Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Thürmer Gyula Munkáspártja is a búza utcai kilakoltatási maffiabotrány ellen, és amerikai orbánmaffia a hitleri fasizmusért

 

 


 

2012-06-24.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, Aki Előre Bejelentve Megállíthatatlanul elterjed a Földön)

A Thürmer Gyula által vezetett Munkáspárt a hírhedt búza utcai kilakoltatásról rövid közleményt jelentetett meg a honlapján és terjesztett tovább hírlevélben. Thürmer Gyula és a Munkáspárt a kilakoltatások és a nemzetközi családüldözések egyik legfőbb ellenzője. Egy orbán viktori vagy eleni tsakopoulos kounalakisi (USA-nagykövet) ingatlanmilliárdos szintű elme számára fontos tisztázni, hogy tehát van olyan, hogy valaki nem ért egyet a magyar családok üldözésével, vagy pl. a népek faji alapú irtásával. Legyen ez akármekkora ámulatára Leon Panetta korábbi CIA-főigazgatónak, mostani úgynevezett "védelmi" miniszternek.

Mint ismeretes, A HÍRHÁTTÉR és Molnár F. Árpád Betiltott Alapító-Főszerkesztő, Filmrendező és Echelon-Tanú interkontinentális szinten botrányos maffiaügyeket tárt fel a kilakoltatás közben, élőben, tudósítóként (KLIKK!), majd őt is előállította a Vizoviczki László védelmét ellátott III. kerületi rendőrmaffia, ahol közölték vele, hogy egyébként országos körözés és elfogató parancs van vele szemben érvényben, önkényuralmi jelképekkel (horogkereszttel) történt visszaélés címén. A híresen antifasiszta Rekordtényfeltáró Molnár elleni feljelentést egyébként az alapján tette Orbán Viktor és Polt Péter ügyésze, Nánási László, aki Bács-kiskun megye főügyésze, hogy a HÍRHÁTTÉR publikált egy az ügyészmaffiát velejéig leleplező FELJELENTÉSFILMET, melyben Polt Pétert és Nánási László bács-ksikun megyei főügyész tetteit a hitleri fasizmushoz hasonlítva ábrázolták, tehát törvényesen. A Btk. 269/B. § (2) ugyanis kimondja:

Nem büntethető [horogkereszt használata] miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.

Tehát amikor a világ bármely antifasisztája Orbán Viktort, Polt Péter legfőbb (párt)ügyészt, Nánási László bács-kiskun megyei halálügyészt horogkereszttel ábrázolja, a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából, így pl. nyíltan közli, hogy Orbán Viktor, Polt Péter és Nánási László bűnszervezeti fasiszta bűnözők, akik üldözik a Molnár F. Árpádot, mert nem hajlandó velük közösen fedezéket biztosítani az Interneten a zsidóság és a cigányság üldözéséért és kiirtásáért felszólaló anonim tízezrek számára, tehát nem hajlandó a hitleri fasiszta eszmék és mészárlások mellé felsorakozni, akkor az nem csak törvényes, de kifejezetten az Emberiség népeinek alapérdeke és alapvető túlélési érdeke! Amikor a Molnár F. Árpád emellett le is leplezi a nyíltan fasiszta Orbán Viktort, Polt Pétert, Nánási László bács-kiskun megyei fasiszta Jágerügyészt, a fasizmus vádjával történő üldözésünknek teljesen nyíltan abszolút teret és diplomáciai védelmet adó amerikai nagykövetséget, és a Leon Panetta által vezetett amerikai CIA-t és védelmi minisztériumot, akik sok-sok száz FELJELENTÉSÜNK és személyes megkeresésünk, rengeteg angol nyelvű FELJELENTÉSÜNK és Cikkünk ellenében abszolút maffiavédelmet szerveztek a fegyveres üldözésünkre és az életünk állandó fenyegetésére, tehát amikor ezeket leleplezzük, és ez ellen még fel is lépnek ezek a bűnszervezetben a teljes nyilvánosság előtt - az USA kormányprogramja nevében - glasszáló fasiszta hitlerista terroristák, akkor a Molnár és Barátai elleni fellépést a törvény többek között a "Közérdekű bejelentő üldözése" paragrafus alapján is büntetni követeli (Btk. 257. §), mégpedig Orbán Viktor és fasiszta, jó eséllyel valóban elmebeteg bűntársai ellen!

A hivatalosan is FELJELENTÉSFILM, amiben a horogkereszt gyalázása ellen Nánási László bács-kiskun megyei orbán-kounalakis-ügyész feljelentést tett a közérdekű bejelentő és feljelentő Molnár F. Árpád ellen a fasiszta bűntettek és az amero-magyar fasiszta népirtások propagandájának és szervezkedéseinek teljes körű, adekvát biztosítására, a következő Címmel jelent meg: "Ügyészsöpredék, orbáni-obamista csőcselék az életfogytiglan és a halál felé (Vezető ügyészek rekordbukásához - Molnár F. Árpád megtámadása eltussolásából történelmi lavina!)" (Film, 16:22.88 perc; KLIKK!).

A következő FELJELENTÉSFILM is ide tartozik, és ugyancsak nagy sikert aratott jogászkörökben és népi szinten egyaránt, és iszonyú gyűlöletet váltott ki a Leon Panetta-féle ameromagyar fasiszta ügyészmaffia nánási lászló-szintű bűnbandái részéről: "2012-02-12. HÍRHÁTTÉR TV: VV Zsuzsi megverte a Blikk újságírónőjét - Dokumentumthriller a sajtó- és ügyészmaffiáról (FELJELENTÉSFILM!)" (Film, 14:58.88 perc; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád (ELI)].

Mint köztudott, Molnár F. Árpád a legnevesebb roma jogvédő, és évek óta szinte az összes Filmjükben és Cikkükben megbélyegzik a zsidók és cigányok elleni hitleri Holocaustot, és rendszeresen tiltakoznak Orbán Viktornál és szerveinél az Interneten sok tízezer olyan anonim felkiáltás miatt, amelyben névtelenségbe burkolt akár több tízezer magyar Orbán Viktornak hajrázva éljenzi a zsidók és a cigányok hitleri irtását, és szólítanak fel a zsidóság és a cigányság teljes megsemmisítésére! Ez az, amit a magyar kormány és szervei - a Barack Obama által irányított USA teljes köztörvényes segédlete és fedezése, valamint totális sajtótitkolása mellett - állandó üldözésekkel számon kérnek a Főszerkesztőn és Keresztény Munkatársain, aki - a Főszerkesztő - ígéretet tett már régen is arra, hogy Föld méretű botrány lesz a maffiaügyből, és a Sátán oldalán állók gaztetteire és népirtás-követeléseire örök megvetésként és megbélyegzésként fog rájárni a Föld és az Ég örökké! Nem kell hozzá különösebb elemzőkészség, hogy ismételjük a napokban is megjelent hírt, miszerint ez az USA már nem a hegemónia, sokkal inkább a megosztás és az önpusztítás szerepét tölti be. Úgy véljük, ennek oka nem csak az Echelon elmeirányító rendszer, amely szó szerint szkizofréniás elmebeteg bűnözőkké tette Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus és hasonszőrű terroristatársaik elfuserált agyát, hanem az Isten is Teheti a Bibliában egyébként végig olvasható Világtörténelmi Gyakorlatának megfelelően, minthogy rendszeresen a szó szoros értelmében futóbolond idiótát és vak vágómarhát formált azon világi legfelsőbb vezetőkből, akik akár egyetlen Általa, az Isten Által választott prófétát és akár csupán egy szegénységben élő Istenszolgát üldözni merészeltek!

És Tudjuk, hogy ezekkel az Isten Hatalmát Biztosító halhatatlan példázatokkal is vezettetik be az az Új Világ, amelyben az Isten ellenségei az Emberiség és a Kozmosz előtt lesznek ismét megbolondítva, a lakosság szemei előtt is nevetségesen elhülyítve, megvakítva és elbutítva, mert most az Isten és az angyalok nyilvános uralmának és kötelező elismerésének Kora következik. A világ titkosszolgálatairól már Tényfeltárásaink hajnalán elmondtuk, hogy az istenek lábai elé vettetnek (KLIKK!), és nem is lehettek normálisak a világ titkosszolgálatainak vezetői, hiszen akkor nem lett volna indok és ürügy arra, hogy Az Isten Hatalmát ellenük megmutathassuk, és amely vezetőkről és titkosszolgálati parazita főigazgatókról azt hitte az Emberiség, hogy valamik, bebizonyítsuk, hogy íme, mindvégig csak játékok, gyűlölt bábok és ostoba, önpusztításra programozott idióta, súlyosan szellemi és erkölcsi retardált marionettfigurák voltak. Ez tehát maga a Világprogram, amit az Isten Készített és a Háttérhatalom szervezett, az Isten Eleve Elvégzése abszolút mezsgyéjén.

Az interkontinentális maffia mintegy 25 jogvédőt állíttatott elő a búza utcai kilakoltatáskor (KLIKK!), s hogy az Orbán-Obama-maffiakormány által leggyűlöltebb Molnár F. Árpád (ELI) ismét rekorder legyen - Szervezte nyilvánvalóan AZ ISTEN -, utoljára is engedték el a könnygázzal lefújt és erőszakkal elhurcolt negyedszázadnyi polgárjogvédő és emberjogvédő közül (KLIKK!). A rendőrségen a Molnár F. Árpáddal több rendőr közölte, hogy 'rohadt nagy botrány van', mert a Molnár F. Árpád tudósításainak jelentős része élőben ment  a Világhálóra, amelyben egyébként többek között az Orbán-kormány és az USA, valamint a CIA közös maffiaügyeiről és nemzetközi szexuális botrányokról számolt be (KLIKK!). A rendőrök közül többen "hős"-nek nevezték és hasonló jelzőkkel illették a maffiaállam által gyűlölt antifasiszta, ezért fasizmus vádjával lépten-nyomon életvédelmi rendezvényekről fegyveres erőkkel elhurcolt polgárjogi, keresztény harcost, aki a 72 órás fogva tartás puszta gondolatára máris közölte: Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány ellen és a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH, ami a katonai titkosszolgálat volt) nevesített ügynökei vonatkozásában fog tanúvallomást tenni az ellene felhozott, szó szerint még az idióták számára is azonnal tetten érten hamis vádak miatt.

A búza utcai botrány-kilakoltatásról több Cikkünk és Filmünk született; most ezeket ajánljuk:
2012-06-17. HÍRHÁTTÉR TV: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak) (Film, 55:58.88 perc; KLIKK!)

2012-06-19. 18-án, a Búza utca Super 8 után: az Országháznál és a Parlamentben a Koppány Csoport és A HÍRHÁTTÉR (KLIKK a Cikkre!)

2012-06-21. Amerikai-magyar maffiakonvoj és polt péteri ügyészterror a fasizmusért - Interkontinentális FELJELENTÉS és Levél Miszori László romagyilkossági főbírónak (KLIKK a Cikkre!)

2012-06-21. HÍRHÁTTÉR TV: Koppány Csoport 18-án, a Búza utca Super 8 után - Riportmixfilm (Film, 27:28.88 perc; KLIKK!)

2012-06-23. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád szabadult utoljára a 25 elhurcolt jogvédőből! - A búza utcai kilakoltatás, könnygáztámadás és fegyveres elhurcolás után a rendőrségnél (Film, 7:18.88 perc; KLIKK!)


A továbbiakban pedig a Munkáspárt közleményét a párt honlapjáról idézzük (KLIKK!), melyben először az MTI híréből szemléznek, majd rövid közleményüket fogalmazzák meg:

„… Rendőri segítséget kért egy bírósági végrehajtó pénteken a fővárosban, mert mintegy negyven ember megakadályozta, hogy bejusson egy III. kerületi lakásba - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.   ….. A közlemény szerint a végrehajtó egy Búza utcai lakáshoz kért rendőri segítséget, miután egy csoport lehetetlenné tette az intézkedést: barikádokat emeltek, és hozzáláncolták magukat a lépcsőházi korlátokhoz. A kiérkező rendőrök többször felszólították a csoport tagjait, hogy hagyják abba jogsértő cselekedetüket, de azok ellenszegültek, nem engedelmeskedtek a felszólításnak. ….      A rendőrök a helyszínről 23 embert állítottak elő a kerületi kapitányságra, szabálysértési eljárás indult ellenük. Egyikükkel szemben tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt körözés volt érvényben, őt a kerületi rendőrök a körözést kibocsátó szervnek adják át - írta a BRFK. …” ( 2012. június 15. (MTI)

A hatalom a rendőrséget veti be az elszegényedett, ellehetetlenült egyszerű emberek ellen. Ez a tőkés társadalom szégyene, sőt szennye.  Ki teremtette azt a helyzetet, hogy a hitelek visszafizethetetlenek? A nagytőke! Ki gazdagszik a fillérekért árverezett tulajdonokból? A nagytőke! Ki lesz földön futó? A dolgozó! A rendőrrel pedig elvégeztetik a piszkos munkát.

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.