Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Schiffer-Lázár-csata az ügynöktörvényről és a titkosszolgálati médiaháború; Üzenet Meir Dagannak és a MOSZAD-nak

 

 

 

 

2012-03-20.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

 

 


Schiffer András a média által totálisan eltitkolt demonstráción, amely a Dalai Láma Tibetből elmenekülése 53. évfordulója napján és a magukat tömegével felgyújtó tibeti szerzetesek emlékére került világszerte megszervezésre, így Magyarországon is. A médiát (az MTI-től a romák elleni támadásokban meghatározó erőként leszerepelt Hír tv-ig) mi is többször - így a tüntetés helyszínéről is közvetlenül odaszólva - hívtuk, de központi utasítás volt arra, hogy a békerendezvényt és az életet a titkosszolgálati egypártmédia 100%-ban bojkottálja. A felvételen a nagy túlélő tibeti Tsewang Thinley (Namgyal) éppen tibeti teát nyújt át a Keresztyén Molnár F. Árpádnak (ELI), minden magyarok Legtitkoltabb és Legbetiltottabb, egyúttal Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírójának. (Tibeti Cikkeinkből és Csúcsfilmjeinkből: Klikk: 1., 2., 3., 4.!)

A lakosság általános véleményét tükrözheti a stop.hu közvélemény-kutatása arról, hogy nyilvánosságra hozzák-e a Kádár rendszer óta elrejtett ügynökaktákat. Bár a stop.hu kérdésére választható pontok jelenkorunk populáris, antitudományos hozzáállását idézik (hiszen olyan válaszok is fellelhetők, mint "A fontos akták már rég nincsenek meg" stb., tehát amik elvisznek a kérdéstől), ugyanakkor látható, hogy többször annyian szavaznak arra, hogy a világon mindent nyilvánosságra kell hozni, és csak elenyésző százalékban voksolnak akár a legcsekélyebb titoktartásra. Ismerve az emberi természetet, gyanítható, hogy Orbán Viktor és Lázár János szándékával ellentétben a lakosság a maximális leleplezésekre voksol.


Lázár János és Molnár F. Árpád (ELI) a 8. kerületi Fideszes polgármester Kocsis Máté 2010-es kampányzáróján. Filmünk Címe: "Botrányinterjú Lázár Jánossal". Lázár először úgy tett, mint aki nem ismeri fel a Molnárt és A HÍRHÁTTÉR-Stábot, holott előtte Lázár már levelet küldött a Molnárnak, hogy ha nem tünteti el a Fidesz állami pszichiátriai bűnszervezeti bűntetteiről szóló bizonyítékokat, akkor feljelentést tesz. A Filmriport végén - sokan félreértették - nem Lázár kérdezi, hogy "Te vagy a Molnár F. Árpád?", hanem az a Novák Tamás, aki Biszku Béláról filmet készített, és akit a Fidesz futtatott fel a médián keresztül. Ezúttal is az volt a dolga, hogy a Molnárt elvonja Lázár Jánostól. Ezt olyan sikerrel teljesítette, hogy még Lázár is megeresztett egy poént (ez utóbbit még nem publikáltuk).

 

Mint az köztudott, Schiffer András (Klikk 1., 2., 3.!), aki a népszerűsége és fellendülése addigi tetőfokán mondott le hirtelen az LMP nevű országgyűlési párt elnöki posztjáról, gyakorlatilag azt indítványozta, hogy az 1990 előtti "szocialistának" nevezett időkből "minden" nyilvánosságra kerüljön. A Fidesz gyötrelmeit mutatja, hogy miközben mára kizárólag Magyarország nem rendezte valamiképpen az ügynöktörvényt, addig Orbán Viktor titkosszolgálati bizalmasa, a Fidesz egyik legfőbb vezetője, Lázár János teljesen indokolatlanul és kritikátlanul támadt Schiffer Andrásra, Schiffer felmenőinek kommunista múltjával hadoválva, mondván, Schiffer emiatt alkalmatlan arra, hogy beleszóljon az ügynöktörvénybe.

A magyarországi, totálisan korrupt, bűnszervezetben működő, az átmentett és az újonnan beszervezett kormány- és államügynököktől totálisan és perdöntően áthatott média feltűnő aktussorozata, hogy a vitát széles körben és élénken taglalják, de mind a jobboldali, mind a baloldali médiumok gondosan ügyelnek arra, hogy a vitából semmiképpen ne derüljön ki, hogy Schiffer András a nép hangján felszólalva az ügynökakták teljes nyilvánosságra hozását kezdeményezte, míg a Fidesz mindent elkövet a Kádár-rendszer bűneinek elrejtésére. A magyar titkosszolgálati bal-jobb média a perdöntő adatok teljes kiretusálásával úgy állítja be a dolgot, mintha Schiffer András nyakig sáros lenne a Kádár-rendszer bűnei takargatásában, a Fidesz pedig hősként küzdene a gonosz kommunisták ellen, akik már megint el akarják rabolni az igazságot és a nyilvánosságot a lakosság elől. Az Interneten is jobbára csak gondos visszakereséssel lehet azzal szembesülni, hogy Schiffer András és az LMP a kádári ügynökmúlt széles nyilvánosságra hozása mellett voksolt, míg a Fidesz őrjöng azért, hogy minél több akta és minél több hálózati és lakosság elleni megfigyelő és népirtó módszer teljes titokban maradjon.


Üzenet a MOSSAD-nak és Meir Dagan kémfőnöknek Lázár János és náci bűntársai, valamint tömeggyilkos titkosszolgálati terrorizmusuk tárgyában

Túl mindezeken Izrael és a MOSSAD utasíthatna végre - a MAZSIHISZ-től kezdve az összes izraelitáig bezárólag - mindenkit, hogy a magyarországi, Adolf Hitler óta nem látott, a fasizmus elismerését követelő orbáni Fideszes bűnöző terror miatt Lázár Jánossal többet egyetlen zsidó se álljon szóba. Sokat elmond Izrael jelenlegi vezetéséről és Meir Dagan MOSZAD-főnökről (Klikk: 1.!) - ahogy Izrael érdekeinek és jövőjének eszelős rombolásáról is -, hogy egyetlen szava sincs az ellen, hogy a Fidesz sorozatos házkutatásokkal, fegyveres elhurcolásokkal, betiltásokkal, államhatósági fenyegetésekkel és életveszélyes fenyegetésekkel él azok ellen - így ellenünk -, akik nem hajlandók csatlakozni ahhoz a "heil orbán viktor"-ozó és "heil vona gábor"-ozó tömeghez, akik nyíltan hirdetik, hogy nagyszerű volt, hogy Adolf Hitler haláltáborokban irtotta a zsidóságot és a cigányságot, és ki kellene irtani az összes cigányt és az összes zsidót! (Klikk: 1., 2.!)

 


Orbán Viktor utasításaira a vele 100%-ban egyetlen bűnszervezetet alkotó gazságügyi maffiája megállapította: nekünk nem "a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás" a célunk, hanem az, hogy terjeszteni akarjuk a fasizmust, mert nácik vagyunk, viszont a Holocaustot tagadók, valamint a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásáért őrjöngők makulátlanul tökéletesek. Ezért az ellenük tett FELJELENTÉSEINKRE újra és újra házkutatást kell ellenünk tartani, be kell minket tiltani, és el kell kobozni a FELJELENTÉSEKET is! Aki szerint ezek után Orbán Viktor normális, az maga szorul elmegyógyászati vizsgálatra!

Sokat mondó az is, hogy amikor Orbán Viktort az Európai Unió (EU) (Klikk: 1.!) kritika alá vette pl. a médiatörvény diktatorikus hajtásai miatt, akkor Magyarország legszélsőségesebb nácijai Orbán Viktorral és a Jobbik nevű fasiszta párt vezetőjével, Vona Gáborral kéz a kézben (hand by hand) rögtön felkiáltottak, és azóta is azt ordítozzák, hogy ez nem más, mint az ellenséges és titokzatos idegenek támadása Magyarország és a magyar nép ellen. Csak a bolond nem veszi észre, hogy a titokzatos háttérhatalom által létrehozott és akként is működő magyar szélsőjobb és a magyarországi nácik egy fikarcnyit sem tartottak attól, hogy bármilyen orbáni médiatörvény vagy köztörvényes intézkedés hatására betiltásra kerülnek. Nem is volt miért tartaniuk ettől, mert Orbán Viktor és további fasiszta VEÉR-testvérei azóta is egyetlen Nagy Babiloni Náci Holttestként üldözik és terrorizálják azokat a Keresztyéneket (az Élet fiait), akik nem akarják kiirtani a zsidóságot és a cigányságot. Az, hogy ellenünk azért, mert nem vagyunk hajlandók elismerni a fasizmust és a hitlerizmust, valamint a jogot a zsidóság és a cigányság teljes kiirtására, ezért Orbán Viktor többi náci sorstársaival közösen tartja ellenünk fasizmus hamis vádjával az egyik házkutatást a másik után, követi el a bizonyíték-elkobzások egyikét a másik után, nem más, Meir Dagan, mint az a módszer és bűnszervezeti fasiszta terrorizmus, amit Adolf Hitler a zsidótörvényekkel és a zsidóüldözésekkel megvalósított.

Nem véletlen az sem, hogy a Vona Gábor által vezetett Jobbik összes megszólalt országgyűlési és önkormányzati képviselője, valamint a Jobbikot egységben masírozva pártoló, a politikai üldözésektől teljes egészében érintetlenül hagyott fasiszta nézetű (tehát mentálisan súlyosan és halmozottan sérült), zsidó- és cigánygyűlölő, Adolf Hitlert nyíltan méltató pártsajtó egységesen léptek fel a Kádár-rendszerben és azóta elkövetett, a politikailag nem megfelelőnek nyilvánított magyar civilek tömegei ellen elkövetett állami pszichiátriai bűntettek, elektrosokk terápiák, memóriatörlések, kényszerbezárások és kényszer-kábítószerezések, valamint gyilkosságok és mészárlások eltussolására, ahogy most is azon gyűlölködnek, nehogy az állami, bűnszervezetben a mai napig a pártok akarata szerint bűnöző és mániákus gyilkos pszichiáter bűnbandák bármely volt és jelenlegi tette napvilágra kerüljön, hanem - őrjöngi Orbán Viktor, Vona Gábor és teljes maffiahálózata - az összes politikai pszichiátriai bűntett, a teljes ügynökhálózat, az összes általunk feltárt és leleplezésre váró népirtó és terrorista pszichiátriai módszer és eszköz abszolút, 100%-os eltitkolásra kerüljön, a politikai elmebeteggé nyilvánítások, kényszerbezárások, agycsonkítások, elektromos árammal nyomorékká sokkolások, az összes politikai gyilkosságok, valamint ezek teljes intézményrendszere zavartalanul kerüljenek további folytatólagos, szakadatlan elkövetésre.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.