Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Neonáci szarvasi pedagóguspalánta kívánt félholtra verést a "Csak a szél" rendezőjének, az Ezüst-medve díjat nyert Fliegauf Bencének

 

 

 

 

2012-04-07.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)A romák elleni sorozatgyilkosságról készült "Csak a szél" című Ezüst-medve díjas dokumentumfilm rendezője, Fliegauf Bence nyilatkozott az ATV "Drazsé" című műsorában, mely műsor bemutatásra került 2012. április első napjaiban. A terjedő fasiszta eszmékre - és azok pártforrásaira, valamint a romák elleni mészárlások politikai szervezői és védelmezői hátterére - jellemző, hogy a Fidesz - Orbán Viktor magyar miniszterelnök vezetésével - a berlini filmszemlén is azért jelent meg, hogy - na, nem azért, hogy méltassa Fliegauf Bence filmjét, hanem hogy - röplapokat pakolásszon az ülésekre, mosakodva, hogy a film egy kitalált történet, nem a valóság.

Azonban hogy mennyire az orbáni valóság, és mennyire megvan Orbánnak minden indoka arra, hogy állandóan körbejárja a világot saját gaztettei lehetetlen mosdatására, azt az is bizonyítja, hogy mivel kezdettől a legfőbb leleplezői voltunk és maradtunk az állami szervezésű romák elleni sorozatgyilkosságok állami háttere leleplezésének, máig a legfőbb politikai üldözöttei vagyunk a tényfeltárásoknak, a legtöbb romagyilkossági tárgyaláson mi jelentünk meg, a legtöbb romagyilkossági filmet mi készítettük, és mivel éveken át szinte nincs olyan filmünk és cikkünk, amiben ne említenénk a rasszizmust és a fasizmust, mint elrettentő borzalmat és sötétséget, így természetes, hogy Orbán Viktor - akinek feljelentéseink százait küldtük - ellenünk indíttatta fasizmus terjesztése hamis vádjával egyik eljárást a másik után, követte el - teljes betiltásunk mellett - egyik házkutatást a másik után (KLIKK Cikk 1., 2.!), követte el egyik fegyveres elhurcolást a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!), egyik bizonyíték-elkobzást a másik után.

Az orbáni valósághoz tartozik az is, amire Fliegauf Bence a "Drazsé" című műsorban hívta fel a figyelmet, felolvasván egy neki/róla az Internetre írt kommentárt, aminek érdekessége, hogy az illető hallgatója a Tessedik Sámuel Főiskola pedagógiai karának. Fiegauf Bence olvasta fel a jövő-jelen tanári degenerációjának primitív, beszűkült, igénytelen, puruttya és legalább súlyosan antiszociális, pszichopátiás személyiségszerkezetből fakadó gondolatait:

 - Ez az ember egy szánalmas senki, tehát - veti közbe Fiegauf Bence - rólam írnak: kívánom, hogy egy horda cigány verje szét a fejét egy sötét utcán, akkor majd elgondolkodhat félholtan, vérbe fagyva, hogy jó öltet volt-e ilyen filmet csinálni, rohadt érdekember, ez egy senki - fejezi be az idézetet Fliegauf Bence, aki a posztoló nevét kérésre sem akarta megmondani, noha oda volt írva, de mint mondja: - Az szerintem érdekes lehet, hogy (...) a Tessedik Sámuel Főiskola pedagógiai karának az egyik hallgatója.

Amiről pedig mondjuk el, hogy a 66-os körzetszámú Szarvas városában van.

S miközben emlékeztetünk ismét arra, hogy Orbán félcédulás magyarországán - aki (Orbán) nemzetközi filmszemlére is akkor megy, ha félcéduláit pakolhatja az ülésekre - gyakori, hogy a youtube-on számos olyan videónál, amelyek a romagyilkosságokról szóló megemlékezésekről szólnak, gyakran 10 magyar youtube-os kommentelőből 10 örvendezik Adolf Hitler II. Világháborúban és a koncentrációs táborokban a zsidóság és a cigányság ellen elkövetett tömegmészárlásainak, és gyakran egy füst alatt azt is világgá szórják, hogy ki kellene irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (KLIKK 1., 2., 3.!). Senki nem lepődik meg azon sem, hogy mindazok, akik ezen gyakran 100%-os szavazati arányban extrémfasiszta antiszociális és súlyosan pszichopata gyűlölethordából kifejezik, melyik politikus az, akiért rajonganak, kizárólag heil orbán viktorozókkal és heil vona gáborozókkal találkozunk, miközben valamennyien hívei egyúttal Adolf Hitlernek is.

Tehát megtaláltuk a magyarországi, általunk évekkel Előre Bejelentve elmélyült fasizmus két fő lokális atyját: Orbán Viktort és Vona Gábort.

 


Turi Katalin, a pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ főigazgatója

S mivel Fliegauf Bence a 66-os város kapcsán a Tessedik Sámuel pedagógiai karának elbutult, szellemileg, morálisan és intellektuálisan súlyosan megcsonkított pszichopatáját idézte, mi emlékeztessünk a Pécs városában található Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) egyik oszlopos pedagógusára, aki - egyik FELJELENTÉSÜNKRE (KLIKK!) reagálva - rövid közleményében tudatta, hogy aki a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtásával nem ért egyet, az elmebeteg, és kezelésre szorul, és ezért is sajnálja, hogy bezárták az OPNI-t, ugyanis mindazokat is ott kellene kezelni, akik nem értenek egyet a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásával. Az erről szóló Cikkünk Címe és elérhetősége: 2012-03-04. A pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtására (KLIKK a cikkre!)

Mi nem vagyunk olyan szemérmesek, mint Fliegauf Bence, hanem úgy véljük, a tanártársadalom büszkélkedjen csak el legprimitívebb, legbunkóbb, és a tanári szolgálatra legalkalmatlanabb pszichopatáival; így az ajánlott Cikkben nem csak a nevét közöljük, de itt azt is elmondjuk, hogy a fasiszta eszmékkel és a tömegmészárlásokkal büszkélkedő oszlopos pedagógus volt férje nem túl régen fulladt vízbe (nem, a látszat ellenére nem tudunk arról, hogy ő ölte volna meg, bár egy rendőrségi vizsgálat - minden vicc nélkül - ezek után egészen biztosan nem ártana).

Hogy mennyire nagyon is betegség a rasszizmus, a fasizmus és a nácizmus, ajánljuk ma kelt Cikkünket is, melynek a Címe: A fasizmus (elme)betegség - Magyar György ügyvéd az orvosok felelősségéről is beszélt a rasszizmus és a fasizmus mentális defektusai kezelése vonatkozásában Kálmán Olga "Egyenes beszéd" című műsorában (KLIKK!).

Ha pedig a "Csak a szél" kapcsán említettünk néhány eseményt és gondolatot, fedjük fel nagyobb nyilvánosság előtt is, hogy e Cikk írója azonos azzal, akit annak idején a magyar és külföldi titkosszolgálatok "Tornádónak" hívtak. És ajánljuk az elfasizálódott súlyosan pszichopata tanárbűnözőknek a régi mondást mélybevésésre, miszerint széllel szemben nem lehet...

A Cikket írta - hajdani nevén - Tornado 8, aki a Szél

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.