Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Felbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra (2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából)

 

 

 

2013-05-15. www.echelon8.org
Felbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra (2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából) (17 perc 38.88 másodperc)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

 

Felbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra
(2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából)
17 min 38.88 secFelbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra
(2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából)
17 min 38.88 secFelbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra
(2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából)
17 min 38.88 sec

 

Felbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra (2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából) (17 perc 38.88 másodperc)

Leleplező:
Molnár Gergely
(Boncmester, akit megbíztak, hogy csalja saját házába az áldozatot, s miután ott a bérgyilkos kivégezte, darabolja fel a halottat)

Riporterek:
- Molnár F. Árpád "ELI"
(A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)
- Domján Tibor
(Keresztyén Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Főmunkatársa, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, Világszintű Echelon-Leleplező)

Operatőr:
Molnár F. Árpád "ELI"
Domján Tibor
Molnár Gergely

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Zeneszerző és HÍRHÁTTÉR 3D:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.05.10., Balatonfűzfő, Bp., Hungary.
Készült: 2013.05.15.,
Budapest, Magyarország.
Premier:
2013.05.15.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Molnár F. Árpád (ELI), a Rekordbetiltott és Rekordtitkolt HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, minden magyarok Legtitkoltabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója! www.echelon8.org

"Tamás", azaz dr. Hudvágner Tamás, aki a milliárdos elleni emberölést megszervezte.

Hudvágner Tamás 1998-tól MDF-es, 2002-2004 közt Veszprémben MDF-es elnökségi tag. Eztán a Fidesz képviselőtestületi tagja, továbbá a Sportbizottság elnöke és a Közbeszerzési Döntőbizottság szakértője. Ekkor lett benzinkútja, bevásárlóközpontja stb. is.

2013-04-14. Bács-kiskun megye vezető verőrendőreivel dolgoztam (Az izsáki rendőrök gyilkossága kapcsán)
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI".

2013-05-09. Világranglista! Magyarország a 10. abban, hogy innen indítják a világ országai ellen a legtöbb hekkertámadást! (Kis ország, világvezető kormánybűnözéssel!)
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentők: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Kovács Adrienn Nikoletta.

2013-04-16. 18+ Szexről, kormánypartik kapcsán is faggatjuk a Terrorelhárítási Központ vezetőjét, Hajdu Jánost (Feljelentésként!)
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

2013-03-05. Az emberjogvédők ellen fél évtizede gyűlölködik és áskálódik a lakásmaffiózókból álló hírhedt békés megyei ügyvédi és pénznyelő automatákat forgalmazó maffia - 5 év telt el: most már felvesszük a kesztyűt!
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: Molnár F. Árpád "ELI"

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai (Ismeretterjesztő)
(Film, 14 perc 48.88 sec; KLIKK!) Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Emma Paradigma ; Kovács Adrienn Nikoletta.
[Music by:
Molnár F. Árpád "ELI"]

A 42 éves Hudvágner Tamáson kívül elfogták a 46 éves Sz. Attilát és a 39 éves M. Bélát. www.echelon8.org

A riportalany Molnár Gergely ebbe a szőnyegbe csavarta volna az általa feldarabolt holttestet.

Domján Tibor Keresztyén, Világszintű Echelon-Leleplező, az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR Főmunkatársa.

Molnár F. Árpád (ELI), az Echelon Legfőbb Tanúja. www.echelon8.org

2013-03-25. Pintér Sándor autókonvojjal járt Clodo bombagyárába
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Molnár Gergely, a boncmester, akit dr. Hudvágner Tamás ügyvéd megbízott azzal, csalja lakására a milliárdost, majd miután a nála elrejtett bérgyilkos végez vele, darabolja fel a holttestet.
Az egész Magyarországon Betiltott HÍRHÁTTÉR: www.echelon8.org

Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), A Legtitkoltabb Újságíró. www.echelon8.org

A HÍRHÁTTÉR Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Felbéreltek a gyilkossághoz tőrbe csalásra és hulladarabolásra
2013-as HÍRHÁTTÉR-Film a boncmester házából


HHMM: www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Todor Zsivkov Bulgária pártfőtitkára volt. 1998.08.05-én halt meg! www.echelon8.org

Molnár F. Árpád (ELI) beszél, minden magyarok Legbetiltottabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett a világ mindenféle részéből.

Domján Tibor Keresztyén Jogvédő, Az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztője.

Molnár F. Árpád (ELI), a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője. www.echelon8.org

2012-12-03. Az INTERPOL bevonását kéri a HÍRHÁTTÉR a magyar állam által biztosított, az egész világot nyílt bűntettek tömegével bombázó magyar hekker bűnszervezetük és politikai, igazságügyi védelmezőik planetáris elfogása céljából
(KLIKK a Cikkre!)

2012-10-28. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád (ELI) 2012. október 23-ai rögtönzött beszéde a Magyar Rádiónál - Benne nőtt fel!: A pszichiátriai gyilkosságok államtitkaiból (és a szegényüldözésekről)
(Film, 8 perc 48.88 sec; KLIKK!) [Zene: László Andrea és Molnár F. Árpád "ELI"]

2013-03-05. Pintér Sándornak szóló bomba jó részletekkel: Hekkereid és békési maffiád provokálta: Feljelentés Csóka János alezredes és Babar Tamás rendőrbűnözőid ellen
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: Molnár F. Árpád "ELI"

Keller Éva vezető pszichiáter már a szocialista rendszerben is a politikai számára kellemetlen személyek elmebeteggé nyilvánításából, elhurcolásából, kábítószerezéséből, memóriatörlő és megcsonkító elektrosokkolásából, meggyilkolása megszervezéséből kapta állami fizetését és előléptetéseit. Ezért Orbán Viktor és bandája a mai napig foglalkoztatja, jutalmazza, szerepelteti és előlépteti.

2011-07-17. HÍRHÁTTÉR TV: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával! (Film, 27:18.88 perc; KLIKK!)

2013-05-09. Orbán Viktor rejtélyes ügyének és rejtélyes feljelentőinek háttere (A maffiaügy, amiben teljes lett a hírzárlat)
(KLIKK a Cikkre!) Multimédia Hírháttér.

2013-05-13. HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor és a sérthetetlen horogkereszt (Gyurcsány Ferenc - Molnár F. Árpád) (Rövidfilm)
(Film, 8 perc 18.88 sec; KLIKK!)

2012-09-14. HÍRHÁTTÉR TV: Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!

(Film, 51 perc 48.88 sec; KLIKK!)

Sziget 8 (Island 8) - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)

Molnár F. Árpád (ELI), akit a titkosszolgálatok rendre már a nyilvános színre lépése előtt a bolygó legnagyobb hatásúra Teremtett és Tervezett Echelon-Tanújának tartottak.

2013-02-24. HÍRHÁTTÉR TV: Orbán-papcsáki házrombolások - Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait
(Film, 38 perc 38.38 sec; KLIKK!)

Hudvágner Tamás 1998-tól MDF-es, 2002-2004 közt Veszprémben MDF-es elnökségi tag. Eztán a Fidesz képviselőtestületi tagja, továbbá a Sportbizottság elnöke és a Közbeszerzési Döntőbizottság szakértője. Ekkor lett benzinkútja, bevásárlóközpontja stb. is. Lakótömböt építtetett, később az érdekeltségi körei bevásárlóközpontot emeltek. Dubaji kapcsolatai révén élményfürdőt és luxusszállodát tervezett. A dubaji befektetők a Fideszes Debreczenyi János akkori polgármesterrel tárgyaltak.

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Legfőbb ISTEN-Kapu és a Legfőbb Echelon-Média!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL

www.echelon8.org
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője! www.echelon8.org∆ ∆

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: Balatonfűzfő, Veszprém, Molnár Gergely, bérgyilkos, darabolós gyilkos, kórboncnok, boncmester, Balatonfüred, HÍRHÁTTÉR, gyilkosság, emberölés előkészülete, anatómia, csonkítás, horror, krimi, dokumentumfilm, Hudvágner Tamás ügyvéd, milliárdos, emberölés, 300 millió, Fidesz, TEK, Terrorelhárítási Központ, Orbán Viktor, Pintér Sándor, helyszínelés, kommandósok, felbujtó, Németh Ákos ügyvéd, hekkermaffia, hekkerbűnözés, kormánybűnözés, indíték, alibi, elszámolási vita, vagyon, lakásmaffia, ügyvédmaffia, ügyvédbűnözés, biankó megbízási szerződés, bianco, likvidálás, csőtörés, balkáni állapotok, Todor Zsivkov elvtárs, állami bérgyilkos. Józsi bácsi, iszik-e valamit? Zsinegelés, fojtogatás, megfojtotta, kloroform, Sz. Attila, M. Béla, külföldi cégek, ügyfél, aláírás. Ingatlanok és részvények átruházása. Büntető feljelentés, rendőrség, gyanúsított, mobiltelefonok, telefonok. Titkosszolgálatok. Frankfurt, repülőtér, tengerentúl, Argentína, vállalkozó, adminisztrátor, diszpécser. Nyugalmazott rendőrtiszt, rendőrismerős, bűnügyi osztályvezető, nyomozók. Titkosítás, titoktartási nyilatkozat. Betechnikázás, operatív akciók. Riport, interjú. Államtitok, szolgálati titok. Jutalom, pénzjutalom, életmentő érdemérem, rendőri védelem, rendőrségi védelem. Szocializmus, Bulgária, bolgár titkosszolgálat, Finnország, állami bérgyilkos, áldozat, CSEKA, KGB, FSZB, FSB, Szovjetunió, Oroszország. Csali, amputáció, szőnyegbe csavarni. Erkölcs, tisztesség, piros lámpa, gyorshajtás. Pszichiátriai bűnözés, Keller Éva, Semmelweis Egyetem, igazságügyi elmeszakértő bűnözők és gyilkosok. Benzinkút. Csapda, csőbe húzás, lehúzás, rendőrbűnözés, politikai maffia, titkosszolgálati maffia, Babar Tamás, Csóka János, törvénytelenség, jogi visszaélés, rendőrmaffia, morális idiotizmus, rendőrpatkányok. Savazás, savban feloldás, szétmaratás, holttest, hulla, tetem. Üzlettárs, fővállalkozó, fő vállalkozó, kettős gyilkosság. Családi örökség, vörös szőnyeg. Terhelő dokumentumok, börtön, fegyház. Piszkos munka. Emberölésre felbujtás, emigráció, disszidálás, disszidens. Forgatókönyv, életmentés. MDF, praktizáló ügyvéd, büntetlen előéletű. Dubai, Debreczenyi János, Hajdu János, TEK.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu