Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Schmitt Pál házára még 170 milliót! Orbántörvény a Klubrádió betiltására! (FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál, Navracsics Tibor és bűntársaik ellen)


 

2012-05-17.
Schmitt Pál házára még 170 milliót! Orbántörvény a Klubrádió betiltására! (FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál, Navracsics Tibor és bűntársaik ellen) (11:58.88 perc)
A HÍRHÁTTÉR FILMJE BY
 - Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Angela Trianglar "Musica"
(Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
 - Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Nagy Sándor "Naleksz"
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)

 -
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

 

Schmitt Pál házára még 170 milliót! Orbántörvény a Klubrádió betiltására!
(FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál,
Navracsics Tibor és bűntársaik ellen)

11:58.88 percSchmitt Pál házára még 170 milliót! Orbántörvény a Klubrádió betiltására!
(FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál,
Navracsics Tibor és bűntársaik ellen)

11:58.88 percSchmitt Pál házára még 170 milliót! Orbántörvény a Klubrádió betiltására!
(FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál,
Navracsics Tibor és bűntársaik ellen)

11:58.88 perc

 

Schmitt Pál házára még 170 milliót! Orbántörvény a Klubrádió betiltására! (FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál, Navracsics Tibor és bűntársaik ellen) (11:58.88 perc)

Előadó: Molnár F. Árpád "ELI" (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)

Bevezető és Operatőr: Domján Tibor (és Molnár F. Árpád "ELI")

Zene: Rahmanyinov: II. szimfónia

(Orosz zeneszerző, zongoraművész és karmester. Sergey Rachmaninov: Сергей Васильевич Рахманинов [Szergej Vasziljevics Rahmanyinov]. Élt: Onyeg, Oroszország, 1873. – Los Angeles, USA, 1943. március 28.)

További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica"
(Zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz"
(BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Szerkesztő, Tervező, Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
és további, a fasiszta politikai terrorizmus miatt nem publikus személyek!


Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)
(Orbán-Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandáik által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.05.16. (8. kerület, Nemzeti Sírkert; 1086 Bp., Fiumei út 16. "Kerepesi úti temető".)
Készült: 2012.05.17. (8. kerület; a próféta helye. Bp., Magyarország.)
Premier: 2012.05.17. hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
FELJELENTÉSFILM Orbán Viktor, Schmitt Pál, Navracsics Tibor és bűntársaik ellen

Felvétel: 2 x 8 = 16
2012.05.16.

2012-04-05. Villámlevél az amerikai és dél-koreai titkosszolgálatoknak a Schmitt-plágium és az atomkonferencia botrányai kapcsán, a dél-koreai felelősök kézre kerítésére és a CIA magyar osztálya vezetőinek felelősségre vonására és minimum végleges eltávolítására! (Eredetileg nem blogokra, honlapokra stb. írva) (KLIKK a cikkre!) A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Villámlevele

HÍRHÁTTÉR!: hirhatter.org
Minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője!

Schmitt Pál aláírta a törvényt, hogy Schmitt Pál élete végéig 1,5 milliós havi fizetést, ingyen autót, ingyen sofőrt, ingyenesen 2 titkárt kapjon...

Mivel Schmitt Pál 320 négyzetméteres villáját külföldiek bérlik nagy vagyonokért, másik 2 ingatlanában lányai laknak, 1 további ingatlana pedig "csak" 68 nm-es, így Schmitt Pál szegénynek tartja Schmitt Pált, ezért további feudális luxusrezidencia jár.

NÉHÁNY REKORDUNK!

Mi gyártottuk a legtöbb romagyilkossági filmet! Mi vagyunk a gyilkosságok állami háttere legfőbb leleplezői és legüldözöttebbjei! A tárgyalásokon a legtöbbször mi jelentünk meg! Többször, mint pl. bármelyik vádlotti vagy sértetti ügyvéd!

Minden magyar idők első HAARP- és Echelon-Filmjeit a Molnár F. Árpád rendezte! Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg!

2012-05-09. HÍRHÁTTÉR TV: Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! (Koncepciós rekordperek, házkutatások, fegyveres elhurcolások, betiltások a Koronatanú ellen!) FELJELENTÉSFILM!!!
(Film, 20:18.88 perc; KLIKK!)

A kilakoltató kormány klientúrájának gazdagítása már messze nem hűtlen kezelés bűntette! A nagyüzemi orbánista hajléktalangyár a Btk. 155. § (1) b), c), d), e) értelmében életfogytig terjedő szabadságvesztéssel BÜNTETENDŐ!!!

A kilakoltatások kapcsán is a Molnár F. Árpád mondta ki elsőként (és tett százával feljelentéseket), hogy a szervezők és alsóbb végrehajtók a Btk. 155.§-a értelmében ÉLETFOGYTIG terjedően BÜNTETENDŐK!!!

2012-03-03. 3+3 CSAPÁS ORBÁN VIKTOR ÉS BANDÁJA ELLEN!: Másfélszer több, tudatosan szervezett öngyilkosság várható az orbáni kilakoltatások miatt 2012-ben, mint tavaly volt: Btk. 155.§: ÉLETFOGYTIGLAN! (KLIKK a cikkre!)

Minden magyar idők legfőbb titkosszolgálati bűnözést leleplezője a Molnár F. Árpád!

2012-05-10. HÍRHÁTTÉR TV: Orbániáda: Ahonnan az Erő és a Tudás külföldre távozik (LMP-s ülősztrájk Orbán brain drain minisztériumánál) (A HÍRHÁTTÉR Interjúfilmje) (Film, 9:58.88 perc; KLIKK!) [Zene: Stojowski: II. zongoraverseny]
Munkatársak:   Molnár F. Árpád (ELI)   ;   Angela Trianglar (Musica)   ;   Emma Paradigma   ;   Domján Tibor   ;   Nagy Sándor "Naleksz"   ;   Szekeres Diána   ;   Eisenberg Tamás   és további, az antikrisztusok extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Orbán utasítására A KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR tartalékhelyét is betiltották, ezt a nagy babiloni szajhaképet téve a helyére, ezzel a felirattal: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"

A politikai gyilkosságok létét és intézményrendszerét ugyancsak - ahogy Előre Bejelentettük, hogy ez lesz - a Molnár F. Árpád leplezte le és tárta fel! Azóta is abszolút vezető ebben is!

MEGCSINÁLTUK! Orbán Viktor és Szalai Annamária minden állami pszichiátriai és apartheid uszítás és gyilkosság, minden Keresztyénüldözés, minden Echelon-Tanú-üldözés, minden tényfeltárók elleni házkutatás, hamis vád és bizonyíték-elkobzás, minden lopott házipornó-terjesztés, minden politikai gyilkosság mellett!

2012-04-25. HÍRHÁTTÉR TV: Önpusztító Fasizmus - Magyarország, Németország, Spanyolország, Zimbabwe... (Villámfilm a 8. kerületi Orczy térről)
(Film, 11:18.88 perc; KLIKK!) [Zene: Weber: I. szimfónia] Munkatársak:   Molnár F. Árpád (ELI)   ;   Angela Trianglar (Musica)   ;   Emma Paradigma   ;   Domján Tibor   ;   Nagy Sándor "Naleksz"   és további, az antikrisztusok extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

A politikai pszichiátriai csonkításokról és gyilkosságokról minden magyarok első leleplezője és a leleplezések első túlélője a Molnár F. Árpád!

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Orbán Viktor utasítására BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Itt az idő! Itt az ideje újra házkutatást tartani a HÍRHÁTTÉR-nél, természetesen nácizmus vádjával... Heil Hitler! Itt az idő! FIDESZ

2012-03-24. Youtube állásfoglalása: a gyerekeket a papoknak baszni kell, az Echelont titkolni, és el kell hallgattatni azokat, akiknek nem tetszik, hogy 10 youtube-os magyar kommentelőből gyakran 10 deklarálja, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (A youtube-ot be kell tiltani!) (KLIKK a cikkre!) A HÍRHÁTTÉR és A HÍRHÁTTÉR politikai üldözött Keresztény Emberjogvédői, Újságírói, Echelon-Tanúi

2012-01-25. A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!) (KLIKK a cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA [Figyelem! A Dokumentum Nemzetközi Feljelentés lett!]

A politikai maffia leghírhedtebb orvosokkjaiból!: Pigniczki Zsuzsanna, Antal Albert, Keller Éva, Kiss László, Kelemen Oguz, Szűcs Attila, Zala Attila, Kákonyi Róbert, Erdélyi Rita, Magyar László, Veér András, Döme László, Bognár Géza, Gibiszer Éva stb.!

2011-10-24. Jobbikos vezető országgyűlési képviselők követelték: ne szóljunk semmilyen állami bűntettről és nép elleni tömeggyilkosságról; Szávay István feljelentéssel is halmozottan fenyegetőzött, ha bármilyen népirtást vagy terrorcselekményt bejelentünk neki! FELJELENTÉSCIKK! (KLIKK a cikkre!) ! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !

Titkold az ECHELONT! Okold a cigányokat! Öld meg az Echelon-Tanúkat! Üldözd a cigányokat!

2011-12-23.
 - 1. A HÍRHÁTTÉR a Szabad Európa Rádió újraindításáért
 - 2. A HÍRHÁTTÉR a Klubrádió betiltása ellen éhségsztrájkot kezdeményezne
(KLIKK a cikkre!) HÍRHÁTTÉR (HHMM)

2011-12-24. HÍRHÁTTÉR TV: Éhségsztrájk az MTV-nél (és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen) (Film, 15:08.88 perc; KLIKK!)

Az állami pszichiátriai bűnözésről a legtöbb Dokumentumfilm készítésében is abszolút rekordtartó a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI)!

Egy gyorslista az állampszichiátriai terrorizmust leleplező Filmjeink arzenáljából!:
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Polgári és katonai titkosszolgálati erkölcs, honvédelem
4. A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform
5. A magyarság gyámság alá helyezése
6. Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú
7. Botrányinterjú Lázár Jánossal
8. Öljétek meg Polgár Tamást is!
9. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
10. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé
11. Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
12. Gergényi Péter, Szűcs Attila és elektrosokk; Stadler József és Tánczos Gábor kontra 100% ügyészmaffia
13. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik...
14. Index Fórum: Anonim Cenzorbűnözés!: Üldözd az Echelon-Tanúkat! Éljenek a pszichiátriai állami gyilkosságok!
15. A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen!
16. Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró!
17. Novák Előd, Polgár Tamás (1 év 4 hónap) és a sokkos gyilkos, sortüzes bíróbűnözés
18. Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkosság tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!
19. Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM!
20. Molnár F. Árpád a pszichiátriai tömeggyilkosságok CCHR-rendezvényén (videoklippel!)
21. A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust
22. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA ÉS TERRORELHÁRÍTÓ SUPER-FELJELENTÉS! A youtube betiltotta a fasizmus elleni kritikát! A magyar elkövetők IP-címeit követeljük!
23. Exkluzív Titkok a katonai, polgári, orvosi titkosszolgálatokról

A példátlan üldözéssel naponként egyre meghatározóbbá váló Kordokumentumfilm, Amelyre Orbán hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"!

Mivel minden Filmünkben tapossuk a nácizmust, a legfőbb roma jogvédők stb. vagyunk, ezért Orbán és terrorista náci bandája nácizmus terjesztése hamis vádjával 2011 eleje óta blokkolja A HÍRHÁTTÉRT, lefoglalva még a hirhatter.com domaint is!

Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

Molnár F. Árpád (ELI) a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálatokkal. A féktelen állambűnözés miatt 2001 óta hadban áll a terrorista egypártrendszerrel. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre.

2011-10-30. HÍRHÁTTÉR TV: Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! - vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök! (Film, 18:18.88 perc; KLIKK!) [Zene: Sosztakovics: XI. szimfónia]

A Jobbik és a fajgyűlölet szervesen egy volt a fasizmustól a szocializmuson át a mai napig tartó állami pszichiátriai népirtások eltussolásával és követelésével, az elmetechnológiák leleplezőinek üldözésével: tehát AZ ISTEN és az Emberiség elárulásával...!

A magyar neonáci párt, a Jobbik "honatyái" közül, akik követelik a pszichiátriai fasizmus, a zsidók és a cigányok teljes kiirtása propagandája etc. védelmét!: Vona Gábor, Szávay István, Pörzse Sándor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyöngyösi Márton, Ferenczi Gábor stb.

Újjászületés után Glória - ürülékből és legyekből - Cigány újságírók az állami romagyilkosságok oldalán; az apartheid mészárlások legfőbb leleplezői, tényfeltárói, politikai üldözöttjei ellen. (Pl. KLIKK ide!)

2012-03-08. Molnár F. Árpád: Az EU-ból való kilépés katasztrofális gazdasági és emberjogi következményekkel fenyeget (KLIKK a cikkre!) HHMM-Cikk

hirhatter.org
Minden bajjal, vészhelyzettel keresse a HÍRHÁTTÉR-t : Tel. : +36/30/919-6386.

A Jobbik még a Fideszt is túlharsogta az eltussolásokért, és náci bandáival teleröhögte a bolygót az ártatlan magyarok megsokkolásán és halomra gyilkolásán!

A youtube a bolygó talán leginkább fasiszta video-megosztója, ahol 10 magyar kommentelőből gyakran 10 éljenzi Hitler népirtásait, és kiáltja, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és az összes cigányt! A youtube ezt a tényt is üldözi!

Navracsics Tibor 666-os születésű: 1966.6.13.

A Molnár anyja a Kádár-éra egyik legfőbb politikai gyilkossági intézményében dolgozott, a II.Katonai Kórház elme osztályán! Így a Molnár kiskorától ismerte a tömeggyilkosokat, hallgatta és olvasta a katonai-rendőrségi aktákat, a felső tízezerrel nyaralt!

A képen Magyar László pszichiáter ezredes: 1990 után Orbán Viktor egyik legfőbb bérgyilkosa lett. A Molnár F. Árpád a tömeggyilkosokat kiskorától ismerte, mivel anyja az egyik legfőbb állami Holocaustgyárban, a katonai kórház elmeosztályán volt bizalmi!

A volt rendszerből az összes bűnöző pszichiáter kinevezésre és tovább-bűnöztetésre került! Akik a titkos iratokat elrejtik, azok is ÉLETFOGYTTAL BÜNTETENDŐK! Ahol az egyszer spontán bűnöző cigány életfogytot kap, ott a vezető népirtók POKOLRA MÉLTÓK!

Elmetechnológiai Leleplezéseink az Emberiség végső védelmi vonalát képezték. Kapjanak hát életfogytiglant, akik az Emberiség bukására üldöztek és betiltottak minket, életfogytozva közben piti, spontán elkövetők ellen, követelve rasszok elleni népirtásokat!

Előre Szólt a Választottakról és a Kozmikus Rendszerváltozásról

A Krisztus 8-as (Új Egyház) Próféciája 2000 évig titok volt. [János Evangéliuma 8. Fejezet]

ELI ki ?:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

Sziget 8
Island 8
HHMM-Movie 2011 (KLIKK a Filmre!)

AZ ISTEN és az Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.

Az érintettekből: Schmitt Pál köztársasági elnök, Klubrádió, Navracsics Tibor, Kerepesi úti temető. Korea, törvénymódosítás, hajléktalan, multimilliomos, feudalizmus, földesúr, jobbágy, plágium, plagipapa, Sátán országa. Csőcselék, Orbán Viktor, Pintér Sándor, Kocsis Máté, Tarlós István (Budapest főpolgármestere), Lázár János. TBC, tüdőbaj, tüdővész, tüdőbetegség, népirtás, Btk. 155. §. Bartók rádió, MR3, keresztények, fagyhalál, kilakoltatás, születés, család, börtön, fogda, fogság, szabadságvesztés, fegyház, kivégzés, akasztás. Beszélgetős rádió, kultúra, klasszikus zene, komolyzene, Klub rádió, Bolgár György, Arató András, Stock Richárd, zenecsatorna, popzene. Butaság alapú társadalom, Orbán alapú társadalom. LMP, Lehet Más a Politika. Nevelés, családi hagyomány, deviancia, Orbán Gáspár, Orbán Ráhel, Orbán Ráchel, kóros személyiségfejlődés, családi téboly, népirtó család, tömeggyilkos család, puruttya népség, Sátán házanépe, Sátán háza népe. Szavazás, magánsofőr, magántitkár, romagyilkossági tárgyalás, Szalai Annamária, NMHH, Jobbik, BRFK, terrorelhárítás, youtube, youtubeterror, youtubeterrorism, youtubeterrorizmus, Fidesz, Vona Gábor. Transzparens, molinóper, molinó. "Köszönöm, ISTENEM, hogy nem vagyok Fideszes!" Nancy Pelosi, USA képviselőházának volt elnöke, a demokrata frakció jelenlegi vezetője. USA, Obama-kormány, ítélet. Magyarbűnözés, magyarterror, cigánygyilkosságok, fegyveres terrorizmus, fajüldözés, apartheid. Házkutatás, lefoglalás, elkobzás, ORFK, Legfőbb Ügyészség, Polt Péter legfőbb ügyész. Marian Cosma, Marian Cozma, Marian Kozma, Cozma-ügy, Cosma-ügy. Hamis vád, közvetett bizonyíték, bizonyítottság hiánya, hamis vád, vádemelés, vádaskodás, bíróbűnözés, politikai megrendelés, fajüldözés. Állami pszichiátriai terrorizmus, kínzás, csonkítás, gyilkosság, szexuális visszaélés, nemi abúzus, Navracsics Tibor, homoszexualitás, pedofília, pedofilia, szervkereskedelem, gyermekrablás, gyermekkínzás, gyermekboncolás, gyerekrablás, gyerekkínzás, gyerekboncolás, emberrablás, Holocaust, hitlerizmus, fasizmus, rasszizmus, népirtás, koncentrációs tábor, Auschwitz, Heil Hitler! Heli Vona! Heil Orbán! Titkos információgyűjtés, tanúbizonyítás, keresztényüldözés, keresztyénüldözés, újságíró-üldözés, orbánterror, orbáni fasizmus, nemzetközi feljelentés, interkontinentális feljelentés. Fasiszta terror, megfélemlítés, elrettentés. Homoszexuális pedofil bűnöző, állami gyilkosság, állampolitikai gyilkosság, politikai gyilkosság. Spontán bűnözés. Isten, Jézus Krisztus, UFO, 1989, HAARP, Echelon, Szentlélek, Szent Szellem. Racmaninoff, Rahmanyinov, cigányság, cigánygyűlölet.

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://hirhatter.org

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.