embere - a média tudósításai szerint - "sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre mondta el, hogy Orbán Viktornak egy állampolgár írt levelet, aki "megsértődött, hogy nem kapott időben kellő mélységű választ", és ezért bírósághoz fordult."

A feljelentésünket elolvasva (http://www.echelon8.org/fenyegeto.htm) nem csak az derül ki, hogy Rogán Antal képviselő halmozottan hazudott, de az is egyértelművé válik, hogy a mentelmi bizottsággal közösen döntöttek úgy, hogy Orbán Viktor és a titkosszolgálat elleni kötelező feljelentés helyett többek között a Hivatali visszaélés bűntettét és a Bűnpártolás bűntettét elkövetik. A sajtótájékoztatón a Molnár F. Árpádot személyesen ismerő Rogán Antal - Orbán Viktor és társai azóta is teljes jóváhagyásával - valami állampolgárról beszélt, és hamisan sok egyéb mellett azt állította, hogy egy személy írta a feljelentést, azért, mert megsértődött, és hamisan azt állította, hogy csak választ kért a miniszterelnöktől, aki nem válaszolt kellő mélységben. Holott semmiféle válaszkérés nem történt, és hivatalos válasz Orbán Viktor részéről csak olyan minőségben érkezett, mint például:

"Mivan Molnár, fáj a segged? Megnyitjuk az OPNI-t és elektrosokkolunk te baromállat! Én is ott leszek amikor kisütik az agyad, de jó is lesz, már alig várom!"

Míg ugyanakkor szavaztak Novák Előd (a Jobbik országgyűlési képviselője) mentelmi jogának felfüggesztéséről is, amikor Orbán Viktoréról, a média már előzőleg és utólag is részletesen nyilvánosságra hozta Novák Előd ügyét, de az Országgyűlés a mi nevünket és feljelentésünket akkora titoktartás alá vonta, hogy a média már az országgyűlési szavazás előtt és azt követően is arról cikkezett és tudósított, ki lehet az a rejtélyes feljelentő, akit ennyire titkolnak, miféle ügy lehet az, amit ekkora titoktartás övez, és egyáltalán miért nem lehet erről az ügyről és a feljelentőről (mert még azt is letagadták, hogy két feljelentő volt) bármit nyilvánosságra hozni. A teljes eltitkolás az egész rendszerre kiterjedt, az Országgyűlés pártjaiig és a Mentelmi jogi bizottságig bezárólag. Orbán Viktor emberei - így Rogán Antal, aki sajtótájékoztatót tartott -, továbbá a teljes Mentelmi bizottság, miközben mindent kikozmetikázott, a média felé szándékosan azt a látszatot keltették, mintha valamilyen értelmezhetetlen, zavaros beadványról lenne szó. Hogy a Bűnpártolás bűntette és a Hivatali visszaélés bűntette biztos legyen, amellett, hogy teljesen eltussolták Orbán Viktor és a titkosszolgálat botrányát - mint akik tudták, hogy megvan az elkövető -, aközben gondosan elrejtették, hogy nem valami állampolgár, hanem Magyarország két betiltott, fegyveres erőkkel kifejezetten életvédelmi rendezvényekről többször elhurcolt, nem is titkoltan koncepciós perekkel üldözött, Magyarország összes tárhelyén betiltott, központilag rendelt D-Notice alatt álló, eltitkolt antifasiszta keresztény újságírókról, neves emberjogvédőkről és filmrendezőkről van szó, akik ketten tették a feljelentést (Molnár F. Árpád és Domján Tibor), és akik közül a Molnár F. Árpádot az egész közélet ismeri, továbbá nyilvánvalóan kivétel nélkül minden országgyűlési képviselő - egyébként sokan személyesen is -, és jó pár képviselővel közvetlen stílusban, beszélő viszonyban is vagyunk, korábbi miniszterrel, államtitkárral stb. filmeket is készítettünk, nem beszélve a további magyar és külföldi vezető politikusokról és titkos szolgákról, miközben minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja is minket keresett meg.

Kérjük a feljelentett személyek ellen a nyomozás megindítását és az e-maileket küldő személy elfogását, a házkutatások megtartását, a számítástechnikai eszközök lefoglalását stb., s hogy minket az intézkedésekről tájékoztassanak.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád és Domján Tibor.
http://www.echelon8.org/
2013.03.29., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu