Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Orbán Viktor mentelmi jogi maffiabotránya - Az ország, ahol mindenki hazudik és eltussol - A legnagyobb titok...

 

 

 

 

2013-03-29.
Feljelentők: Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


FELJELENTÉS!
Tisztelt ORFK és a további magyar és külföldi Hatóságok!


Az alábbi, főleg nekünk, a HÍRHÁTTÉR Munkatársainak eljuttatott HÍRHÁTTÉR-Levélről az a döntés született, hogy tekintettel az abban olvasható rendkívül súlyos és kiterjedt bűnügyi botrányokra és politikusi stb. bűncselekményekre és eltussolásokra, a hatóságokra vonatkozó törvények kényszere miatt - amivel kötelező feljelentést tenniük, ha bűncselekményt észlelnek - kérjük hatóság általi büntető feljelentés megtételét. Így többek között annak kivizsgálását, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök volt-e az, aki 2012.07.31-én, valamint azt követően az Alkotmányvédelmi Hivatal (tehát a magyar polgári titkosszolgálat) elnöki e-mail címéről életellenes fenyegetéseket küldött Molnár F. Árpád, Domján Tibor és Összes Munkatársa ellen, ha pedig nem Orbán Viktor volt, aki ki írogathat ellenünk életellenes fenyegetéseket, ráadásul a magyar titkosszolgálat és a magyar miniszterelnök nevében úgy,  hogy aztán

 1. a teljes magyar Országgyűlés kollektíven eltussolt mindent, az elkövetőt pedig a sajtó nyilvánossága előtt, össze-vissza hazudozva és hamisítva, minden bűnügyi következménytől kollektíven megvédve (bevédve), holott feljelentést kellett volna tenniük ellen(!),
 2. továbbá mindent egy feljelentő, általuk úgynevezett "állampolgárra" kenve, miközben mindenki tudja, hogy két feljelentő volt (Molnár F. Árpád és Domján Tibor), mindenki tudja - mert tavaly óta az Internet számos pontján olvasható, így a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA oldalain is, számos dokumentumfilmünkben is hivatkozva -, hogy kik a feljelentők, hogy hol olvasható a feljelentés, hogy az teljesen világos, hogy nem rejtélyes és nevesincs úgynevezett "állampolgárok", hanem minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legtitkoltabb Újságírói, keresztény és neves emberjogvédők, filmrendezők, oknyomozók, tényfeltárók és több média, valamint számos blog alapítói, szerkesztői és főszerkesztői.

Büntető Feljelentést teszünk továbbá azon országgyűlési képviselők ellen, akik természetesnek találták és feljelentési kötelezettségüket lesöpörték, hogy nem tesznek feljelentést a nekünk a president@ah.gov.hu e-mail címről életellenes fenyegetéseket küldő, önmagát az Orbán Viktornak nevező személy ellen, sőt, a média tudósításai szerint mindannyian egyetértettek azzal, hogy a bíróságot politikai támadásnak kell alávetni, amiért a törvényben rögzített kötelességének eleget téve kérte Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztését.

Bűnügyi nyomozás és vizsgálat tárgyát képezi, miért fogtak össze a pártok Szili Katalin volt házelnökig bezárólag, hogy támadást indítsanak a magyar bíróságok törvényes gyakorlata ellen, miért nem tettek büntető feljelentést a titkosszolgálat címről író Orbán Viktor vagy magát annak nevező személy ellen, miért hazudozták, hogy egy valamilyen állampolgár egyszemélyes kifogása volt csupán, hogy Orbán Viktor nem válaszolt neki időben valamire, és miért tartották olyan életbevágónak, hogy eltitkolják, hogy a feljelentést az egész közéletben közismert, a médiában 100%-ban agyonhallgatott Molnár F. Árpád és Domján Tibor tette.

Feljelentők: Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta.

A részünkre eljuttatott HÍRHÁTTÉR-Levél, ami alapján büntető feljelentésünket megtesszük, és ami 2013.03.29-én kelt, a következő:A média tele van Orbán "rejtélyes" mentelmi jogi ügyével - Nem találnak minket, hanem mindenki rejtélyről beszél, mert itt vagyunk.
KEDVES HÍRHÁTTÉRESEK!


A média tele volt és van Orbán "rejtélyes" mentelmi jogi ügyével. Annak ellenére, hogy itt vagyunk mindenki orra előtt, senki nem akart rájönni arra, hogy mi vagyunk a feljelentők, noha az egész bolygón olvasható a feljelentés már tavaly nyár óta, hogy megtettük, továbbá eleve elküldtük Budapest összes rendőrkapitányságától a magyar és külföldi titkosszolgálatok és országgyűlési képviselők egész arzenáljáig!

Itt pedig az eredeti feljelentésünk, amiből kiderül, hogy a rezsim össze-vissza szervezett mindent, Rogán Antal és társai pedig egész egyszerűen össze-vissza hazudoztak, vagy a rendszer szándékosan össze-vissza kevert mindent. Az kellene, amit a mentelmi bizottság elé tettek, mert lehet, hogy oda már direkt valami más került, ne az eredeti feljelentés. Ha az eredeti (ami itt is olvasható: http://www.echelon8.org/fenyegeto.htm), akkor az a kormányzati közlés, hogy egy magánszemély (miközben két neves emberjogvédő és szupertitkolt politikai üldözött újságíró és filmrendező írta a feljelentést), továbbá hogy ez a mesebeli magánszemély sérelmezte, hogy nem kapott Orbán Viktortól időben választ, akkora hazugság, mint amikor Orbán Brüsszelben fűt-fát hazudik, pár órával később Magyarországon meg az ellenkezőjét hangoztatva ugyanők ellen uszít.

Az is beszédes, hogy a titkosszolgálati cím kapcsán, ahonnan Orbán Viktor aláírásával a levelek érkeztek, senki, soha, semmilyen módon nem akart büntetőpert indítani, hanem végül szépen rádobták a bíróságra, és így lett aztán egy súlyos büntetőjogi feljelentésből magánvádas per, miközben a világon mindent eltussoltak! Ráadásul másnap - mivel az első Orbán-levél után már aznap feljelentést tettünk - újra, ugyanarról az Alkotmányvédelmi Hivatal-címről új levél érkezett, amibern a feljelentés miatt megfenyegették Molnár F. Árpádot, amire újra feljelentést tettünk, és amit újra eltussoltak! A kormány, az Országgyűlés pártjai és a titkosszolgálat semmi kifogásolni nem valót nem talált abban, hogy a titkosszolgálat címéről Orbán Viktor - vagy bárki más az ő nevében - fenyegetéseket írogat keresztény emberjogvédők, újságírók és filmrendezők ellen, sőt, a feljelentők totális eltitkolásával, a két feljelentőt egynek kijelentve, a jogvédő újságírókat magánszemélyeknek átkeresztelve, nevüket gondosan eltitkolva, a bíróság beadványát teljes D-Notice alá vetve érthetetlen és semmiféle vizsgálatra vagy büntető feljelentésre nem érdemes, de gyorsan eltussolni és lenyelni való dologként tálalják.

Az origótól a Népszabadságig mindenki írt arról, hogy valaki kérte Orbán Viktor mentelmi joga felfüggesztését. Ezt figyeljétek! Még csak az első hírnél járok, de a Molnár F. Árpád neve olvasatán az Országgyűlés úgy beparázott, hogy mindenki csatlakozott ahhoz, hogy gyorsan új intézkedések vagy törvény szülessen, hogy az Országgyűléshez már el se juthasson, hogy kérik Orbán mentelmi jogának felfüggesztését, mert annál nagyobb botrány eltussolni és a teljes médiát D-Notice alá rendelni, miközben mindenki tudja, hogy mi vagyunk azok, minden magyarok Legtitkoltabb és Legelhallgatottabb Újságírói! Az újságírók közben nagyon jól levették a lényeget, hogy valami rohadtul nem stimmel az eltussolásokban! Lám, az Országgyűlés pártjai ennyire rettegnek attól mind, hogy a Molnár F. Árpád neve (azért is zavarodtak valami nevét nem mondjuk meg feljelentőre), tehát annyira félnek, hogy a Molnár hivatalos médianyilvánosságra kerülését nem lehet tovább elkorrumpálni! Pedig hiába, mert azóta saját médiája van, nem is egy, és hiába nyilvános, hogy az állami elhallgatási lista legelején áll (Lomnici Zoltán csak álmodhat arról, hogy az első helyre kerül bármelyik média esetében), s hogy úgyis áttörünk minden gátat, mégis kínlódnak tovább ezek a bűnszervezeti, szerencsétlen babiloni őskövületek! Látni, ahogyan sokuk imája felszáll: 'Ha még egy nap, de uram, Sátán, ha még egy percig elodázhatjuk a nagy nyilvánosságot vagy a világbotrányt, csak azt add meg nekünk, urunk, Sátán!'

Idézet az origo.hu cikkéből (Dull Szabolcs|2013. 02. 17., 18:53):

"A legtitokzatosabb mentelmi ügye azonban a miniszterelnöknek van: a csepeli bíróság ugyanis egy közelebbről meg nem határozott becsületsértés miatt kérte Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztését. A parlamenti dokumentumokból nem derült ki, pontosan ki érzi úgy, hogy Orbán a becsületébe gázolt és miért, a Fővárosi törvényszék pedig pénteken sajnos nem tudott válaszolni erre a két egyszerű kérdésre. A rejtélyt növeli, hogy a mentelmi bizottság gondoskodik arról, hogy ilyen eset ne fordulhasson elő még egyszer: a parlamenti javaslat szerint "a bizottság az Országos Bírósági Hivatal elnökének segítségét kéri a jövőbeni hasonló ügyek elkerülése érdekében".

A legnagyobb konszenzus

Vajon miről lehet szó abban a javaslatban, amelyet  a Fidesz-KDNP együtt nyújt be az MSZP-vel és a Jobbikkal, sőt az MSZP-szakadár Szili Katalinnal? Persze hogy a jövő nemzedékek iránti felelősségről! A javaslat a különösebben izgalmasnak nem mondható Nemzeti Fenntartható Fejlődés Keretstratégia nevet kapta, és most kezdik meg erről az általános vitát a képviselők, bár valószínűleg csak a benyújtók között nem szereplő DK-sok, LMP-sek, Párbeszédesek fogalmaznak majd meg kritikát, ha épp szóhoz jutnak. Akinek kedden erre nincs fölösleges két órája, itt olvasgathatja az 55 oldalas dokumentumot.

Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20130217-megmentik-orbant-egy-becsuletsertesi-pertol-a-het-parlamenti-legjei.html


Na, ki miatt van ez? Hát persze, hogy a Molnár F. Árpád további elrejtésére! Mi lenne a világgal, ha kiderülne, mennyi disznóságot követtek el ellene már 2001-től kezdve, az MSZP-től a Fideszig! Szili Katalin nem véletlenül csatlakozott, hiszen iszonyú sok olajügy, politikai gyilkossági bűnügy és megrázó, sokkoló, sokk-sokk, elektrosokk bűnügyi botrányuk volt, de hát vannak politikai gyilkosságok, amiket nem sikerül kivitelezni!

A kommentárokat olvasva kiderül, hogy a népnek is feltűnt, ki az, akit annyira titkolni kell, hogy be sem merik jelenteni a kilétét.

A Mandiner híradása is ilyen ütős: Részletezik, ki és miért kérette Novák Előd mentelmi jogának felfüggesztését, majd a Molnár F. Árpáddal és Domján Tiborral folytatják (teljes névtitkolással), hogy ott viszont nem derült ki, hogy ki és miért kérte. A Molnár F. Árpád ugyanis szupertitkos, és rettegnek attól, hogy nyilvánosságra kerül. De mi is? Mert ez arra provokáció, hogy tényleg elkezdődjön annak feltárása, miket követtek el ezek a gazemberek, és mi minden tengernyi dolog, amiért ennyire rettegnek! A Molnár-ügy a rendszer alfája és omegája! Cathy O'Brien hajdani titkosszolgálati státusza cdsak egyike a titkosszolgálati státuszoknak, és az a gyönyörű, hogy hány olyan teljesen kívülálló volt, aki az évek során egyszerűen rájött, hogy ki milyen státuszt töltött be a Molnár! Nocsak, hogy a média és a politikusok meg magánszemélyeznek itt, mindenféle bűnöző, hordalék, egész politikai életük során hulladék gyilkosok! Nézd csak, ahogyan a profik ne látnak, miközben a mindenből kirekesztettek meg egyre-másra rájönnek!

Akkor a következő hírrészlet jöjjön:

Forrás: http://mandiner.hu/cikk/20130218_sem_orban_viktor_sem_novak_elod_mentelmi_jogat_nem_fuggesztettek_fel

Ezt írják a fenti linken, amiben Rogán Antal és az egész bizottság össze-vissza hazudozik arról, hogy miközben Domján Tibor és Molnár F. árpád feljelentést tettek, hogy valami állampolgár sérelmezte, hogy későn kapott választ. Az állampolgár neve pedig természetesen titok. Idézet:

"A parlament hétfőn Orbán Viktor mentelmi ügyében is határozott, és fenntartotta a miniszterelnök mentelmi jogát. A szakbizottság javaslatából nem derült ki, milyen ügyben jelentették fel a kormányfőt, Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre mondta el, hogy Orbán Viktornak egy állampolgár írt levelet, aki „megsértődött, hogy nem kapott időben kellő mélységű választ”, és ezért bírósághoz fordult.

A mentelmi bizottság előterjesztésében csupán annyit írt, hogy a feljelentésből nem tudták egyértelműen megállapítani az eset tényállását, illetve a feljelentett érintettségét sem. Tájékoztatásuk szerint a bizottsági tagok „értetlenségüknek adtak hangot”, miként kerülhetett mentelmi ügyként tárgyalásra egy „lényegileg értelmezhetetlen feljelentés”.

A testület ezért – ahogyan azt Németh Szilárd, a bizottság előadója a plenáris ülésen is elmondta – az Országos Bírósági Hivatal elnökéhez fordult, kifogásolta a feljelentést, továbbá segítséget kért a hasonló ügyek elkerüléséhez."

Hogy mit adott a bíróság vagy mit eszkábált össze az Országgyűlésnek pl. Orbán Viktor és társai megrendelése szerint, amiben a mentelmi jog felfüggesztését indítványozta, az pedig az új rejtély lenne, ugyanis a HÍRHÁTTÉR szupertitkolt és rekordüldözött emberjogvédő és keresztény újságírói feljelentése abszolút világos és egyértelmű: a titkosszolgálat címéről Orbán Viktor aláírásával életellenes fenyegetéseket kapott Molnár F. Árpád, Domján Tibor és Munkatársai, aminek büntető feljelentés lett a következménye. Le van írva a levél küldésének ideje, címe, tartalma, minden, és nyilvános publikálásra került, miközben már a feljelentés idején el lett küldve tömérdek mennyiségű médiának, bel- és külföldi titkosszolgálatnak, Budapest összes rendőrkapitányságának stb. Ahogy mellettem mondja egyik Kollégánk, most is megtekinthető a minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója által alapított HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA agyonhallgatott és szupertitkolt oldalain.

Azt gondoljátok el, hogy ez az állami slepp, amelyik már ekkora nyilvános botránysorozatban így hazudik, mit meg tudtak tenni a politikai üldözöttek ellen, és mennyi közös emberölést szerveztek, mielőtt az Internet 2006-ban, a lakosság elleni leplezetlen sortüzekkel felrobbant, és mindenféle olyan személy is elkezdett beszélni, akik addig egész életükben minden titkosszolgálati politikai banditaszabályt betartottak! Vagy a bíróság adott szándékosan egy ezredik magánlevelet, ami már csak hivatkozik az eltussolt tengernyi bűntettre, vagy megkérték, hogy ilyet adjon (melyik miniszterelnöki slepp ne próbálna ilyet szervezni), vagy pedig az Országgyűlésben hazudoznak össze-vissza, mint amikor Simicska Lajos tökéletességét és mindenre alkalmasságát díjazzák a lakosság multimilliárdjaival, halmozottan terhelt beteg bűnöző értelmezésükben pedig náci az, aki nem náci, és nem náci az, aki náci. Egy biztos: aki a mi feljelentésünket nem értette, az nyilvánvalóan elmebeteg. Abban ugyanis minden részletesen benne volt, és már régóta megy ez a titkosszolgálati, példátlan botrány.

Ezek egész életükben így szervezték a politikai gyilkosságokat! Annyi bűntett van a nyakukban, hogy már csak egy módon tudták maguk ellen a válságot tovább gerjeszteni: ellenséged legyen és gyűlöld azt, akit le nem győzhetsz soha! És ha már lebuktál, mekkora tróger és bűnöző vagy, akkor csináld utána nyíltan!

A HVG ezt írja, miközben megemlíti, hogy a bizottság nem kívánta részletezni az ügyet (a többi részletezve volt, a miénk meg eltussolva és eltitkolva):

"A Házban azonban Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztéséről is döntenek, ezt a budapesti XX., XXI., XXIII. kerületi bíróság kérte - írja az atv.hu. Az Országgyűlés mentelmi bizottsága erről szóló határozati javaslatában nem részletezi az ügyet, a testület csupán annyit ír, hogy a feljelentésből nem tudták egyértelműen megállapítani az eset tényállását, illetve a feljelentetti érintettséget sem. Annyit lehet tudni, hogy becsületsértés lenne a vétség.

Tájékoztatásuk szerint a bizottsági tagok „értetlenségüknek adtak hangot”, miként kerülhetett mentelmi ügyként tárgyalásra egy „lényegileg értelmezhetetlen feljelentés”. A testület ezért az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökéhez írt levelet, amelyben kifogásolta a feljelentést, továbbá segítséget kért a hasonló ügyek elkerüléséhez."


Itt pedig a Klubrádió híre, mely hangfelvételen itt meghallgatható:
http://www.klubradio.hu/data/files/Simon_Orban_mentelmi.mp3
A HÍRHÁTTÉR-feljelentők neveit itt is elhallgatták, és nem újságírókról és emberjogvédőkről, hanem magánszemélyekről beszélnek, hogy bagatellizálják az ügyet (miközben ha egy mezei senki bloggerről ír cikkez a média vagy a tévé, ott a bloggert bloggernek, egy semmilyen Facebook-csoport alapítóját a konkrét Facebook-csoport alapítójának vagy tagjának nevezik); ugyanakkor ez az első média, ahol teljes nyugalommal bejelentik - cáfolva Rogán és a bizottság irdatlan hülyeségeit -, hogy két személy tett feljelentést, a bíróság eljárását pedig automatikusnak deklarálták, tehát elmondták, hogy annak nincs választása, hanem tetszik vagy sem Orbánnak, Szilinek és a többi multimilliomos bűnözőnek és bérgyilkosnak, kénytelenek megindítani a kiadatási eljárást. Ez ugyanis - tegyük hozzá - nem politikai döntés, hanem alapvető törvényesség és törvény előtti egyenlőség dolga!

A furcsa kijelentésekről meg, amikről a Klubrádió átvette az egypártkormány össze-vissza eltussolását és hazudozását szintén mindenki tud régóta, mivel folyamatos és szintén folytatólagosan eltussolt bűnszervezeti botrány, amiben Orbán Viktor, Pintér Sándor, Hajdu János TEK-vezér és bandája szinte a szó szoros értelmében él-hal, csak neghogy bármi napvilágra kerüljön vagy bárki elkövetőjüket elkapják!

Szóval könnyű volt Orbán és primitív, útszéli bandája irtózatos mennyiségű és súlyú, fékevesztett bűnügyi botrányaikat megülni, és természetességgel elvinni az első helyet minden kategóriában, mert senki, semmiről nem mert beszélni.

Akkor folytatjuk!

Az ISTEN Áldásával Nektek A Jézus Krisztus Nevében

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu