Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Benjamin Netanjahu Irán elleni beszédéről és az orbáni zsidóperekről Molnár F. Árpád, Soós József és A HÍRHÁTTÉR

 

 

 

 

 

 

2012-03-08. HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM), a magyarországi, Orbán Viktor által vezetett zsidóperek legfőbb politikai üldözöttje, AZ ÖRÖKKÉVALÓ Léte Bizonyítására és az Emberiséget irányító elmetechnológiai, a Jelenések Könyve Által Megprófétált és felépült háttérhatalom leleplezésére Predesztinált Médium!

[Egyúttal
az orbáni Holocaust- és zsidóperek elleni NEMZETKÖZI FELJELENTÉSKÉNT  postázva Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő, ingyenélő képviselői címeinek tömegeire.]


Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök IPAC-konferencián - hozzávetőleg 13 ezer néző előtt - elmondott iráni beszéde miatt kereste meg a Keresztyén Soós József, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tényfeltárója Molnár F. Árpádot (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságíróját, Keresztyén Emberjogvédőt, a Legfőbb és Legüldözöttebb Roma Jogvédőt, akit már az általa vezetett HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA megalapítása előtt minden idők Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak.

A 2012.03.05.-én elhangzott Netanjahu-beszédről Soós József elmondta, hogy az izraeli miniszterelnök kiváló beszédet tartott, és megerősítette, hogy semmi szükség nincsen az Ahmedinezsád-vezette iráni rezsim fenntartására. Mint azt Soós József hangoztatta: a Netanjahu-beszéd valóban kiválóan sikerült.

 

Eltitkolt Csúcsfilmjeink az arab világ és despota vezetőik összeférhetetlenségéről, háborús tébolyukról, súlyosan beteg paranoid pszichopátiájukról, a civilizált világhoz való alkalmazkodásképtelenségükről, melyek ISTEN-Végzése következtében a sokkal megbízhatóbb és békésebb nyugat - a Molnár F. Árpád államtitkokká nyilvánított 2003-as elemzéseinek megfelelően - el fogják foglalni az egész arab világot.

2010-11-11. HÍRHÁTTÉR TV: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)
(Film, 17 perc; KLIKK!)2010-11-21. HÍRHÁTTÉR TV: Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen)
(Film, 8 perc; KLIKK!)2010-11-25. HÍRHÁTTÉR TV: Libanonból a holtak világtengere
-
Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért

(Film, 17 perc; KLIKK!)2012-02-26. HÍRHÁTTÉR TV: ! Hezbollah ! - Orbánból az arab despoták alkonya
(Film, 15:38.88 perc; KLIKK!)

Molnár F. Árpád Project-Főkoordinátor és Legfőbb Echelon-Tanú, valamint Soós József világszintű Echelon-Tanú zártabb körökben korábban már számos alkalommal elmondták - továbbítva azt többek közt Iránnak is -, hogy amennyiben Irán továbbra sem áll ki A HÍRHÁTTÉR EMBERISÉG-Védelmi Echelon-Technológiai Leleplezései mellett, és továbbra sem áll ki az ellenünk, Keresztyén Emberjogvédő Újságírók és Filmrendezők ellen folytatott állami bűnszervezeti üldözés és féktelen betiltástéboly fékezésére, úgy mi sem állhatunk ki Irán kormányzata mellett, mivel Irán bizonyítja, hogy minden tekintetben és a Legfontosabb téren is AZ ISTEN és az Emberiség ellensége. A Jézus Krisztus semmiképpen sem foghatja pártját olyanoknak, akik kizárólag az emberölésekben, a Keresztyénüldözésekben, az Emberiség ellen irányult elmetechnológiák teljes titkolására és a Tényfeltárók üldözésére szövetkeznek. Júdás, ahogyan 2000 évvel ezelőtt fogyóeszköz és a csúfság tárgyi példázata volt, úgy most is az: a Sátán által kisajátított, Eleve Vesztes antikrisztus, ami meghatározóan csak a lelkileg holtaknak és a Sátán állatfarmjából való veszteseknek szolgál bármi megelégedésére.

A világszintű Echelon-Tanú Soós József - aki ellen az Orbán-kormány pár nappal ezelőtt (szökőév napján) tartott házkutatást fasizmus terjesztése hamis vádjával (KLIKK!), mivel évek óta szinte az összes Filmünkben, Cikkünkben, Feljelentésünkben stb. megtagadjuk a zsidók, cigányok, Keresztyének stb. elleni népirtásokat, szinte minden Anyagunkban megemlékezünk a Holocaust tragédiájáról, a Legfőbb Roma Jogvédők vagyunk, ráadásul Keresztyének; tehát ezek miatt Orbán Viktor és bűntársai folyamatos és állandó heves gyűlöletet és bűnszervezetben végrehajtott üldözéseket, betiltásokat, fegyveres elhurcolásokat, bizonyíték-elkobzásokat, stb. folytatnak ellenünk. Orbán Viktor olyan nyíltan folytatja a zsidók és a cigányok kiirtása ellen felszólaló Keresztyén Testvéri Közösségek elleni elmebeteg és tébolyultan megszállott, démoni hajszát, olyan szintű zsidópereket és Holocaust-gyűlölő pereket indított, és fasiszta gőggel műveli mindezeket, amilyenre nem volt példa Adolf Hitler tombolása, a II. Világháború óta!

Kollegánktól függetlenül rögzítettük a Benjamin Netanjahu-beszédet, mivel A HÍRHÁTTÉR további Betiltott Munkatársai eleve meg akarták azt nézni és hallgatni. Molnár F. Árpád a beszéd meghallgatása közben és után kiemelten felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes megfigyelni, hogy Netanjahu annak ellenére, hogy saját lobbistái között tartott beszédet, összemérhetetlenül jobban érezte kényszerét annak, hogy az igazság talajáról lehetőleg a legkevésbé távolodjon el. A Molnár F. Árpád felhívta a figyelmet arra, hogy Netanjahu beszéde egészében is sokkal igazabb és objektívebb, mint az a hazugságáradat, amit Orbán Viktor magyar miniszterelnök mindössze néhány mondat alatt tanúsít. A világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújaként számon tartott Keresztyén jogvédő Molnár F. Árpád elmondta, hogy míg Orbán Viktor néhány mondata is radikálisan összeszedetlen, súlyosan demagóg és telis tele van rosszindulatú hazugságokkal, addig Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök hosszú beszéde során alig tért el a realitástól. Látványos - mondta a Molnár -, ahogyan viszont Orbán Viktor csaknem annyira igénytelen és a látszatokra sem adó, ahogyan a magyarság legszélsőségesebb, ezért nem Betiltott, hanem reklámozott neonáci lapjai és orgánumai. Felhívta a figyelmet arra, hogy a magyarországi, az Orbánival inkább elméletileg szemben álló - "hivatalosan" nem neonáci hátterű, baloldalinak nevezett - média is mennyire torzítva továbbítja a lakosság számára az izraeli vezetők részéről elhangzottakat, a magyarországi fasizmus terjedését szolgálva ezzel.

A korábbi privát beszélgetések során mind Soós József, mind a romák elleni állami sorozatgyilkosság bírósági tárgyalásain legtöbbször mgjelent és a legtöbb romagyilkossági Filmet készítő személy, a Molnár F. Árpád sajnálkozva konstatálta, hogy A Jézus Krisztus Tiltja, hogy Irán kormányzata és Mahmúd Ahmedinezsád Keresztyénüldöző és Keresztyéngyilkos, az Echelon-Tanúkat üldöző és eláruló ISTEN-ellenes despota rezsimje ellen nyíltan képviseljük az izraeli, amerikai vagy egyéb nemzetközileg szervezett katonai fellépést, továbbá Mahmúd Ahmedinezsád elfogását és nemzetközi bíróság elé állítását, vagy megölését. Mivel a világnak semmi szüksége egy despota, a Legfontosabb személyeket és értékeket titkoló és üldöző rezsimjére. Privát beszélgetések során teljesen nyíltan jelenik meg A HÍRHÁTTÉR Munkatársai Részéről, hogy kívánatos Irán és a hasonszőrű arab államok despotáinak és rezsimjeinek AZ ISTEN Által Szervezett összeomlasztása, és az államok demokratikusabb és szabadabb irányba történő megreformálása. Ahogy az A HÍRHÁTTÉR Keresztyén és túlélő Munkatársai ellen 2010-ben elkövetett libanoni agresszió során, a Molnár F. Árpád részéről élőben elhangzott - miszerint nem marad semmi az arab kormányzatokat illetően, amit meg lehetne védeni -, azóta élénken beteljesedett. Mára bizonyossá vált, hogy nincsen olyan arab állam a Földön, amely ne szorulna közvetlen és meghatározó nyugati beavatkozásra, valamint a lehető legteljesebb rendszerreformra. Az arab világ látványosan képtelennek mutatkozott bármiféle békére, intelligenciára, demokráciára, és az őket békésen pártoló ISTEN-Erők ellen is dühödt, alsórendű állatokként rontottak rá. Nincs olyan arab ország, amelyet ne kellene totális reform alá vetni, és nincs olyan arab ország, amelynek vezetőit (despota tömeggyilkos elnökeit és uralkodóit) ne volna szükséges nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani. Csakis üdvözölni tudjuk Benjamin Netanjahu beszédének ama részét, amelyben az iráni rezsim elleni katonai beavatkozás szükségességét sok-sok egyéb mellett azzal igazolja, hogy az atomfegyverek előállítása ellen - elrettentő példaként - Irán mellett rögtön Szaúd-Arábiát említi. Idézve az izraeli elnök szavait, mit okozhatna, ha az Izrael megsemmisítését hirdető Iránnak megengednénk, hogy atomfegyvereket építsen:

"Egy őrült hajszát indítana el a térségben Szaúd-Arábia (...) és más hasonló országok részéről, akik szintén atomfegyvereket akarnának kifejleszteni. A világ ma is legveszélyesebb térsége egy nukleáris puskaporos hordóvá válhatna, amely csak arra vár, hogy felrobbanjon."

Szaúd-Arábia kapcsán kelt Cikkajánlatunk Címe pedig - mely angolul ide klikkelve, magyarul pedig ide kattintva olvasható -: "A világ Legfőbb Echelon-Tanúinak és minden magyarok Legüldözöttebb Újságíróinak levele Szaúd-Arábia királyához és a szaúdi titkosszolgálathoz! Az Emberiséggel ellenséges válaszreakciók előzetes ismerete miatt továbbá FELJELENTÉSKÉNT!"

Ha AZ ISTEN Megengedné nekünk, Keresztyéneknek, hogy az Emberiségért öljünk, csak akkor nem támogatnánk egy Irán elleni háborút, ha kifejezetten célunk volna, hogy Izrael megsemmisüljön. Olyan katonai légicsapásokat pedig, amely kémműholdakkal stb. biztosítja, hogy az éppen szétlőtt és felrobbantott iráni atomlétesítmények nem okoznak emberi elhalálozásokat, expressis verbis támogatjuk.

Mivel mi - a zsidók, cigányok, Keresztyének és minden igazak elleni Holocaust ellen fellépő, ezért - BETILTOTT Keresztyének azt tapasztaljuk, hogy az Orbán Viktor és náci jobbkeze, a Jobbik nevű párt által vezetett Magyarország olyannyira elfasizálódott, hogy a youtube nevű videomegosztó portálon 10 magyar állampolgárból gyakran 10 magyar éljenzi a magyarok által elkövetett, ártatlan romák elleni apartheid sorozatgyilkosságokat, 10 magyarból gyakran 10 gratulál az Adolf Hitler által zsidók és cigányok ellen elkövetett összes népirtásokhoz és likvidálásokhoz, ezek közül sokan azért is külön felkiáltanak, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot, ezek elleni FELJELENTÉSEINK százaira pedig Orbán Viktor és rezsimje évek óta ellenünk tart házkutatásokat és követ el teljes bizonyíték-elkobzásokat(!), ezért külön fontosnak tartjuk Benjamin Netanjahu beszédét és Izrael, valamint az egész világ fellépését az orbán viktor és mahmúd ahmedinezsád-féle nyíltan fasiszta, zsidógyilkos és Keresztyének elleni VEÉRES hentes kormányok és rezsimek elleni fellépést, és az orbáni-ahmedinezsádi fasiszta rendszerek teljes felszámolását. Miközben Magyarországon törvények szólnak a fasizmus terjesztése ellen éppen úgy, mint a Holocaust tagadása, vagy a fasizmus és a kommunizmus rémtetteinek kisebbítése ellen, Orbán Viktor és maffiája az összes FELJELENTÉSÜNKET folyamatosan elnyelve minket vádol fasizmus terjesztésével! Miközben az évek során FELJELENTÉSEINK ezreit küldtük nyílt levelekben és hivatalos címzettek ezrei társaságában Orbán Viktor részére, aközben Orbán olyan gátlástalan tömeggyilkos pszichopataként lépett fel ellenünk, hogy nem egyszer megesett: úgy vádoltak minket fasizmus terjesztésével, hogy egyenesen deklarálták: mivel itt és itt kifogásoltuk a fasiszta és a kommunistának nevezett rendszerek népirtásait és az amellett hahotázó elkövetőket, ezért mi terjesztjük a Fasizmust és a sztálinizmust. Az ilyen megnyilatkozásokat tevő budapesti, 8. kerületi, Tolnai utcában található, szakmai berkekben kifejezetten a politikai üldözöttekre specializáltnak nevezett orbáni pártrendőrség vezető nyomozója - magyarázatul bűnszervezetben elkövetett, a magyar törvények értelmében is fegyházzal büntetendő bűncselekményeit - azzal indokolta az esztelen fellépéseiket, hogy nekik is élni kell, és mi van, ha Orbán Viktor legalább 2014-ig kormányfő marad.

Orbán Viktor és társa, Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter (aki egyúttal Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa is), továbbá Hende Csaba katonai titkosszolgálati és úgynevezett "honvédelmi" miniszter évek óta terrorizálnak minket, népirtás-ellenes rendezvényekről fegyveres erőkkel elhurcolva, fasizmus vádjával (KLIKK Film 1.! és KLIKK Film 2.!), mert nem támogatjuk pártjuk és szélsőjobboldali, fasiszta szövetségeseik zsidók, cigányok, Keresztyének és Tényfeltárók elleni, a zsidóság és a cigányság, valamint az erkölcs és béke alapú ember és társadalom teljes kiirtására irányuló törekvéseiket. Követelik és fenyegetőznek - miközben az ellenük és fasiszta bűnözőik ellen szóló bizonyítékokat elkobozzák -, hogy álljunk be a sorba, és ne ágáljunk a cigányok üldözése és a zsidóság kiirtására felszólaló gyűlöletterror és nyílt, hol fegyveres, hol egyéb bandákba gyűlt terrorizmus ellen. Ne tegyünk FELJELENTÉSEKET a Holocaust tagadói ellen, a zsidóság és a cigányság Hitler általi tömeges irtását éljenző, illetve a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásáért őrjöngő sok tízezres felszólalások ellen, hanem a magyarországi hatályos törvényeket mi is rúgjuk fel végre, és álljunk be a lelkileg halva holt hulla sátáni gyűlöletkórusba, amely ezen elborzasztó, globálisan és - Keresztyének vagyunk - interplanetárisan, kozmikusan üldözendő, elévülhetetlen Emberiség-ellenes és ISTEN-Ellenes bűnöket és bűntetteket Orbán Viktort vagy Vona Gábort (a neonáci Jobbik nevű párt vezetője) éljenezve követeli, teljesen büntetlenül és minden következmények nélkül. Az a sok tízezer hozzászóló, akik a youtube-on őrjöngnek a zsidók és a cigányok teljes kiirtásáért, kivétel nélkül mindannyian vagy Orbán Viktort, vagy neonáci országgyűlési párttársát, a Jobbik vezetőjét, Vona Gábort éljenzik, míg kevesek csupán Adolf Hitlerrel elégedettek. A youtube-on kelt hozzászólások katasztrofális statisztikáit tekintve tetten érhető, hogy az életvédelmi videókhoz gyakran 10 magyarból 10 magyar olyan nyilatkozatot fűz, amely a zsidóság és a cigányság teljes kiirtását élteti vagy követeli! Ez azt jelenti, hogy a véleménynyilvánító magyarok gyakran 100%-a olyan extrémen elfasizálódott, amilyenre nem tudni, létezik-e példa a Földön! Igazolja egyúttal az általunk - A JHVH prófétái és a világ Legfőbb Echelon-Tanúi részéről - évekkel korábban Kinyilatkoztatott Igazságokat, miszerint a magyarság olyan kollektív elbutulás, valamint szellemi, morális és büntetőjogi hanyatláson fog keresztülmenni (ez azóta történt és történik), ami miatt örök időkre csúfjára fog járni a Kozmosz és a halhatatlanságra AZ ÖRÖKKÉVALÓ Részéről Eleve Elrendelt, Új, Maradék Emberiség! Azt, hogy ez fog történni a magyarsággal, onnan Tudtuk Előre, hogy AZ ÖRÖKKÉVALÓ Végzéséből Kijelentette bennünk Az, Aki az Emberiséget Tudja, Irányítja, és Tudja Előre az Emberiség és annak tagjai Világtörténelmét!

Ahogyan Meir Dagan Moszad-főnöknek és Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek, valamint a MOSSAD-nak és operatív osztályainak címzett legutóbbi NEMZETKÖZI FELJELENTÉSÜNK megfogalmazza (KLIKK!), azt mondjuk tovább: Mózes törvényei is tiltják, hogy tisztátalan állatok, így disznók betegyék Izrael földjére a lábukat. A világ zsidói semmiképpen sem foghatnak kezet Orbán Viktorral, aki éppen csak nem az amerikai kongresszus előtt hirdeti teljes nyíltsággal, hogy a zsidók és a cigányok tömeges irtása nagyszerű volt Hitler részéről, és kívánatos a zsidóság és a cigányság, valamint az ezzel egyet nem értő Keresztyének és civilek abszolút betiltása, bizonyítékaik elkobzása, és mindezen személyek teljes kiirtása! Amikor egy zsidó Orbán Viktort fogadja vagy vele úgynevezett "kezet" fog, olyan az, mint amikor valakinek a kezébe egy disznó pancsolja véres csülkét, amely saját bélsarától és vizeletétől rohad, és amely disznócsülök véres és VEÉRES a 6 millió lemészárolt zsidó és minden meggyilkolt cigányok és Keresztyének vérétől! MEGENGEDHETETLEN(!), hogy Orbán Viktorral a zsidóság vagy annak bármely tagja a legcsekélyebb sorsközösséget vállalja! Az ilyet a MOSSAD köteles minden erejével tiltani és büntetőjogi eszközökkel is üldözni!

A Meir Dagan előtti MOSZAD-nak neve volt a világban. Amikor az izraeli olimpiai sportolókat elrabolták, a MOSSAD - a hírek szerint - felkutatta és kiirtotta az összes elkövetőt. Most azonban azt láthatjuk, hogy abban az országban (Magyarországon), amiről Shimon Peresz azt mondta: felvásárolják, szabadon garázdálkodik - mégpedig a baloldalinak nevezett média teljes bűnpártolása mellett, az üldözöttek és a fegyveres elhurcolások teljes titkolása mellett - az az Orbán Viktor, aki fegyveres bűnbandáit vezényli azon Keresztyénekre, akik nem támogatják őt és fasiszta szavazóit a zsidóság és a cigányság teljes kiirtására irányuló, mára csaknem teljesen nyilvános, ugyanakkor kvázi totálisan adekvátan fasiszta, hitlerista törekvéseiben!

Megígérjük, hogy Meir Dagannal vagy nélküle, de visszaállítjuk Izrael régi, dicső hírnevét, és példás, valamint elrettentő igazságügyi megtorlásokkal fogunk rendet teremteni az olyan fasiszta önkényurak és despoták megfékezésére, akik a legszentebb dolgokat a tisztátalan, lelketlen állatok legundorítóbb orbáni és pintéri módján próbálták eltaposni, AZ ÖRÖKKÉVALÓ HATALOM, A RETTENETES ISTEN Gyöngyeit és Igazságbeszédeit mocskos, romlott, antikrisztus és Júdás-csülkeikkel eltiporni, hogy az egész Emberiség Hitler, a Sátán és az antikrisztusok Júdás-mocskába fúljon örök szenvedésre!

Kapcsolódó Cikkeinkből, majd Filmjeinkből:
2012-03-02. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA FELJELENTÉS A ZSIDÓSÁG KIIRTÁSA TÁRGYÁBAN MEIR DAGAN, NETANJAHU ÉS AZ IZRAELI KÉMFŐNÖKÖK ÉS KATONAI VEZETŐK ASZTALÁRA!
(KLIKK a cikkre!)

2010-11-11. HÍRHÁTTÉR TV: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!) (Film, 17 perc; KLIKK!)

2010-11-21. HÍRHÁTTÉR TV: Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen) (Film, 8 perc; KLIKK!)

2010-11-25. HÍRHÁTTÉR TV: Libanonból a holtak világtengere - Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért (Film, 17 perc; KLIKK!)

2012-02-26. HÍRHÁTTÉR TV: ! Hezbollah ! - Orbánból az arab despoták alkonya (Film, 15:38.88 perc; KLIKK!)

03.08., 2012., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.