Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A Bevezető programozó kézikönyvből és a kontrollerek céljaival - Új Feljelentések az USA és Orbániáda interkontinentális magyar hekkermaffiája ellen

 

 

 

2012-12-29.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Feljelentés az USA hivatalaihoz és Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hajdu János maffiavezérek ellen!

A Sorozatos Feljelentések Garmadában Újabb Büntető és Büntetőjogi Megtorlásokat Előkészítő Feljelentéssel élünk Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Pintér Sándor rendőrminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, és a szintén közvetlenül Orbán Viktor beosztottjaként tevékenykedő Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetője, Hajdu János ellen! Mivel rengeteg feljelentést tettünk, ezért nem fogjuk ismét részletezni a paragrafusokat. Mindenki, aki bűnüldözésben fizetett rendszerszolga, fejből is tudnia kell jó néhány azonnal előkerülő büntetőjogi tételt!
 
 Indoklás:
 
 Orbán Viktor és Pintér Sándor által évek óta védett interkontinentális hekkermaffiája a sokadik ellenünk is irányult bűntettei sokadik elkövetésekor, a Facebook-on is előre bejelentve blokkolta a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a hirhatter.org domain Internetes címen lévő elérhetőségét, 2012.11.28-án. Más esetben a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) vagy a Terrorelhárítási Központ (TEK) 24-36 órán belül elfogta az elkövetőket. Mivel itt évek óta nyíltan tevékenykedő, politikai védelmükkel leplezetlenül kérkedő interkontinentális elkövetésű magyar bűnözőkről van szó, akik ellen a feljelentéseket nagyon sokan, számos közéleti személyt is beleértve küldjük esztendők óta, így az Orbán Viktor és Pintér Sándor törvényileg is közvetlen kézi irányításuk alá rendelt hatóságok nem csak futni hagyták az elkövetőket, nem csak választ sem küldtek azóta sem, de hekkereik és közpénzen kitartott hatóságaik azóta is folyamatos zaklatás, zsarolás, fenyegetés, garázdaság, bűnpártolás, életveszélyes fenyegetés, közösség tagja elleni erőszak, szintén a Btk. szerinti terrorcselekmény és más bűncselekmények elkövetésével terrorizálnak minket.
 
 2012.12.28-án újabb értesítést kaptunk - újabb bizonyíték halommal - arról, hogy az évek óta teljes kormány- és hatósági védelem alatt bűnöző interkontinentális magyar hekker banda ellen újabb bűnelkövetési és lenyomozási bizonyítékhalmot postáztak a hatóságok részére.
 
 Az a tény, hogy más esetben az NNI, máskor a TEK a bejelentéstől számított 24-36 óra alatt elfogta az elkövetőket, itt meg évek óta teljes érintetlenségben követnek el lexikont megtöltő, valóságos történelmi lexikális arzenálba illő bűntetteket, amik alapján az egész hekkerizmusról és annak bűnözési módozatairól mintegy teljes átfogó elkövetési áttekintést és történelmi betekintést lehet nyerni a XX-XXI. század hekker elkövetéseit illetően, ez abszolút, ismételjük: teljes körű bizonyítását szolgálta annak egy valódi bírósági tárgyaláson, hogy az elkövetőket mindvégig megvédte a magyar állam abból a célból, hogy a bűntetteket a világ országai ellen éveken át folytatólagosan elkövethessék.
 
 Így egy valódi eljárást követően Pintér Sándor és Orbán Viktor ellen - akik a bűnszervezet abszolút tetten ért vezetői, hiszen a hekkerbűnözés elleni feljelentések és az Orbán-Pintér páros elkövetéseit nyilvános leleplezések százai teljes bizonyítékát szolgálják annak, hogy saját szabadságukat is folyamatosan kockáztatva, a lakosság előtti teljes büntetőjogi lebukást, azaz egzisztenciális bukást egészében felvállalva védték és védik a maffiát -, valamint az általuk kinevezett és közvetlen politikai utasításaik szerint mozgó extrémmilliárdos titkosszolgálati bűnbanda szervezet, a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetője, Hajdu János ellen feltétlen ki kell mondani a letöltendő szabadságvesztéseket.
 
 A bizonyítékok közt értékelendő az elkövető állami maffia terhére, hogy annak ellenére, hogy világszerte publikált filmek és 500-as címzettek e-mail arzenáljainak megszámlálhatatlan sorában tettük feljelentéseink tengerét a nemzetközi hekkerbanda ellen, közvetlenül megszólítva, sőt, büntetőjogi megtorlásokkal fenyegetve Orbán Viktort, Pintér Sándort, Hajdu Jánost, mindennek ellenére a mai napig soha, egyetlen hivatalos vagy nem hivatalos válasz nem érkezett, hanem újabb és újabb életveszélyes fenyegetések, büntetőeljárások, és a Babar-Csóka-féle XV. kerületi rendőr-bűnbanda a bejelentők elleni köztörvényes zaklatásaik, fenyegetéseik és zsarolásaik kerültek elkövetésre!
 
 Mindezek miatt Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hajdu János elleni büntetőjogi hajtóvadászat és e terroristák letartóztatása, majd jogerős elítélése és fegyházbüntetése feltétlenül megalapozott, szükséges és indokolt!
 
 Felhívjuk az amerikai FBI és az USA kormánya figyelmét, hogy az általuk biztosított és előállított helyzet - a többek között "Bevezető programozó kézikönyv - Műveleti Kutatócsoport - Technikai kézikönyv TM-SW7905.1" útmutatásait is követve - azért van, hogy aztán az általuk előállított problémát meg is oldják, és ezáltal az elkövető maga kínálja fel az általa előállított köztörvényes maffiahelyzet gyógymódját, elkövetőként a jótevő szerepében tűnve fel! Ennek mentén felszólítjuk Barack Obama és a bukott CIA-s David Petraeus és utódja, valamint a csődminiszter Leon Panetta figyelmét, hogy a programozó kézikönyv amerikai irányelveit és utasításait követve oldják meg az általuk - feljelentéseink tömegei ellenére - évek óta fenntartott, és a magyar állammal közösen teljes médiatitkolás mellett gerjesztett büntetőügyi maffiaállapotot, ha nem akarnak maguk részére is kiterjedt büntetőjogi, politikai, gazdasági és más superior elmecsonkító és aggodalmasan rekonfiguráló satöbbi szankciókat! Nem mondjuk, hogy ne is idegeskedjenek, hiszen eddig is jóvátehetetlen és kimoshatatlan történelmi károkat okoztak az Amerikai Egyesült Államok (USA) demokráciájába vetett hitének, megbízhatóságának, hitelének, méltóságának és az USA bármilyen világrendőrségi vagy csak tanácsadói alkalmasságának érdemessége vonatkozásában. Annyira, hogy ezzel az ésszel és ostobasággal az orosz Putyin valamelyik KGB-s titkos ügynökét is megtehették volna az USA CIA-igazgatójának vagy védelmi miniszterének. Senki nem okoz saját maga és országa számára ennyi kárt, csak aki ellenséges kém vagy távirányított, programozott elmebeteg. Nem véletlenül tudtuk és hirdettük, hogy például Leon Panetta védelmi miniszterként a vicc kategóriájába tartozik, hiszen Leon Panetta annyira látja el a védelmi miniszter funkciót, amennyire egy az utcáról behívott és miniszteri funkcióba ültetett idióta is el tudná látni, aki az ujján sem tud elszámolni háromig.
 
 Kérjük az USA és felügyeleti szerveit, hogy az idiótákat távolítsák el az USA kormányából és titkosszolgálatainak vezető és más kulcshelyeiről, mert ez a fajta roppant mértékű szakmai tehetségtelenség és inbecilitás nem csak az USA megítélését és bármire alkalmasságát teszi szeméttelepre, de normálisabb és demokratikusabb államokat is gyakran nem megfelelően érint. Arra is felhívjuk az USÁ-t felügyelő szervezetek és kontrollerek figyelmét, hogy a demokratikusabb és a halmozottan despotikus államokat mozdítsák elő az Obama-Orbán-rezsim büntetőjogi káoszának nyilvános leleplezésére, és az egész világon történő nevetségessé tételére, összevetve saját helyzetük és a mintának pellengérre állított Amerikai Egyesült Államok és Magyarország példázataiban, mondván például: kinek diktálnak demokráciát az USA és Magyarország, ezek a bűnöző bandita államok, mikor nem csak ők maguk a bűnözés forrása, de vezetőik is komplett idióták, akik azt sem tudják nagy elmebetegségükben, mit csinálnak! Még annyit sem fognak fel, hogy saját magukat buktatták meg és tették szeméttelepre egész saját és országuk történelmi megítélését!
 
 Mint azt tudjuk, az olyan semmire kellő, programozott bábjaink, mint az általunk kiválasztott amerikai elnökök és titkosszolgálati vezetők majomparádéjával azért állítunk elő látványosan leszerepelt állami vezető bűnözőket, hogy aztán továbbra is felhasználva ostobaságukat és programozott idiotizmusukat, átrendezett és új hatalmi és erőviszonyokat teremthessünk a Föld bolygón. Bölcsességgel és Tudással megáldott tényfeltáróink, továbbá az általunk gyártott spamrobotjaink és általunk kiválasztott és előállított állami vezető idiótáink ostobasága, önhittsége és szélsőséges erkölcstelensége többek között azt a célt szolgálja, hogy a világi és emberi vezetés alkalmatlanságát és csődjét, a nép rosszindulatát és tehetetlenségét, irigységét és önzését felmutathassuk, és ez által - mivel alkalmatlanok voltak minden jó és áldás befogadására, hanem gyűlölték, titkolták és üldözték azt, ami menekvésükre és örök áldásukra szolgált volna - elfoglalhassák az ősök a bukott Emberiség irányító pozícióinak helyét, akik előtt le kell borulnia az Emberiség minden népének, nemzetének, rasszának, fajának és nyelvének.
 
 Néhány korábbi, az Orbán-Pintér-banda és hekkereik által hivatalosan betiltott, továbbá világszerte elérhetetlenné tett és vírusokkal blokkolt büntető feljelentéseinkből, feljelentéscikkeinkből, feljelentésfilmjeinkből:


2012-12-05. HÍRHÁTTÉR TV: Minden idők legnyilvánosabb hekkermaffiája mögött Orbán Viktor, Pintér Sándor és az USA áll...
(Film, 24 perc 24.24 sec; KLIKK!): http://siteground189.com/~hirhatte/minden_id.htm [Zene: Ligeti György: Requiem]
Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma ; Domján Tibor ; Kovács Adrienn Nikoletta.2012-12-04. HÍRHÁTTÉR TV: Lippai László megérdemelte, hogy 5 milliós autóját 30 ezres tartozásért elkobozta a maffia! - nyilatkozták a végrehajtói maffia mellett álló orbáni és pintéri hekkerbűnözők! - A HÍRHÁTTÉR kezdeményezi a hekkerbűnözés drasztikus és visszamenőleges hatályú törvényi szankcionálását és az elkövetők kényszergyógykezelését! (Nemzetközi Feljelentés és Gyorstanulmány)
(Film, 20 perc 14.88 sec; KLIKK!): http://siteground189.com/~hirhatte/lippai.htm [Zene: Ligeti György: Lux Aeterna]
Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma.2012-12-04. Lippai László megérdemelte, hogy 5 milliós autóját 30 ezres tartozásért elkobozta a maffia! - nyilatkozták a végrehajtói maffia mellett álló orbáni és pintéri hekkerbűnözők! - A HÍRHÁTTÉR kezdeményezi a hekkerbűnözés drasztikus és visszamenőleges hatályú törvényi szankcionálását és az elkövetők kényszergyógykezelését! (Nemzetközi Feljelentés és Gyorstanulmány)
(KLIKK a Cikkre!): http://siteground189.com/~hirhatte/lippai_laszlo.htm
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)2012-12-03. Az INTERPOL bevonását kéri a HÍRHÁTTÉR a magyar állam által biztosított, az egész világot nyílt bűntettek tömegével bombázó magyar hekker bűnszervezetük és politikai, igazságügyi védelmezőik planetáris elfogása céljából
(KLIKK a Cikkre!): http://siteground189.com/~hirhatte/az_interpol.htm
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)  2012-11-29. A világhírű jogász kérésére elküldve az USA nagykövetének! BAUMAG-robbanások: 1000 milliárdos APEH-dokumentumot tárt a nyilvánosság elé; ekkor betörtek hozzájuk, majd miután feljelentést tett, az APEH ment érte, hogy elmeorvoshoz hurcolja! - Monostori Attila világhírű jogász ismét a HÍRHÁTTÉR-nek nyilatkozott először!
(KLIKK a Cikkre!): http://siteground189.com/~hirhatte/baumag_robbanasok.htm
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)2012-11-29. Orbán Viktor és Pintér Sándor állnak a Magyarországról indított interkontinentális computerbűnözés 90-98%-a mögött! Megvan a hekkercsoportjuk is! - Hivatalos Feljelentés az USA Nagykövetségénél
(KLIKK a Cikkre!): http://siteground189.com/~hirhatte/orban_viktor_es_pinter_sandor.htm
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)  2012-11-28. Feljelentés az FBI-nál és többek között az NNI csúcstechnológiai bűnözés elleni osztályánál, továbbá az NNI-osztály vezetője és "nyomozói" ellen a Magyarországról a világ államai ellen indított hekkertámadások 90-98%-áért felelős magyar elkövetők abszolút körű védelme, a feljelentők üldözése, és az elkövetések évek óta folytatólagos biztosítása miatt
(KLIKK a Cikkre!): http://siteground189.com/~hirhatte/feljelentes_az_fbi_nal.htm
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)2012-11-28. Exkluzív! 8X8! Profi betörések, bizonyíték-eltüntetések, életveszélyes fenyegetések és rendőrségi akció Monostori Attila politikai üldözött nemzetközi jogász BAUMAG-ügyében
(KLIKK a Cikkre!): http://siteground189.com/~hirhatte/exkluziv_8x8.htm
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu