Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A fasizmus (elme)betegség - Magyar György ügyvéd az orvosok felelősségéről is beszélt a rasszizmus és a fasizmus mentális defektusai kezelése vonatkozásában Kálmán Olga "Egyenes beszéd" című műsorában

 

 

2012-04-07.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


Az ATV "Egyenes beszéd" című (2012.04.06-i) műsorába kapott meghívást Magyar György ügyvéd Solymosi Eszter 1882-ben, máig tisztázatlan elkövetői háttérrel bekövetkezett halála évfordulójára a magyar országgyűlésben a zsidóság ellen uszító Jobbikos Balogh Zsolt felszólalása miatt.

Magyar György ügyvéd - a Kálmán Olga vezette műsorban - méltatlankodását fejezte ki, hogy ilyen apartheid provokációknak felül a média, és a szélsőségesek szándékának megfelelően beszélnek erről. Eztán a rasszista, apartheid, fasiszta gondolkodásmóddal sújtottakról elmondta:

 - Nagyon sok benne az orvosi eset, nagyon nagy felelősség terheli az orvosokat, hogy az elmebetegeket próbálja kezelni, és nagyon nagy felelősség terheli megítélésem szerint az oktatást!

Magyar György ügyvéd A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA által publikáltakkal azonos gondolatokat deklarált, amikor az antiszociális, az esetek feltehetően 100%-ában legalább a pszichopátia patológiáját kimerítő rasszista, fajgyűlölő, vagy egyenesen apartheid és fasiszta személyiségszerkezet mentális defektusairól beszélt. A HÍRHÁTTÉR nemrégiben publikált erről egy villámkelt Filmet, melyet ide klikkelve Megtekinthetnek: http://hirhatter.org/a_part_amely.htm

A villámgyorsan készült úttörő, tabudöntő elemzésfilm annál is inkább megérdemli a kiemelt, a tárgykört illetően pedig a minden eddigit illetően a legfőbb figyelmet, mivel éppen hogy publikáltatott és elküldetett a magyar jobboldali, Fideszes és Jobbikos országgyűlési képviselőknek és az összes budapesti rendőrkapitányságnak, számos további, nevében nyomozó közpénz-intézménynek, és a youtube máris hivatalos levelet küldött arról, hogy egy hálózat - láss csodát - egységesen gyűlöletkeltőnek minősítette, és ezért betiltották a fasizmus elleni kritikát. A bűnszervezeti hálózat ellen azonnal azóta is tartó feljelentés-áradatba kezdtünk, mely kapcsán az egyik feljelentést ide klikkelve, a gyorsfilmet pedig ide klikkelve is fellelhetik.

Mint ismeretes, a magyarok olyannyira - általunk évekre Előre Bejelentve - elfasizálódtak, hogy pl. az állami szervezésű és védettségű, ártatlan romák ellen elkövetett sorozatgyilkosságról szóló, egyszerű megemlékező videóknál is gyakori, hogy 10 youtube-ra író magyar kommentelőből 10 örömét fejezi ki, hogy Adolf Hitler a II. Világháború során és a koncentrációs táborokban népirtásokat folytatott a zsidóság és a cigányság ellen, és jelentős részük azon minutumban ki is fejezi, hogy ki kellene irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (KLIKK 1., 2., 3.!). Meghatározóan és perdöntően fontos, hogy mindazon szavazók, akik kifejezik, melyik pártnak és melyik politikusnak a hívei - nem mintha nem lehetne látni ettől függetlenül is -, azok egyöntetűen Orbán Viktort vagy pedig Vona Gábort éljenzik, miközben mindannyian hívei egyúttal Adolf Hitlernek is. Azaz egyértelmű, honnan jön az általunk Előre Bejelentett tömeges fasiszta fertőzés és a legsúlyosabb mentális, patológiás, szkizoid, szkizofréniás és szociopátiás leépülés. Meghatározó az is, hogy bár Magyarországon a Holocaust kisebbítése is bűncselekmény, Orbán Viktor és társai (Orbánnak is el lett küldve több száz ilyen feljelentés) az összes ilyen feljelentésünket kivétel nélkül lesöpörték, az elkövetők tengereit - amikor Orbánék gyakorlatilag leplezetlen fasiszta bűnszervezetbe tömörült hatóságai egyáltalán hajlandóak voltak válaszolni -, az összes elkövetőt tökéletesen makulátlan ártatlanoknak deklarálták, ellenünk pedig fasizmus terjesztése hamis vádjával egyik házkutatást a másik után (KLIKK Cikk 1., 2.!), egyik fegyveres elhurcolást a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!), egyik bizonyíték-elkobzást a másik után követték el, természetesen a médiamaffia 100%-osan egyetlen bűnszervezetbe tömörült abszolút és totális, adekvát hallgatásával kísérve.

Lassan évek óta futnak be hírek arról, hogy a titkolásunk mögött nem csak a büntetőjogi következményektől való rettegés, hanem konkrét pénzügyi-politikai körök bűnszervezetben elkövetett vesztegetési bűnügyeinek egész arzenálja áll, s mivel a magyar média végtelenül romlott, korrupt, gerinctelen és szó szerint bármire kapható, így - egyenesen közölték velünk konkrét személyekkel kapcsolatban is - ha tudják, hogy már csak egy hónapig húzzák ki bukás nélkül, akkor is zsebre teszik a megvesztegetésükre nekik adott pénzt. Nem fedünk fel különösebb titkot, amikor közöljük, hogy az ATV-ben is több olyan személyről tudunk konkrétan, akit megvesztegettek, illetve akit megkértek, mit tegyenek és hogyan. Logikus, hogy az egyoldalúan és maradéktalanul indokolatlanul tanúsított béketűrés és Krisztusi Türelem az, ami ilyen esetekben visszatart minket a leleplezésektől, és addig, ameddig AZ ISTEN áment nem mond az ellenkezőjére. De ezt a fajta béketűrést erkölccsel már nehezebb lehet igazolnunk, hiszen milyen morális felmentés lehet abban, ha olyanokat védünk, akik nyilvánvalóan az Emberiség alapvető érdekeivel szemben ellenségesek, és ellenségesek azért, mert pénzt kapnak érte, mert megkérte őtrógerségüket egy másik tróger, vagy mert egyszerűen a magyarországi szervezett médiabűnözés élősködői és parazitái.

Ami a youtube ormótlan és a legextrémebben deviáns fasiszta játszóterét illeti (a magyarok számára a youtube biztosítja azt a teljesen korlátlan szociopátiás és elmebeteg dühöngő terepet, amely példátlan abban, hogy semmiféle módon nem korlátozza a gyűlöletbe fulladt magyar tízezrek legszélsőségesebb fasiszta, teljes népek kiirtását gyűlölettől őrjöngve követelő patológiáját és tébolyát), a youtube az a felforgató és egész nemzeteket tervszerűen a züllésbe döntő portál, amely megszállottan tiltja be azon véleményeket, miszerint a zsidókat és a cigányokat nem helyes kiirtani, viszont a népek kiirtására felszólító tízezrek Emberiség-ellenes gyűlöletbeszédeit abszolúte rendben valónak deklarálja (KLIKK magyarul vagy angolul!)! A youtube-bal való ilyen és hasonló konfliktusaink évekre nyúlnak vissza, és az USA diplomáciájával való, olykor (pl. telefonbeszélgetés formájában) az Interneten is publikált bűnügyi botrányaink gyakran, mostanában pedig naponként landolnak a youtube titkosszolgálati és a magyarságot tendenciózusan elfasizáló terrorakcióinak hátteret biztosító USA és Anglia titkosszolgálatainak és kormányzatának asztalán. A youtube-bal kapcsolatos, az FBI-nál tett sorozatos FELJELENTÉSEINK vonatkozásában pl. e helyekre is klikkelhet: KLIKK 1., 2., 3.!

Továbblépve: Magyar György ügyvédnek az oktatás felelősségére vonatkozó szavaira is emlékeztetve idézhetjük ama - szintén közelmúltbeli - Cikkünket, amelynek főszereplőjéről azóta annál is több konkrét információt juttattak el hozzánk, messze megerősítvén, hogy ilyen kiállhatatlan, nagyképű, arrogáns, a gyalázatra és a szégyeneivel büszkén kérkedő pszichopata sosem tölthetne be semmiféle oktatási intézményben semmiféle tisztséget, nemhogy tanári funkcióban! A Cikk dátuma, Címe és elérhetősége: 2012-03-04. A pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtására (KLIKK a cikkre!). Annak ellenére sem alkalmas egy ilyen felelőtlen, szó szerint röfögő pszichopata semmilyen oktatási funkció betöltésére, hogy a Cikk megjelenésére a súlyosan pszichopata, néhány évvel korábban ilyen esetben a tanítástól örökre eltiltott személy és egy állítólagos tanár munkatársnője, nyíltan össze-vissza hazudozva azzal reagáltak, hogy azonnal elkezdték eltakarítani a róluk és tanúságtételeikről szóló nyomokat és bizonyítékokat.

S ha már Magyar György ügyvédet a Solymosi Eszter körüli fasiszta botrányok miatt hívták meg, mivel e cikk írója (Molnár F. Árpád) minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, egyúttal az állami szervezésű, romák ellen elkövetett sorozatgyilkosság állami hátterének legfőbb leleplezője és legüldözöttebbje, a legtöbb romagyilkossági filmet készítő személy, sőt, amikor Tánczos Gábor még börtönben volt, Tánczos által a legkedveltebbnek deklarált személy, s mint olyan, aki a Tánczos-ügyre hivatkozva már 2001-ben, de még 2008-ban is számos közvetlen üldöztetés alanya voltam, a tegnap éjjel publikált Cikkünket is ajánljuk: Solymosi Eszter, Super 8 - Morzsák az Örökkévaló és az istenek Asztaláról (KLIKK a cikkre!).

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.