Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

El Orbániádából: Triesztbe menekült hajléktalannak a híres roma származású médiatehetség, Rácz Gábor László (RGL)

 

 

 

 

2012-05-08.
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
 


Pillanatfelvétel a Triesztbe menekült, cigány származású Rácz Gábor László (RGL) médiatehetségről (KLIKK 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8.!) és Kiss Endre Farkasról, közismertebb nevén SoDI-ról.

 

A szó szerint nulláról és nagy szegénységből indult roma származású médiatehetség, Rácz Gábor László (RGL) ismét külföldre menekült, mivel Orbán Viktor féktelen emberjogi és fajüldözései miatt már mi is képtelenek voltunk számára a legcsekélyebb szállást biztosítani. A HÍRHÁTTÉRHEZ fordult politikai üldözöttek és a HÍRHÁTTÉR Munkatársai számára eddig a Molnár F. Árpád Betiltott Keresztyén Alapító-Főszerkesztő biztosított szállást és a médiához szükséges eszközöket, de Orbán Viktornak a Btk. értelmében életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntethető népirtás és más bűncselekményi szervezett bűnözői üldözései miatt a financiális lehetőségek vészesen elapadtak. Molnár F. Árpád, minden magyarok első és a világ legleleplezőbb HAARP- és elmeprogramozó Filmjeinek készítője a budapesti ingatlanokhoz javarészt főleg cigány származású, segítőkész személyeken keresztül jutott, ahonnan Orbán Viktor kevésbé volt képes házkutatások után fegyveres erőkkel elhurcoltatni a jogsértetteket és a politikai üldözött, általában Keresztyén emberjogvédőket. A média működtetéséhez szükséges számítógépeket és olcsó kamerát pedig a hajdani 24500 Ft-os, majd 28500 Ft-os szociális segélyből spórolta meg akként, hogy egyáltalán nem fűtött, havonta nulla köbméter vizet és nulla köbméter gázt fogyasztott, élelmezését pedig az akkori lakhelyétől 10 kilométerre levő Tesco áruházból oldotta meg, mégpedig Magyarország legolcsóbb kenyerét vásárolva (amikor a kenyér éppen magasabb áron volt, olyankor lisztet kevert sós vízzel, és azt forgatta mikrohullámú sütőben kb. 10 percig), valamint a legolcsóbb virslit, a legolcsóbb májkrémet vagy a legolcsóbb, szintén Tescos kolbászt vásárolva (attól függően, mikor melyik volt a legalacsonyabb áron).

 


Megrázó dokumentumfelvételek azon az orbáni kilakoltatási kísérleten, amelyen csaknem újabb családi halálos áldozata lett az Orbán Viktor és Semjén Zsolt-féle antikrisztusi, sátáni, lakosság elleni gyűlölködő terrorizmusnak, melyet a Btk. népirtás stb. címén egyébként tetszik vagy sem, kötelező alapon uszkve életfogytig tartó fegyházbüntetéssel követel megtorolni! (E felvételeket egyébként nem Rácz Gábor László (RGL), hanem a Hungária tv készítette, Rácz Gábor László csak hallható az Orbán Viktor és bűntársai életfogytiglanját sürgető kordokumentumban.)

Rácz Gábor László (RGL) - aki az Isten Kegyelméből teljesen egyedül és abszolút kezdőként indult - olyan video riportokkal hívta fel magára a figyelmet, mint a Magyar Televízió (MTV) előtt éhségsztrájkoló Nagy Navarro Balázzsal készített interjú, aztán Bécsbe menekülvén a magyarországi pszichiátriai politikai Holocaust ellen ugyancsak külföldre menekült, Magyarországon politikai okokból elmebeteggé nyilvánított Varga Lászlóval készített vágatlan videoriport (KLIKK!), vagy pl. a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁVAL nemzetközi feljelentéshullámot okozott antifasiszta videointerjú Molnár F. Árpáddal (KLIKK 1.! - A Videoriport következményeiből: KLIKK 1., 2., 3.!), melyben a magyar apartheid politikai gyűlöletmaffia élesen kikelt a katolikus egyház papi pedofil hálózatai védelmére, valamint azért, hogy a youtube-on és másutt 10 kommentelőből gyakran 10 továbbra is akadálytalanul éljenezhessen a magyarok által az ártatlan cigányok ellen elkövetett gyilkosságsorozatért, valamint Adolf Hitler II. Világháborúban a zsidóság és a cigányság elleni tömegmészárlásaiért, és továbbra is áldhassák Adolf Hitlert, a zsidóság kiirtását és a cigányság kiirtását olyan politikusok ilyen irányú további tetteihez hajrázva és gratulálva, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök (Fidesz párt) és Vona Gábor, a másik, szintén fasiszta eszmékre bujtogató párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője.

Rácz Gábor László (RGL) számos emberjogi rendezvényen és a lakosság jogait szolgáló demonstráción is részt vett, valamint roppant nehéz körülményei ellenére ott volt számos Orbán Viktor-féle, családok elleni kilakoltatásokon is, mégpedig videofelvételeket készítő fényképezőgépével. Így többek közt olyan történelmi jelentőségű kilakoltatási kísérleten is részt vett emberjogvédőként, amelyen a többgyermekes családanya kést szorított a hasához, hogy ő is öngyilkos lesz, ahogyan jó páran az eltelt idő alatt Orbán Viktor kilakoltatási népirtó bűntettei miatt (Btk. 155. § (1) b), c), d), e) és (2): életfogytiglan), és ahol az öngyilkosságra igen meggyőzően felfegyverkezett asszonynak az egyik fia meg is sérült, miközben édesanyja életét próbálta megmenteni az orbáni, Semjén Zsolt-féle antikrisztus és Krisztusgyilkos apartheid fasiszta gyűlöletmaffiától.

Rácz Gábor László (RGL) ezúttal az olaszországi Triesztből keresett meg minket, telefonon, és arról érdeklődött, hogy a napokban mi is elmenekülünk-e Magyarországról, vagy még tudjuk magunkat tartani. Mint azt elmondta, továbbmegy Triesztből, ahol szintén filmet készített.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.