Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Balogh Béla, Tatár József, Takács András, Palócz István (Molnár F. Árpád 4 gyorsriportja)

 

 

 

 

 

2013-04-16. www.echelon8.org
Cikk: Molnár F. Árpád (ELI). Fotók és közreműködött: Domján Tibor és Molnár F. Árpád. Molnár-Domján-fotó: Kiss Endre Farkas. [Frissítve: 2013.04.16., 13:08 óra.]
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Bevezető:
Balogh Béla a magyarországi otthonvédelem legjelesebb alakja. Az általa létrehozott Koppány Csoport - pontos és több forrásból bejelentett titkosszolgálati információk szerint is - minden magyarok legmegfigyeltebb otthonvédő közössége, a Koppány Csoport tagjait pedig egytől egyig, éjjel-nappal lehallgatják és megfigyelik. A konkrét titkosszolgálati közlések és akarva-akaratlan kijutott információk egyértelműsítik, hogy a Koppány Csoportot az Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba által vezetett titkosszolgálatok az egyik legfőbb nemzetbiztonsági kockázatukként tartják számon, tehát saját hatalmukra és kizsákmányoló terrorpolitikájukra, valamint büntetőjogi bukásukra nézve. Többek között megtekinthetik ezzel kapcsolatban az "A Koppány Csoport autósblokádja" című Filmünket, melynek alcíme ez volt: "A fősodratú média eltitkolta Budapest belvárosi forgalma kvázi megbénítását!". A Filmet erre a feliratra klikkelve láthatják.

Az ország leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözői a szó szoros értelmében látványosan egypárt-maffiaként működő budapesti, XV. kerületi Fideszes pártrendőrség, annak orbán-pintéri rendőrkapitányával, továbbá az alája beosztott Csóka János alezredes alosztályvezetővel, Reszkető Sándor alezredessel és közös végrehajtójukkal, előre tolt bűnözőjükkel, Babar Tamás rendőrtiszttel. Azon rendőrök viszont, akik nem tagjai az ilyen látványosan szociopata (ami súlyosabb pszichiátriai fogalom az antiszociálisnál), tehát szó szerint szociopata lakásmaffiának, ezen felsőbbrendű rendőrökről mindenfelé azt látjuk, hogy kedvesen, mosolyogva, elismerően üdvözlik Balogh Bélát, méltatva páratlan eredményeit.

Balogh Béla szervezte meg azt az Országos Konferenciát, amelyen számos civil szervezet és kiemelten kvalifikált, súlyosan politikai üldözött jogvédő, média és károsult vett részt. Többen olyanok, akik Magyarország bűnöző vezetése, maffiája és korábbi iszonyatos bűnszervezeti gaztettei számára ténylegesen, reálisan és tetten érten a legnagyobb fenyegetést jelentik. Ezen a konferencián - amelyről 100 perces dokumentumfilmet publikáltunk (erre a feliratra klikkelve is megtekinthetik), Balogh Béla kezdeményezésére alakult meg az a számos emberjogi és életvédelmi szervezetet, személyt, politikai üldözött hőst és aktivistát tömörítő Otthonvédelmi Tanács, amely 2013. április 14-én tartott gyűlést.

A gyűlésen több szervezeti vezetővel is külön interjút készítettünk.


Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke - Molnár F. Árpád kérdéseire - elmondta:
 - Az Otthonvédelmi Tanácsban van 10-15 szervezet. A Koppány Csoport által rendezett Országos Konferenciából alakult az Otthonvédelmi Tanács. Azóta további különböző szervezetek jöttek hozzánk. Jelenleg benne van többek közt a MAREVOSZ, a Rendszerváltó Fórum, a Koppány Csoport, a Szabad Magyarországért Mozgalom, A Kispesti GYŐZ Mozgalom, most már a Bankcsapda is benne van, a Hiteles Mozgalom... Ez végigment az egész országon, így most már lakossági fórumokat szerveznek; ebből jött létre tulajdonképpen vagy gondolták úgy, hogy a Kiskun-Kalákát is megalakítják - ami tulajdonképpen szintén egy Koppány Csoport vonalat képez, csak a nevük más -, ebből jött létre tulajdonképpen a gyulai Koppány Csoport is, akik úgy gondolták, hogy most már a tettek mezejére lépnek.

A mai napnak az a lényege illetve nagyon fontos üzenete, hogy most már be kell fejeznünk azokat a formációkat, amik a beszélgetéseken túl nem mennek tovább egy olyan radikálisabb eszközöket felsorakoztatva, amik képesek változtatni a bajbajutott emberek sorsán.

Az Otthonvédő Tanács tulajdonképpen a Koppány Csoportot bízta meg azzal - mivel ő hozta létre -, hogy koordináljon. Az Otthonvédelmi Tanács arra alakult, hogy a különböző civil szervezeteket, ugye, egyfajta szövetségbe tömörítse, elérve egy bizonyos bázist illetve egy bizonyos nagyobb számú bázist, hogy egységesen tudjon fellépni. Hogy nyomást tudjunk gyakorolni a devizahitelezésekkel kapcsolatos problémák megoldására.

Az Otthonvédelmi Tanácsba csatlakozott például a Multimédia Hírháttér is.


Molnár F. Árpád megkérdezte Takács Andrást is, aki a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) vezetője és az 1990-es taxisblokád egyik szervezője. Ő a következőket mondta:
 - Az otthonvédelem a hazavédelemnek egyik fontos eleme. Na most, gondolj bele: ha elvesztjük az otthonainkat, akkor a hazánkat meg tudjuk tartani? Képtelenség. Tehát ezt az egész folyamatot úgy kell kezelni, mint a haza védelmét! Mert az otthonainkból áll a haza!

Én azért tartom nagyon fontosnak az Otthonvédelmi Tanácsot, mert nagyon jól lehet látni, hogy bizonyos szervezetek különböző szemszögből vizsgálják a problémát. És nagyon sok szakmai ismeret van, és ezeket össze kell tudni fogni és komplex módon kell kezelni, ráadásul ennek a kezelése egyrészt jogi, társadalmi és politikai kérdés. Tehát mind a három szegmensnek összhangban kell lennie ahhoz, hogy ez működjön. A Koppány Csoport esetében az, hogy attraktív módon megjelenítse a védelem fontosságát. A banki károsultak ügyének ott a jogi része is, meg a bankok átvizsgálása. A pártoknak - meg igazán a nemzeti elkötelezettségű pártoknak - meg az volna a feladatuk, hogy komplexitásában találják meg a megoldást. Ne csak részmegoldásokban gondolkozzanak, hanem egyszerűen abban kellene nekik vizsgálódni, hogy az egész magyar pénzügyi és banki rendszer mennyiben szolgálja a társadalmat. Mert nem lehet függetleníteni egy országnak a bankrendszerét a társadalmi folyamatoktól! És a bankrendszer működésének a hatásai kihatnak az egyszerű családokra! Ez nemzetstratégiai kérdés, amit márpedig a Parlamentnek kell tudni kezelni! És ilyenkor el kell dönteni a törvényhozóknak, hogy ki a kedvezményezetti körük: a bankok vagy a társadalom. Erre az intézkedéseik adnak választ. Sajnos, azt kell mondanom, hogy a jelenlegi Parlament számára - és az előzőnek még inkább - nem a társadalom volt a kedvezményezett, hanem a pénzügyi oligarchia.


Tatár József, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének (MAREVOSZ) elnöke is nyilatkozott:
 - Ezek a közösségek, amelyekről mi beszéltünk veled korábban, hogy alakulnak, formálódnak, azok egyrészt kialakultak az elmúlt egy év során, másrészt meg is erősödtek annyira, hogy önálló kezdeményezésekre képesek. Ezek az önálló kezdeményezések sokrétűek és sokszínűek. Most itt lép közbe az a feladat, ami elengedhetetlen volt, hogy egy koordinációs testület, egy ernyőszervezet alakuljon; így jött létre az Otthonvédelmi Tanács.

A mai - konferenciának nevezhető - rendezvényen ezek a civil csoportok megmutatták magukat egymásnak illetve a parlamenti hatalom képviselője felé is megnyilatkoztak: itt volt Z. Kárpát Dániel képviselő úr. [A vele készült interjúnkat erre a feliratra klikkelve elolvashatja! - a szerk.]

Ma délelőtt Bábonymegyeren még földfoglalás is volt, ami azt jelenti, hogy - a kormányzat által elkobzott földek kiosztását megakadályozandó - néhány helybéli földműves birtokba vette azt a területet, amit magáénak érzett, úgyhogy ennek is lesz még visszahatása; tehát egy elég sűrű napon vagyunk túl. Igen, ott voltam a földfoglalásnál és tevékeny szerepet vállaltam ebben, merthogy az Otthonvédelmi Tanács és a földvédelem az összevág, illetve a honvédelem, az otthonvédelem és a földvédelem szinte ugyanaz. Itt is természetesen részt kellett, hogy vállaljunk.

Az elkövetkező időszakra pedig az a prognózisom, hogy ezek a civil szervezetek olyan szinten fognak megerősödni - tekintettel arra az egymillió aláírásra, a devizahitelesekért nevezetű aláírásgyűjtő ívre -, hogy az egész ország le lesz fedve kapcsolatokkal, lehetőségekkel és így aztán az emberek sokkal könnyebben tudják felemelni a hangjukat, meg a jogi helyzetet is könnyebben tudják kezelni ezáltal, hogy jobban felszerveződnek. Tehát a civil közeg, úgy érzem, hogy pont a devizahitel-tragédia kapcsán sokkal, de sokkal erősebb lendületet vett, mint eddig bármikor.


Palócz Mihály, a Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért frakciójának vezetője a HÍRHÁTTÉR-nek elmondta:
 - Sajnos, abban a helyzetben vagyunk, amikor az állam a politikai pártok elnyomó szervezete lett a társadalommal szemben. Jelenleg a társadalomnak az egyetlen vagyona a lakásai. Ha ezek is elfogynak, tehát ha a kiköltöztetéseket nem tudjuk leállítani, akkor elfogy a társadalom vagyona. Sajnos, a jogi lehetőségeink annyira beszűkültek, hogy a polgári perek - hiszen egyik sem végződött sikerrel -, a büntetőperek egy részét visszautasították; abban reménykedünk, hogy itt még valamilyen lehetőségeink lesznek, hiszen ezek egyértelműen bűnügyek, amik a társadalommal szemben folynak. A mai találkozás célja az volt, hogy próbáljunk olyan utat, olyan eszközöket keresni, amivel - miután bezáródtak a peres eljárások vagy legalábbis elhúzódhatnak időben, azalatt százezer embert kilakoltathatnak, hogy - magukat a kilakoltatásokat és a társadalomnak a kifosztását megállítsuk.

Az itt összegyűlt emberek ma többféle eszközről beszéltek, de ezek az eszközök már egy normális társadalom életében szélsőséges eszközök. Az, hogyha valaki éhségsztrájkot kezd vagy ha bármilyen más olyan, magával a fizikai épségével kapcsolatos elképzelést hajt végre, amely ő magában kárt okoz, de ugyanakkor a társadalomért teszi, ez már azt jelenti: ezek a végső sikolyok. Azt jelenti, hogy nincs tovább. Tehát ha itt nem figyelnek ránk, akiknek ez a dolga lenne, és nem képesek megálljt parancsolni ennek a folyamatnak, akkor nem lehet tudni, hogy a következő napok mit hoznak.


HÍRHÁTTÉR, 2013.04.16., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu